Ralphscykler Anmeldelser 10

3,6

3,6

Middel

SUPER SERVICE

Jeg kom uanmeldt forbi og ønskede service og justering af gear. Efter et kort kig på cyklen, var anbefalingen klar: Ingen grund til service, jeg justerer gearet med det samme, strammer kæden og så kan du køre afsted. Som sagt så gjort, jeg kørte derfra 10 min efter og betalte kr. 0. SUPER SERVICE!

29. april 2026

Grådig svindler.

Grådig svindler.
Min alzheimers ramte mor, skulle have lappet sin cykel, og svindleren prakkede hende en ny cykel på, og lappede den gamle…
Klynker over sin dårlige økonomi, som undskyldning, efter at have svindlet en alzheimer ramt trofast kunde, der har købt alle sine og sine børns cykler der, over de sidste 40 år.
Da jeg ville tilbagelevere den nye cykel, blev jeg truet fysisk.
Han er et helt igennem dårligt menneske… det er måske en tilsnigelse at kalde ham et menneske….find selv på noget passende

5. november 2025

Jeg afleverede min cykel til service…

Jeg afleverede min cykel til service til Claus og vi gennemgik hvad der skulle skiftes. Han skrev det ned da der var en del, bl.a en nye bagagebærer+kurv. Da jeg henter min cykel nogle dage efter konstaterer jeg, at han ikke har sat nye pedaler på og påtaler det. Han fortæller mig pga travlhed er sedlen blevet væk og han kunne ikke lige huske hvor meget der stod på sedlen. Den irriterende lyd fra forhjulet er der stadig, den er også "glemt"! Den nye kurv er beskidt og da jeg kigger nærmere efter ser jeg, at der er rustangreb flere
steder i den nye kurv. Det ærgrer mig og jeg henvender mig til Claus med problemet. Så får jeg en lang sang fra de varme lande (det er sket før) om, at det er svært at finde kurve der ikke rustne...okay, tænker jeg lettere rystet. Jeg orker ikke at gå ind i en diskussion med
ham, da jeg før har oplevet hans
"klogskab" contra bedrevidenhed på alle områder. Jeg forholder mig
rolig og svarer kun hvor det er
nødvendigt, og kun med
enstavelsesord. Jeg har flere gange mærket snerten af temperament,
når man ikke lige er enig med ham, eller stiller spørgsmålstegn ved det
han siger!
Da han nok fornemmer, at han ikke kommer videre med mig og tilbyder mig pengene retur. Det siger jeg ja
tak til, da jeg bare ønsker at
komme hurtigst muligt ud den af
forretning.
Jeg ønsker ikke at komme der mere.

31. maj 2024

Super service. Snart den sidste cykelhandler, der ikke er på nettet. Men har et fantastisk værksted, med superdygtig mekanikker.

31. januar 2023

En ÆGTE cykelhandler!

Som dedikeret cyklist, vil man ikke undvære sin cykel alt for længe af gangen. Derfor er det en sand fornøjelse at opleve den faglige stolthed Ralph's Cykler ligger for dagen! Hurtig reparation, gode brugbare råd og en perfekt cykel står klar til dig! Og så siger de tingene som de er!
Kan klart anbefales!

17. juli 2017

10-årig afsted med livsfarlige bremser

Efter en reklamation over en lås er hr. Ralph så venlig at på egen opfordring at pudse lidt flyvrust af nogle bremseskiver, men til dette formål sprøjter han cyklen + skiver over med WD40! Resultat: min 10-årige søn ryger afsted på livsfarlig cykel uden bremsekraft. Jeg er noget chokeret da det går op for mig hvad han har kørt på og forsøger i første omgang at tørre det af, men det bliver på ingen måde godt. Da jeg tager til Ralphs-cykler forventer jeg, at han er godt pinlig over hvad der er sket og at han selvfølgelig tager ansvar for det. Men nej, han prøver at bilde mig ind at en helt ny cykel med hydrauliske skivebremser ikke skal bremse bedre end 4-5 m bremselængde på lidt mere en 10 km,t!!! ”skiver må ikke kunne blokere” er beskeden. Jeg er i fuldstændig chok og da jeg udfordrer ham lidt på den konklusion kommer han op i det røde felt og jeg bliver nærmest smidt ud af butikken. Der til vil jeg lige tilføje, at jeg er meget stor cykelentusiast, kører 10.000 + km om året på og konkurrerer på både landevej og MTB. Jeg reparerer og udskifter stort set alt selv og det er også konsekvensen nu. Har netop bestilt nye bremseklodser for et par hundrede kroner og brugt tid på at vaske skiverne af i acetone. Det er sidste gang jeg har sat min ben i den butik.

13. februar 2016

Cykler køber man hos Ralph

Har netop købt cykel for anden gang hos Ralphs Cykler i Espergærde.
Du bliver altid behandlet venligt og professionelt når du handler cykler her.
Gode kvalitets cykler og altid til en skarp pris.
Jeg kan absolut anbefale at handle cykler hos Ralph.

Peter R. Vork

7. august 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto