Waar ik in eerste instantie lang heb moeten wachten om mijn te gekke top, waren ze altijd super snel met reageren. En toen ik tot mijn grote schrik mijn top in de Black Friday Sale voorbij zag komen,... Se mere
Virksomheden har svaret
Heb een mooi pak besteld, staat erg vrouwelijk en stijlvol, ook mooie kwaliteit stof. En super vriendelijke medewerkster aan dectelefoon gesproken om wat vragen te beantwoorden. Ze heeft me goed ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat een fijne, eerste ervaring met bestellen bij Radical Fash. 1 item is niet direct op voorraad en volgt later, De geleverde blouse Sienna en pantalon Poppy (kleur Plum) passen perfect en de kle... Se mere
Virksomheden har svaret
Lichtelijk teleurgesteld over de levering. Ik dacht een super gaaf Nederlands merk gevonden te hebben. Na meer dan een week wachten weet ik nog niets over mijn bestelling ivm vertraging met internatio... Se mere
Virksomheden har svaret
RADICAL is een internationaal high-end modemerk voor zowel mannen als vrouwen, opgericht in 2011. Het begon met de focus op T-shirts, maar sindsdien heeft het merk zijn visie uitgebreid en biedt nu een brede collectie aan met onder andere polo's, sweaters, overhemden, zwemkleding, jeans, jassen en beroemde kleurrijke trainingsbroeken. De missie van RADICAL is om een lifestyle te creëren voor gedurfde mannen en vrouwen die durven afwijken van de norm. #BERADICAL. Het leveren van goede kwaliteit is de belangrijkste standaard. Ons team streeft ernaar om uitstekende producten te leveren en we proberen altijd het beste te zijn in wat we doen. We worden gedreven door innovatie en het vroegtijdig signaleren van trends. Het is belangrijk om vastberaden te zijn en tegelijkertijd te kunnen luisteren naar wat de zelfverzekerde man of vrouw van de 21e eeuw wil. Verfijnde, inspirerende, modieuze en tegelijkertijd stoere items met onderscheidende details zijn de sleutel tot onze collecties.
Hoogoorddreef 105, 1101 BB, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Radical
Super snelle levering en goede kwaliteit kleding. Aanrader

Besvarelse fra Radical
Bestelling snel geleverd. Bij het ophalen van de bestelling op locatie, snel en vriendelijk geholpen. Bestelling stond klaar en nog een rondleiding in de shop gehad.
Mooie kleding!

Besvarelse fra Radical
Wat een fijne, eerste ervaring met bestellen bij Radical Fash.
1 item is niet direct op voorraad en volgt later,
De geleverde blouse Sienna en pantalon Poppy (kleur Plum) passen perfect en de kleur is gelijk aan de afbeelding. De maat is perfect.
De communicatie is goed en duidelijk vanaf het orderoment tot aan levering. Prima!

Besvarelse fra Radical
Erg tevreden. Mooie kwaliteit kleding, helaas de broeken te kort daarom deze terug gestuurd. Terugbetaling van de geretourneerde artikelen was super snel!! Goede klantenservice.

Besvarelse fra Radical
Mooie jurk, snel geleverd, helaas niet goede maat, maar ga zeker weer bestellen! Fijn contact gehad over verzending. Vriendelijk en persoonlijk contact, dat gebeurt niet vaak meer dus top!

Besvarelse fra Radical
Goede klantenservice die je op persoonlijk niveau helpt. Erg blij met deze winkel!
In de sale een order geplaatst op de website van Radical. Kreeg daarna een mail van de klantenservice dat een aantal artikelen die ik had besteld, toch niet op voorraad waren.
Ze boden mij aan om te ruilen voor een andere kleur, of te crediteren. Helaas vond ik de andere kleuren niet mooi. Ik stelde toen zelf voor om de artikelen te ruilen voor een ander item, en daarmee gingen zij akkoord.
Heel goed meegedacht van de klantenservice en op een persoonlijke manier geholpen. Mijn complimenten.

Besvarelse fra Radical
Super snel en goed geleverd, En het is ook een geweldig mooie Blouse! Super blij mee ;-))

Besvarelse fra Radical
Goede service en heel klantvriendelijk!

Besvarelse fra Radical
Eerste bestelling, helaas viel model tegen. Maar alles keurig geregeld en met 3 dagen geld weer op mijn rekening. Ga zeker nog iets bestellen

Besvarelse fra Radical
Ik heb hier een prachtige jurk gekocht genaamd Quinty.
Jurk is van hele goede kwaliteit en oogt chique. Ik hoefde na het bestellen ook niet lang te wachten op mijn pakketje .
Tip zou zijn om nog meer van dit soort prachtige jurken te verkopen

Besvarelse fra Radical
Snel geleverd. Mooie kwaliteit kleding, fijne stoffen en perfecte afwerking. Ik bestel hier zeker weer!

Besvarelse fra Radical
De levering was snel, het product was zoals beschreven en als afbeelding. Ik verwacht alleen wel dat een blouse van bijna €100 wel iets van kwaliteit mag zijn. De knopen zijn gezet met steentjes waarvan 2 los bij ontvangst.

Besvarelse fra Radical
Heel blij met mijn supermooie en bijzondere jurk! Snel geleverd en maat viel
ook perfect!

Besvarelse fra Radical
Læs mere om andre typer anmeldelser.