Ray-Ban Anmeldelser

7.649

1. Solbrillebutik

Ray Ban is the global leader in premium eyewear market and by far the best-selling eyewear brand in the world.

Under middel

8 t anmeldelser

(7.649)

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Lange svartider

Lange svartider.

Jeg har en udfordring med nogle solbriller, jeg har købt i Ray-Ban Hamburg. De skinner igen, og jeg oplever meget lange svartider, på mail hvor jeg selv skal rykke for svar. Derudover bliver jeg spurgt om oplysninger, som allerede står i mails

Min udfordring er fortsat ikke løst.

10. december 2025

Elendig service og ingen tager ansvar

Jeg har aldrig oplevet noget så frustrerende som at prøve at få hjælp fra Ray-Ban.
Jeg købte et par Ray-Ban Meta smart glasses direkte fra Meta’s officielle hjemmeside, og efter kort tid holdt de helt op med at virke.
Jeg har nu skrevet til både Meta og Ray-Ban adskillige gange – med ordrenummer, serienummer og alle oplysninger – men ingen af dem vil tage ansvar.

Ray-Ban siger, jeg skal kontakte Meta. Meta siger, jeg skal kontakte Ray-Ban.
Jeg har i over en måned fået intet andet end tomme svar og rundsendelser mellem deres forskellige supportafdelinger.

Det er utroligt, at en så stor virksomhed kan være så ligeglad med sine kunder.
Jeg står tilbage med et produkt til over 350 euro, der ikke virker, og ingen hos Ray-Ban gider tage sagen seriøst.

Hvis man overvejer at købe Ray-Ban smart glasses – lad være.
Produktet fejler, supporten eksisterer ikke, og du bliver efterladt med et dyrt stykke plastik og nul hjælp.

14. oktober 2025

Besvarelse fra Ray-Ban

We do apologise for what you have experienced. In order for us to check all the information, please send us your name, details of your order and/or what happened in store to reviewsupport.EN@shop.ray-ban.com . We apologise again for the inconvenience and look forward to hearing from you soon.

Rystende og vanskelig returnering ved onlinekøb

Servicen hos Ray-Ban er grotesk ringe - noget man normalt kun oplever ved egentlige scam-virksomheder, hvor det ER meningen, at du skal give op.

I dette tilfælde havde jeg bestilt et par Ray-Ban Meta briller over nettet. De ankom et par hverdage efter, da jeg havde betalt for ekspreslevering. Alt ok, men desværre fungerede briller ikke, så jeg valgte at returnere dem - hvilket ikke burde give udfordringer ifølge deres hjemmeside. Imidlertidig måtte jeg slæbe mig igennem sider som linkede til hinanden, så man kunne blive ved uden at komme nogen veje. Man kan derfor ikke gå ind online og få klaret det - Gad vide, hvad de selv har tænkt. Ja, der er også et 0800-nummer, men kan jo ikke anvendes fra Danmark.

Til alt held fandt jeg et telefonnummer (med lille skrift nederst) i en bekræftelsesmail, som jeg kunne kontakte. Her fangede jeg den amerikanske customer service, som herefter kunne hjælpe med at give mig den nødvendige returslip og -label, så brillerne kunne returneres. Aldrig mere online køb af Ray-Bans! Nu skal jeg bare have min printer til at virke…

30. april 2025

Besvarelse fra Ray-Ban

Super fed oplevelse fra dem.

Super fed oplevelse fra dem.
Hurtig levering hurtige end de havde oplyst. Så kan kun anbefale dem til andre. Og give 👍👍👍.
Og mega fedt man selv kan være med til design sine solbriller så de bliver som man vil have dem. Kun godt at sige😃

6. juni 2024

Sendte solbriller retur i marts og har…

Sendte solbriller retur i marts og har ikke fået penge tilbage

9. maj 2024

Besvarelse fra Ray-Ban

Mine solbriller kom som lovet og…

Mine solbriller kom som lovet og forventet. Men da de var for store, måtte jeg returnere dem. Og her kan informationen om returnering og refusion godt være bedre OG på dansk. Ellers er servicen god og gratis.

18. juni 2023

Still waiting...

Still waiting...

Jeg købte et par briller og solbriller - desværre passede de ikke i størrelsen ift. deres guide.

Tog derfor kontakt til Kundeservice, og de hjalp med at oprette returnering korrekt mm.

De modtog varerne retur, og ville give pengene tilbage indenfor 15 dage. Har stadig ikke modtaget pengene. Har d.d. skrevet til dem, at jeg forsæt mangler mine penge retur, og håber de laver en straks overførsel!

1. august 2022

Købte et par Justin solbriller

Købte et par Justin solbriller, havde ikke læst anmeldelserne på Trustpilot. Hvilket gjorde mig meget usikker, efter at jeg havde læst dem. Men der var intet at være usikker på, fik dem efter 4 dage fra Italien. Kvaliteten er super god, så alle de dårlige anmeldelser skal man ikke altid stole på! I kan roligt købe dem her!

8. maj 2021

Ray-ban har overgået sig selv

Har haft en del Ray-ban briller i mit liv og for et lille års tid siden, købte jeg et par af den nye pilot brille i guld. Hvad jeg ikke har udsat dem for i den tid er svært at nævne, men de har holdt ,ikke mistet formen og der er ikke en ridse at se.
Alle burde have ret til et par Ray-ban😉

18. april 2019

Nervøs uden grund

Jeg bestilte et par Ray-Ban solbriller inde på deres hjemmeside om mandagen, men lagde mærke til, at jeg ikke modtog en ordrebekræftelse. Kunne dog se, at pengene ville blive trukket på kontoen. Dagen efter (hvor jeg stadig ikke havde modtaget den) gik jeg på Trustpilot, hvor jeg læste alle disse forfærdelige anmeldelser. Jeg blev vanvittig nervøs, og kunne stadig ikke tracke min pakke, eftersom ordrebekræftelsen stadig ikke var kommet. Jeg ringede derind og fik fat i en meeeget sød kvinde. Hun beklagede meget over den manglende mail, sendte den igen, og fortalte at pakken var på vej. Jeg modtog mailen med det samme. Dagen efter (om onsdagen) kom solbrillerne, 1 dag før tid, fuldstændig ægte, ikke en ridse eller fnug på dem og meget fint pakket ind.
Alt der nervøsitet for ingenting :)

27. august 2018

Skuffende og dårlig kvalitet!

Leveringstiden varokay, og jeg havde brillerne efter max. 2 uger. Derudover er brillerne uægte ray ban! De måtte godt have fortalt os at RayBan brillerne var fake, så havde vi nok ikke købt 8 par....

11. september 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (7.649 anmeldelser)