RareWine Members' Club Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 52 anmeldelser, havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne nyder virkelig at modtage spændende kvartalskasser fyldt med unikke flasker fra klassiske vinområder, som udvider deres horisont. Forbrugerne pointerer, at det brede udvalg giver rig mulighed for at prøve fantastiske vine, man ellers ikke ville finde. Anmelderne bemærker, at kvaliteten konsekvent er i top, og at priserne ligger væsentligt under markedsprisen for de enkelte flasker. Derudover sætter folk stor pris på de fine beskrivelser og madforslag, der følger med i kassen hver gang. Medlemmerne udtrykker stor og vedvarende tilfredshed med den utrolig gode værdi for pengene og det seriøse, professionelle koncept.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder udviser stor tilfredshed med vinkasserne og roser det spændende og varierede udvalg af vine fra... Se mere

Value for money

Kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde over den gode værdi for pengene. Forbrugere fremhæver, at de... Se mere

Quality

Forbrugere er yderst tilfredse med den høje kvalitet og kuratering af vinene i kasserne. Kunder fremhæver, at... Se mere

Subscription

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med deres abonnement. Medlemmer udtrykker stor glæde over... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen på vine og champagne, idet de finder shoppens tilbud super... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rarewine members club giver mulighed for at få vine, som er sjældne og virkelig gode. Vinene varierer mellem både bobler, hvid, rød og rose. Og der medfølger en rigtig fin beskrivelse af både vinene... Se mere

Har lige modtaget første smagekasse, og er positivt overrasket. Seks vine fra klassiske distrikter: Comtes BdB 2014 (en af mine favorit champagner), to hvide og en rød Bourgogne, en Brunello og en Nap... Se mere

God formidling af niche/almindelig forekommende vine, som jeg som begynder får mere indsigt i. Jeg nyder at få RareWine´s kasse hvert kvartal som udvider mit syn på vine som jeg nødvendigvis ikke selv... Se mere

Fantastisk og overskueligt koncept. Altid gode vinoplevelser såvel i de kvartalsvise ´vinpakker´ som i udvalget på hjemmesiden. Præcis og hurtig levering. Store vine og et bredt udvalg som både kan g... Se mere

1. Vinhandel

RareWine Members’ Club is created for wine lovers who expect more from what goes into the glass. Our ambition is clear: to build the most ambitious wine club in the world. Not by making wine more complicated, but by giving members access to better wine experiences, stronger selections, and bottles they would not necessarily find — or be able to access — elsewhere. As a member, you receive a carefully curated tasting case every quarter, featuring six wines selected by RareWine’s own specialists. Each case is built around quality, character, variation, and genuine drinking pleasure. It may include great Champagne, classic Burgundy, serious Bordeaux, iconic Italian wines, or hidden gems from producers we believe in. But the tasting cases are only the beginning. Members also get access to an exclusive webshop with specially selected wines, attractive member prices, and the opportunity to stock up on favourites from previous cases. RareWine Members’ Club is part of RareWine — one of the world’s leading companies within fine wine and, at its core, a solid Danish merchant business built on trust, expertise, and long-term relationships. RareWine works every day with some of the most sought-after wines, producers, and markets in the world. That knowledge, access, and commercial strength are brought directly into Members’ Club. For you as a member, that means better bottles, sharper curation, and a wine universe with more depth than a standard subscription. RareWine Members’ Club is for those who love wine, value quality, and want something exceptional to look forward to — quarter after quarter.

64 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig godt koncept med nogle fede…

Virkelig godt koncept med nogle fede vinoplevelser.

Hej

Mange tak for anmeldelsen - den sætter vi stor pris på! Med sidstnævnte skærer du jo helt ind til benet af hvad det hele drejer sig om 🍷

Modtager af smagekassen i et års tid og…

Modtager af smagekassen i et års tid og er godt tilfreds. Bruger også flittigt muligheden for køb af vin gennem deres medlemsshop, hvor der er masser af vin i forskellige prisklasser med god udskiftning løbende.

Kære Anders

Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Fedt at vi har haft dig med næsten fra start! Vi fortsætter os med at gøre os umage med sortimentet i både kasser og på medlemsshoppen 🫡

Super medlemstilbud

Alt er der styr på. Alt…
Desuden fantastisk service og meget hurtigt respons på spørgsmål m.m.
Super oplevelse…
Priser en tillokkende og gode picks i kasserne
Top top..

Hej Dorte

Tusind tak for den flotte anmeldelse — top top tilbage herfra 🫡

Fedt at høre, at både kasserne, priserne og servicen spiller. Det skal spille og det skal være nemt, så du bare skal koncentrere dig om de gode vinoplevelser 🍷

Kæmpe værdi for pengene!

Det er altid kvartalets højdepunkt, når kassen fra RareWine lander.

3. februar 2026

Hej Peter

Den slags anmeldelse kan vi altså godt leve med 🍷

Tusind tak for de flotte ord — og fedt at kassen ligefrem har sneget sig ind som kvartalets højdepunkt.

Vi bliver ved med at gøre os umage, så næste kasse også føles som noget, der er værd at glæde sig til.

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering

5. maj 2026

Besvarelse fra RareWine Members' Club

Tak for at du tog dig tid til at smide en anmeldelse, Jonas, det sætter vi pris på!

Vi sender desuden lige transportøren en venlig tanke også 🍷

Virkelig value for money

Virkelig value for money, og mange gode tilbud.

30. maj 2026

Hej Claus

Tusind tak for anmeldelsen — value for money er lige præcis en af de ting, vi arbejder benhårdt for at ramme. Og det lover jeg dig at vi bliver ved med :)

Super vinklub

Dejlig varieret vinkasse. Super med en kasse hvert kvartal.

30. maj 2026

Kære Flemming

Tusind tak for anmeldelsen — dejligt at høre, at variationen rammer.

Og ja, kvartalsrytmen kan altså noget. Lige tilpas med tid til at glæde sig til næste kasse 🍷

Spændende abonnement på vin

De har nogle super spændende vine til virkelig gode priser på medlems shoppen. Abonnementskassen er også altid spændende og med godt og blandet indhold

22. april 2026

Hej Brian

Først og fremmest tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse 🙏 For det andet er det fedt at høre at du får mest muligt ud af dit medlemsskab. I mellemtiden sørger vi for at holde niveauet oppe 🫡

Spændende udvalg

Modtog begynderkassen, og der var virkelig nogle spændende vine i blandt. Har drukket 2/6 flasker og glæder mig til at drikke nogle flere i den kommende tid og om nogle år!

7. maj 2026

Hej Kasper

Mange tak for den flotte anmeldelsen.

Dejligt at velkomstkassen faldt i god smag - men du kan roligt glæde dig til den næste også. Velkomstkassen er nemlig ikke bare et smartvelkomsttilbud - det er niveauet ;)

Grand Cru oplevelser til gode priser!!

Har indtil videre modtaget 3 kvartalskasser med i alt 18 flasker vin til en samlet pris der ligger væsentligt under markedspriser på de enkelte flasker. Udvalget har ramt mine præferencer lige i måsen, men det er selvfølgeligt mere subjektivt.

26. marts 2026

Besvarelse fra RareWine Members' Club

Hej Carsten. Vi siger tusind tak for grand cru-anmeldelsen! Fedt at du nyder at være med - vi bliver ved med at lægge os i selen med fremtidige kasser.

//Tim, Members' Club

Et rigtig godt koncept hvor man glæder…

Et rigtig godt koncept hvor man glæder sig til at modtage kvartals kassen og ikke mindst se hvad den indeholder.

29. maj 2026

Besvarelse fra RareWine Members' Club

Hej Flemming. Dejligt at høre at du glæder dig til kommende kasser og er tilfreds - og endnu større tak for at du deler det!

//Tim, Members' Club

Vis anmeldelser på alle sprog. (64 anmeldelser)