Rødbillet Anmeldelser 755

3,5

Får ødelagt min baggage, trods at jeg spørger buschaufføren pænt om den kan ligge øverst da jeg ikke må få den med ind i bussen, selvom den ikke vejer særlig meget men har noget værdifuldt liggende.... Se mere

Jeg tog ruten Odense-København t/r. Bussen var der til tiden BEGGE veje! Ved påstigningen ved DGI byen var det lidt kaotisk at finde den rigtige bus, da der er mange rødbilletbusser og flere... Se mere

Jeg har kørt med Rødbillet mellem Jylland og København 10-12 gange nu, og alle gange er der god information om ens køb/billet, bussen kommer til tiden og kører til tiden, chaufføren er flink og beha... Se mere

3,5

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fra København til Aarhus (13/04-17)

Jeg kørte med Rødbillet fra København til Aarhus den. 13/04-17 og der var ingen komplikationer. Jeg var i Aarhus omkring kl. 13:00 (til tiden) og det passede med min bus kl. 13:15. Deres trådløse internet var ikke super hurtigt, men kunne sagtens bruges til mindre opgaver og kaffen kunne også godt ha' været stærkere, men det er jo en smagssag. Alt i alt en god oplevelse.

17. april 2017

Holder ikke tidsplanen

Det er simpelthen for dårligt at rødbillet ikke er i stand til at overholde tidsplanen selvom der ingen forhindringer har været på vejen. Jeg oplevede en forsinkelse på en halv time alene fordi chaufføren valgte at vi skulle holde 20 min. pause ved Lillebælt rasteplads. Det kan man simpelthen ikke bruge til noget. Jeg er fuldstændig med på at uforudsete ting kan dukke op m, hvilket man ikke er herre over, men dem var der altså ingen af og alligevel formår man at ramme så skævt. Dårlig service.

18. marts 2017

Fabelagtig kundeservice

Jeg har brugt Rødbillet meget til at rejse mellem København og min familie i Sønderjylland, og jeg har udelukkende haft gode oplevelser med det!
I dag blev jeg dog særligt glad, da jeg skulle hjem fra vinterferie på Fanø.
Jeg havde bestilt en billet fra Esbjerg til København (ja, de kører sgu næsten overalt!), men da jeg skulle med færgen til Esbjerg, blev den forsinket pga. lavvande, og jeg kunne derfor lige præcis ikke nå bussen... Jeg panikkede, og prøvede i et desperat forsøg at ringe til Rødbillet for at høre, hvad jeg kunne gøre. En fantastisk flink Søren tager telefonen, og han ringer så til buschaufføren (en sød og sjov fyr, der hedder Bent) som venter 7 minutter i Esbjerg, så jeg også kan komme med! Senere finder jeg så ud af, at jeg har talt i telefon med selveste chefen.
Jeg har sjældent oplevet så fantastisk kundeservice, og så nåede bussen endda tidsplanen på trods af mit besvær. Tusind tak til Søren og Bent for at give mig endnu en vidunderlig oplevelse med Rødbillet :)

14. februar 2017

Rejs ALDRIG med rødbillet!!!

Onsdag D.8/2 rejste jeg for første gang med rødbillet, da jeg når ind på busterminalen i Aalborg 1 Time før afgang, ser jeg der holder en taxa på pladen hvor bussen skal holde. Indtil 5 min før afgang finder jeg ud af at der ingen bus kommer, men at vi skal med taxa fra Aalborg til Randers. Problemet her, er at der ingen steder er skiltet med at det er rødbillet der kører denne taxa, netop da vi er flere personer som ikke var ved at komme med, forsi vi ikke var klar over at vi skulle med en taxa til randers først. Da vi så når til Randers, kommer vi på en bus som skal mod København. I mit tilfælde skulle jeg så såmænd bare af i Aarhus. Nå, men da vi kører beslutter chaufføren så at vi skal holde en pause ved en rasteplads lidt efter Lillebæltsbroen. Her bliver jeg så bedt om at gå over i en anden bus, for at den bus jeg sad i, kunne komme hurtigere mod København, netop fordi jeg var den ENESTE som skulle til Odense, så mente de at jeg skulle skifte bus!! Her tænkte jeg, at nu gad jeg ikke kører med rødbillet igen, da jeg syntes det virkede så uprofessionelt og besværligt.

MEN...

Har i dag D.12/2 valgt at rejse med rødbillet endnu en gang, for at give det en chance, men det var et forkert valg.

Der sker det, at da bussen når frem til Odense, at bussen går i stykker, og alle som skulle til Aalborg har måtte vente halvanden time på en ny bus, som er nedslidt og møg kold.
Resten som skulle til Randers, ja.. deres bus er sikkert ikke kommet endnu, og de sidder vel nok stadig ved stoppestedet og venter på deres nye bus vil ankomme.

Derudover mener jeg, at det er elendig service at man ikke kan få sine penge retur, efter at have ventet halvanden time på en ny bus, som skulle samle os op. Det er da forhelvede ikke kundernes skyld at bussen går i stykker!

Dermed anbefaler jeg ingen at køre med rødbillet!!!!

12. februar 2017

Under al kritik

Jeg har flere gange rejst med Rødbillet, ingen af gangene har været nogen succes. De er altid forsinket og uanset årsag er der ingen mulighed for refundering. På min nuværende tur fra København til Aalborg bliver vi mindst 2 timer forsinket, flere af passagerene når ikke deres færger og får dermed ødelagt deres ferie. Forsinkelsen skyldes langsom indtjekning fra chaufføren side, et stop af politiet fordi chaufføren kørte for stærkt og forlænget pause på restepladsen.

Derudover står der, at der er wifi, kaffe og vand i bussen. Der er dog ingen af delene og bussen er virkelig nedslidt.

I forhold til prisen, tiden og service kan det 10 gange bedre betale sig at flyve med Norwegian fra København til Aalborg.

REJS ALDRIG MED RØDBILLET!

11. februar 2017

Uacceptabel kommunikation

Chaufføren var meget nedladende da jeg ville have min taske med ind i bussen. Den havde været med mig på turen frem, men var pludselig blevet for stor. Det fremgår ikke af hjemmesiden at der er et krav til dette. Min taske er ikke stor, og jeg sider med den på det ene sæde jeg optager. Jeg kan acceptere at den ikke må komme med ind, jeg kan ikke acceptere at blive talt ned til!! Det mindste vi kan gøre er at tale pænt og have et minimum af respekt for hinanden!

Jeg kører ikke med rødbillet igen!

11. februar 2017

Dårlig service og sjældent nok plads

Har tidlige rejst med rødbillet et par gange, men der har aldrig rigtig været plads nok til bagage, og busserne er altid helt fyldt op. Desuden holder de sjældent tidsplanen

Deres service er heller ikke i top. Sendte en besked for 2 dage siden (jeg har p.t ikke noget studiekort selvom jeg er studerende. Kunne først få kortet ugen efter), og fik et svar på 2 linjer hvor jeg fik at vide, at jeg bare kunne købe en voksenbillet.

Så hvis du er til dårlig service, fyldte busser, der sjældent holder tidsplanen, så er de røde busser helt sikkert noget for dig.

3. februar 2017

Fuld tilfreds

D. 23. Jan kørte jeg med Rød Billet fra Silkeborg til København. Chaufføren hed Jørgen. Han takkede for god ro og orden ved påstigning og kvitterede med facts. "Arlas mælk til japanerne smager ikke af noget." "Marens Hul ligger i Lillebælt som forøvrigt er dybere end Storebælt ". " Hamborg har flere broer end London, Amsterdam og Venedig tilsammen.
Vi ankom iøvrigt 10 min før end beregnet

25. januar 2017