RareWine Members' Club Anmeldelser 26

4,7

1. Vinhandel

RareWine Members’ Club is created for wine lovers who expect more from what goes into the glass. Our ambition is clear: to build the most ambitious wine club in the world. Not by making wine more complicated, but by giving members access to better wine experiences, stronger selections, and bottles they would not necessarily find — or be able to access — elsewhere. As a member, you receive a carefully curated tasting case every quarter, featuring six wines selected by RareWine’s own specialists. Each case is built around quality, character, variation, and genuine drinking pleasure. It may include great Champagne, classic Burgundy, serious Bordeaux, iconic Italian wines, or hidden gems from producers we believe in. But the tasting cases are only the beginning. Members also get access to an exclusive webshop with specially selected wines, attractive member prices, and the opportunity to stock up on favourites from previous cases. RareWine Members’ Club is part of RareWine — one of the world’s leading companies within fine wine and, at its core, a solid Danish merchant business built on trust, expertise, and long-term relationships. RareWine works every day with some of the most sought-after wines, producers, and markets in the world. That knowledge, access, and commercial strength are brought directly into Members’ Club. For you as a member, that means better bottles, sharper curation, and a wine universe with more depth than a standard subscription. RareWine Members’ Club is for those who love wine, value quality, and want something exceptional to look forward to — quarter after quarter.

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Virkelig fine vine til prisen

Virkelig fine vine til prisen. Savner noget fra Piemonte, men ellers rigtig flotte vine. God value for money i pakkerne. Glæder mig altid til at modtage næste pakke. Jeg har modtaget mange gode champagner, hvide og røde fra Bourgogne og brunelloer…

4. juni 2026

rarewine for fiensmækkere

rarewine membersklub har overrasket meget positivt. den kvartalvise kasse med klubbens udvalg af vine fra øverste hylde har absolut ikke skuffet. Det har været virkelige gode perler af vine man ikke normalt får fingrene i, og til hver vin er der fortællinger om vinmageren, vinen og forslag til parring som bare gør oplevelsen lidt bedre. Klubben afholder også smage aftener i ny og næ, og det har været en oplevelse og fornøjelse

5. juni 2026

Er på kvartalspakken og det er…

Er på kvartalspakken og det er simpelthen for lækker vin man får

4. juni 2026

Hej Theis

Det er bare dejligt at høre. Tak for de pæne ord!

Vi er allerede godt i gang med forberedelserne til september-kassen og uden at sige for meget, så kan jeg sige at du godt kan begynde at glæde dig 🤫

//Tim, RareWine

Jeg har været medlem af RareWine nu i…

Jeg har været medlem af RareWine nu i snart 2 år og det har været den bedste oplevelse - jeg glæder mig og ser frem til når kvartalskassen kommer til mig med 6 fl. Aldrig er jeg blevet skuffet. Altid spændende og kvalitetsvine uagtet om det er rød, hvid eller Champagne.

2. juni 2026

Hej Thomas

Tusind tak fordi du gav dig tid til at smide en kommentar. Fedt at høre at du går og glæder dig til at kasserne kommer - så er det umagen værd for os 🙏

Skål.
Tim, RareWine

Varm anbefaling

Jeg er meget glad for at være medlem hos Rarewine. Spændende vine og god value for pengene. Derudover mulighed for særlige køb. Kan anbefales!

2. juni 2026

Kære Birgitte

Mange tak for den varme anbefaling. Vi fortsætter kampen imod middelmådig vin så du kan blive ved med at få noget du glæder dig til at få i glasset :)

//Tim, RareWine

Helt fantastisk koncept hvor man prøver…

Helt fantastisk koncept hvor man prøver vinhuse som man aldrig selv havde tænkt på eller mulighed for at prøve. kan varmt anbefales.

Tak for anmeldelsen, Thomas 🙏

Fedt hvis vi både kan overraske og udvide din horisont - så vil jeg vove at påstå at vi lykkedes. God fornøjelse med næste kasse 🍷

Det spiller!

Fede vine i marts kvartals-kassen! Ser frem til juni 🥳

Herudover løbende ret gode tilbud på lækre sager! 👏🏽🍷

Besvarelse fra RareWine Members' Club

Tak for den gode anmeldelse, Ronny - det betyder meget!

Juni-kassen er på vej og du kan godt glæde dig 🚚 Rigtig god fornøjelse.

Members’ club

Man pakker kvartalskassen op som var det juleaften. Man mærker at der er tænkt over indholdet, og at de er udvalgt af vinentusiaster.
Altid gode flasker vin, og en gang imellem er der nogle helt ekstraordinære vine i blandt.

Hej Rasmus

4 x juleaften om året - det er da ikke helt skidt ;) Fedt at du er vild med konceptet og at du kan mærke at vi gør os umage. Det bliver vi ved med!

Super fedt koncept

Super fedt koncept. Med lækker vin i medlemskasserne

Besvarelse fra RareWine Members' Club

Tak for ordene, Rasmus, dem sætter vi stor pris på!

Vi fortsætter arbejdet i samme stil 🫡

Spændende kvartalskasser.

Jeg har ind til videre modtaget 2 kvartalskasser fra klubben, og jeg har været godt tilfreds med indholdet. Det er en fornøjelse at åbne kassen og se, hvad den gemmer. Og der er altid et par flasker, der er noget særligt, og som pynter i enhver vinsamling.
Priserne i medlemsshoppen er i øvrigt rigtig fornuftige.

Hej Aske

Tak for at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på.

Fedt at du sætter pris på shoppen også - vi smider en hel del nye vine derind i øjeblikket, så hold endelig øje med om der er noget der falder i din smag.

//Tim, RareWine Members' Club

Virkelig godt koncept med nogle fede…

Virkelig godt koncept med nogle fede vinoplevelser.

Hej

Mange tak for anmeldelsen - den sætter vi stor pris på! Med sidstnævnte skærer du jo helt ind til benet af hvad det hele drejer sig om 🍷

Modtager af smagekassen i et års tid og…

Modtager af smagekassen i et års tid og er godt tilfreds. Bruger også flittigt muligheden for køb af vin gennem deres medlemsshop, hvor der er masser af vin i forskellige prisklasser med god udskiftning løbende.

Kære Anders

Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Fedt at vi har haft dig med næsten fra start! Vi fortsætter os med at gøre os umage med sortimentet i både kasser og på medlemsshoppen 🫡

Super medlemstilbud

Alt er der styr på. Alt…
Desuden fantastisk service og meget hurtigt respons på spørgsmål m.m.
Super oplevelse…
Priser en tillokkende og gode picks i kasserne
Top top..

Hej Dorte

Tusind tak for den flotte anmeldelse — top top tilbage herfra 🫡

Fedt at høre, at både kasserne, priserne og servicen spiller. Det skal spille og det skal være nemt, så du bare skal koncentrere dig om de gode vinoplevelser 🍷

Kæmpe værdi for pengene!

Det er altid kvartalets højdepunkt, når kassen fra RareWine lander.

3. februar 2026

Hej Peter

Den slags anmeldelse kan vi altså godt leve med 🍷

Tusind tak for de flotte ord — og fedt at kassen ligefrem har sneget sig ind som kvartalets højdepunkt.

Vi bliver ved med at gøre os umage, så næste kasse også føles som noget, der er værd at glæde sig til.

Nem og hurtig levering

Nem og hurtig levering

5. maj 2026

Besvarelse fra RareWine Members' Club

Tak for at du tog dig tid til at smide en anmeldelse, Jonas, det sætter vi pris på!

Vi sender desuden lige transportøren en venlig tanke også 🍷

Virkelig value for money

Virkelig value for money, og mange gode tilbud.

30. maj 2026

Hej Claus

Tusind tak for anmeldelsen — value for money er lige præcis en af de ting, vi arbejder benhårdt for at ramme. Og det lover jeg dig at vi bliver ved med :)