1. Lampeforretning

Rama Lights er stolte af at præsentere danskproducerede designerlamper af uovertruffen kvalitet. Vores fokus ligger på at fremhæve både funktion og håndværksmæssig dygtighed, og vi stræber altid efter at tilbyde vores kunder det bedste. Med vores sortiment af lamper sætter vi standarden for elegance, holdbarhed og æstetik.

4,3

Fantastisk produkt.

Fantastisk produkt.
Flot design.
Skøn kvalitet.
Service i verdensklasse.

31. marts 2026

Besvarelse fra Rama Lights ApS

Tak for den meget fine anmeldelse Lars - Vi er glade for at vi kunne være behjælpelige med at få ændret rosetterne til de rigtige - og skønt at høre at i er glade for den høje kvalitet.

Jeg er virkelig glad for mine lamper

Jeg er virkelig glad for mine lamper. Jeg har 5 stk. i køkkenet og det er en fornøjelse. En kvalitetsoplevelse lige fra indpakningen til selve produktet.

11. december 2025

Besvarelse fra Rama Lights ApS

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er så glad for dine lamper, og at de skaber glæde i dit køkken. Vi lægger stor vægt på kvalitet i både produkt og indpakning, så det betyder meget for os, at det bliver værdsat.

Tak fordi du valgte RAMA Lights.

Lækre lamper i god kvalitet

Hurtig respons og god dialog. Hurtig med at sende. Den modtagne lampe var meget fin og af rigtig god kvalitet, Har straks bestilt yderligere lamper til et projekt er i gang med.

18. oktober 2025

Kære Inge Lise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine venlige ord. Vi sætter stor pris på dig som kunde og er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.

De bedste hilsner,
Team Rama Lights

Tak for rigtig god service

Tak for rigtig god service! Vi har købt 5 spots i messing, man kan virkelig mærke at det er super kvalitet. De har skabt det pæneste og hyggeligste lys i vores stuer. Vi kommer 100% til at anbefale jer videre.

3. september 2024

Flotteste messinglamper med disk til en god pris.

Vi valgte 2 flotte messinglamper med disk. De hænger så smukt over vores nye køkkenbord. Den flotteste kvalitet - endnu flottere end vi så på nettet. Derudover giver de et fantastisk lys til madlavningen, samtidig med at det er smukt.
Vi fik en fantastisk service, hvor vi følte os lyttet til og forstået, så vi kunne vælge de rigtige lige til os.

30. september 2024

Hej John,

Vi er så glade for at høre, at du synes, vores lamper er endnu flottere i virkeligheden! Vi gør meget ud af vores produktbilleder, men det er fantastisk at vide, at de overstiger forventningerne, når man ser dem live.

Det betyder også meget for os at høre, at du følte dig tryg i vores vejledning omkring valg af lamper.

Vi lever af glade kunder som dig, så et stort TAK fra os alle.

De bedste hilsner,
Team RAMA

Super flot og enkel loftpendel i metal

Super flot og enkelt design.
De bestilte loftpendler lever 100% op til de leverede og mere til.
Designet er enkelt og stilfuldt og ikke mindst den meget flotte og enkle rosette i loftet.

8. oktober 2024

Besvarelse fra Rama Lights ApS

Kære Merete, hvor er vi glade for at høre at du er glad for dine lamper. Det betyder alt at vi har glade og tilfredse kunder som jer:) Vi ønsker dig en fantastisk dag..

Lamperne fremstod ligeså smukke i…

Lamperne fremstod ligeså smukke i virkeligheden, som på hjemmesiden.
Høj kvalitet og lækkert design.
Virkelig god service.
Jeg er så glad for mine lamper 🙏

5. august 2024

Besvarelse fra Rama Lights ApS

Kære Bolette, vi takker mange gange for din fine anmeldelse! Og dejligt at i er glade for den høje kvalitet som jeres og vores lamper besidder samt designet. Det er noget at det vi vægter meget højt her hos RAMA så vi takker endnu en gang for bekræftelsen:)

De flotteste lamper af virkelig høj…

De flotteste lamper af virkelig høj kvalitet! Vi bestilte vores lamper og modtog dem allerede ugen efter! Tak til jer

14. marts 2024

Besvarelse fra Rama Lights ApS

Kære Hesam, vi takker mange gange for dine skønne tilbagemelding og glæder os over at du er glad for din lampe.

Vis anmeldelser på alle sprog. (9 anmeldelser)