Sunglass Hut Anmeldelser 2.834

3,0

3,0

Middel

3 t anmeldelser

Få 1 par solbriller - betal for 2 par!

På vej hjem fra Mallorca købte jeg hos Sunglass Hut i lufthavnen først 1 par solbriller og betalte disse med kort, efterfølgende finder min kone så også et par solbriller hun gerne vil have, og i butikken står der at man får 30% rabat ved køb af 2 par solbriller - men det skal være være på samme bilag!
Vi blev enige med ekspedienten om at så udfærdigede hun en ny faktura på 2 par som jeg også betalte - og så krediterede hun den første faktura, og hun lovede at de nok skulle overføre beløbet til min konto efterfølgende dag - det er nu 1,5 måned siden og jeg har ikke set en krone endnu - vi taler om godt kr 2.000,-! Vi har prøvet at ringe til den spanske afdeling, men desværre resultatløs også

26. maj 2024

Elendig service af medarbejdere

Elendig service af medarbejdere, der virker til at være ligeglade. Køb aldrig noget i Københavns Lufthavne

19. marts 2024

Besvarelse fra Sunglass Hut

“We’re sorry to hear of your recent experience and we’d be happy to look into it for you. Please send us your information by clicking this link: SGHSocialCSE@SunglassHut.com. Again, we apologize for the inconvenience and look forward to hearing from you soon.“

Ringe service

Ringe service. 0 stjerner

17. september 2023

Besvarelse fra Sunglass Hut

We’re sorry to hear of your recent experience and we’d be happy to look into it for you. Please send us your name, email address, order number(s) and any additional details to SGHSocialCSE@SunglassHut.com. Again, we apologize for the inconvenience and look forward to hearing from you soon.

VÆRSTE SERVICE NOGENSINDE

PAS PÅ. De sælges ødelagte og brugte solbriller. Køb aldrig i deres butik i Copenhagen Airport. Jeg købte et par Prada solbriller model PR 17WS som ved købet allerede var i stykker. Solbrillerne var løse i stellet, men blev strammet af ekspedienten og jeg troede naivt at problemet var løst. Jeg får endda lovet at der er 2 års garanti. Allerede efter 4 timers brug var brillerne igen løse og kunne derfor ikke bruges på min ferie som planlagt. Jeg konsulterer med deres afdeling i Spanien, og får af vide at dette er en fabrikationsfejl på brillerne og at det på ingen måde kan ordnes og at de skal returneres i DK.
Da jeg lander i CPH Airport går jeg direkte til SunglassHut for at få hjælp til at bytte brillerne. Brillerne er i min bagage som skal hentes ved bagageservice og derfor beder jeg om hjælp til at mødes ved lufthavnens information efterfølgende, så hun kan se på brillerne. Keke nægter at hjælpe mig på nogen måde, og henviser mig til Illum, som intet har at gøre med SunglassHut i lufthavnen. Efter denne udmelding er jeg dybt skuffet, da jeg har brugt knap 3000DKK på et par ødelagt solbriller hvor der ingen service er at hente.
En sød medarbejder i lufthavns informationen hjælper mig med at ringe til SunglassHut og tale med Keke, men stadig ingen hjælp af hente. Keke vælger at indgå i en halv time lang diskussion, hvor jeg bl.a. får af vide at hun er ligeglad med mig som kunde, at hun “could’nt care less to be honest”, “does not have a terminal that is working like a magic stick”, fortæller mig at jeg ikke skal fortælle hende hvordan kun skal gøre sit arbejde, fordi jeg blot beder om en smule forståelse og service/hjælp. Det bliver til sidst så slemt at min kæreste taler videre med hende i tlf. Efter 1,5 time i lufthavnen bliver de endelig enige om at vi kan komme igen fredag og få pengene refunderet kontant.
Da vi ankommer fredag går min kæreste ind med solbrillerne og Keke fortæller ham, at de ikke er særlig ødelagte og at hun vil rengøre dem og sælge dem videre til anden side i butikken, som var de nye på trods af de er i stykker med FABRIKATIONSFEJL. Jeg er dybt rystet over denne oplevelse med en “MANAGER” og at man videresælger både brugte og ødelagte produkter. Jeg kan på ingen måde anbefale denne kæde, da de tydeligvis ingen samvittighed har over for hverken kunder eller produkt. Pas på, måske ender du selv med et par ødelagte videresolgte briller.
/ Sabine

19. august 2022

Købte Ray-Ban smart glasses

Købte Ray-Ban smart glasses i Heathrow Airport.
Sælgeren fik mig overbevist om denne brille som kræver en app for at kunne betjene.

Da jeg så kommer hjem og skriver til Sunglass Hut at jeg ikke kan finde den app jeg skal bruge for at betjene brillen, få jeg svaret:
"The app is currently only available in a few countries including: UK, Ireland, Italy, Canada, USA, Australia."

Utroligt at man i en lufthavnsbutik ikke gør opmærksom på denne information. Sælgeren spurte endda hvilket land vi kom fra.

11. februar 2022

Besvarelse fra Sunglass Hut

Købte et par solbriller i Illum København og havde brug for hjælp da jeg ville ud i noget helt andet en tidligere solbriller. Jeg fik super service fra to ansatte og er meget glad for solbrillerne.

28. juni 2021

Købte et par solbriller i Barcelona og…

Købte et par solbriller i Barcelona og blev forsikret om fuld garanti. 2 måneder efter er de blevet bøjet og butikken i illum siger der ingen garanti er og de ikke kan fikses på nogen måde. Går så til en anden butik som fikser brillerne for mig på et kvarter.

20. juni 2019

Fantastisk god service i Alicante

Fantastisk god service i Alicante, Spanien.
Ekspedienten var dygtig; ikke for anmassende men tværtimod meget omhyggelig med at give revelante oplysninger om de forskellige modeller.

30. september 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (2.834 anmeldelser)