Banner for QWIC

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds 2 jaar heb ik een Qwic fiets waar ik ontzettend blij mee ben, hij fietst echt heerlijk! Sinds de aanschaf heb ik tweemaal problemen ervaren met de remmen, maar telkens is dit heel netjes opge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij rijden samen al 7 jaar op een Qwic fiiets, en nu is het een Qwic Atlas geworden omdat het een sportief en een mooi uiterlijk en langer ondersteuning krijg om langere routes te fietsen. En er zitte... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veel lovende berichten over de garantie van QWIC. Hoe anders is het als de garantie net is verlopen. Wettelijke garantie schrijft voor dat een product moet voldoen aan een te verwachten levensduur en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn vorige e-bike was ook een QWIC. Deze heb ik 7 jaar tot volle tevredenheid heel veel gebruikt. In totaal heb ik 28000 km met deze fiets gereden. Dit was een belangrijke reden weer een QWIC te kope... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik

Om QWIC

Skrevet af virksomheden

Jouw rit, jouw stijl, jouw verhaal

Een fiets is meer dan alleen een vervoermiddel. Het is een verlengstuk van wie je bent; net als je favoriete outfit die je elke dag opnieuw kiest.

Al meer dan 15 jaar maken we e-bikes die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook helemaal aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Want waarom zou je genoegen nemen met standaard, als het leven zoveel kleurrijker is?

Ride your style - laat zien wie je bent

Elke fietsrit biedt een moment voor jezelf. Een kans om je eigen pad te kiezen én om te laten zien wie jij bent, zelfs wanneer je voorbij fietst.

Met een QWIC e-bike maak je niet alleen kilometers, je rijdt met een glimlach én jouw eigen signature look. Kies je eigen framekleur, grips, zadel en snelbinders, en creëer zo de e-bike die perfect bij jou past. Zo uniek als jij bent!

Eigenzinnig en altijd in beweging

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We luisteren naar wat jij wilt en maken samen de fiets die bij je past. Onze eigenzinnige aanpak zie je terug in ons design; we doen dingen net even anders – omdat dat nu eenmaal leuker is!

Iedere e-bike is ontworpen om je te inspireren tot nieuwe ritten en avonturen. En natuurlijk kun je altijd rekenen op onze betrouwbare service via ons uitgebreide dealernetwerk.

Persoonlijk in een standaard wereld

Als Nederlands e-bike merk durven we te kiezen voor persoonlijkheid in een wereld van standaardisatie. Onze e-bikes, ontworpen in Amsterdam en gebouwd met Europese precisie, zijn een statement. Ze vertellen jouw verhaal.

Met meer dan 300 dealers en servicepartners bouwen we aan een netwerk waar je altijd terecht kunt voor advies, service of deskundig meedenken. Zo sta je er als QWIC-rijder nooit alleen voor; samen vinden we de weg wel.

Van Amsterdamse garage tot Europese straten

QWIC begon in 2006 als een avontuur in een Rotterdamse garage, gedreven door een passie voor duurzame mobiliteit met stijl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend e-bike merk in Europa.

We combineren Dutch Design met vooruitstrevende technologie en een flinke dosis liefde voor wat we doen. Het resultaat? E-bikes die niet alleen goed werken, maar er ook fantastisch uitzien.

Ontdek welke QWIC perfect bij jouw stijl past.

Ride your style – E-bikes met karakter

Skrevet af virksomheden

Sinds 2006: e-bikes die passen bij jouw stijl.
Bij QWIC ontwerpen we e-bikes die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en manier van leven. Ontworpen in Amsterdam, met oog voor design, techniek en kwaliteit. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk kun je altijd rekenen op deskundig advies en betrouwbare service. Ride your style!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Keurige voorlichting

Keurige voorlichting, vriendelijk en duidelijk in de mogelijkheden.

Beste mevrouw of meneer Hoogeveen,
Het is erg fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd door uw fietsenhandelaar en dat hij u heeft geholpen de juiste keuze te maken. We wensen u nog veel fietsplezier!

Sehr freundlicher Mitarbeiter

Sehr freundlicher Mitarbeiter. Leider konnten nicht meine Wünsche beantwortet werden.

10. marts 2026

Lieber Johannes,
Vielen Dank, dass Sie mit unserem Service so zufrieden sind. Es tut uns wirklich leid, dass wir Ihnen mit Ihrem Wunsch nach Zubehör nicht helfen konnten. Aber vielleicht geben Sie uns eine neue Chance mit einer anderen Frage. Wir stehen Ihnen gerne zur Verfügung und wünschen Ihnen noch viel Radelvergnügen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb sinds kort een Qwic e-bike en…

Ik heb sinds kort een Qwic e-bike en ben super tevreden!

9. marts 2026

Beste Herman,
Bedankt dat u heeft besloten een Qwic-fietser te worden. Het is mooi om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe vriend. We hopen dat dit nog vele kilometers zo blijft en dat u ook goed voor hem zorgt. Voor vragen staan we u altijd graag terzijde!

Toppers

Het bedrijf Woudt waar ik m'n Qwic gekocht heb, is klantvriendelijk, service is top al kom je 'tig' keren langs, wees welkom!

14. februar 2026

Beste Qwic-fietser,
Ook wij zijn trots op de toppers van Woudt-Fietsen en dat zij u al zo lang zo goed adviseren. Dank u voor het delen van uw positieve mening. We wensen u nog vele fijne ritten en staan voor vragen altijd voor u klaar.

Gewoon een goede fiets !

Gewoon een goede fiets !

3. marts 2026

Beste meneer Willems,

Wat kunnen we zeggen? Gewoon een goede beoordeling! Bedankt voor uw positieve mening en nog veel fietsplezier gewenst.

Nette service

Nette service, vriendelijk geholpen

Beste mevrouw of meneer Van Beek,
Heel erg bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Het is fijn te horen dat alles netjes geregeld was met en rondom de aankoop van uw nieuwe Qwic-fiets. Op naar een droge lente en vele fijne ritten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Is onze twee qwic gekocht bij onze…

Is onze twee qwic gekocht bij onze lokale fietshandel Floris te Oudorp/Alkmaar. Prima service van de verkoper en natuurlijk een goed product is de basis van deze aankoop

Beste Bob en Karin,
Bedankt voor uw complimenten voor uw Qwic-dealer (en onze fietsen). Lang leve Floris Tweewielerspecialist in Ouddorp en hun goede zorgen voor onze fietsers. Zij en wij staan graag voor verdere vragen voor u klaar en wensen u nog vele fijne ritten.

Beste Marcus,
Hartelijk bedankt dat u ons op deze manier laat weten dat u tevreden bent met uw fiets en onze service. We zijn blij dat we u zo snel en efficiënt weer in het zadel konden helpen. We staan voor verdere vragen graag voor u klaar en wensen u nog veel plezier met uw nieuwe aanwinst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik vind het een top bedrijf.Mooie en…

Ik vind het een top bedrijf.Mooie en goede fietsen.Perfect om mee naar school te fietsen!

3. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Beste RoAn,
Bedankt voor je toffe review. Hopelijk fiets je niet alleen náár school, maar ook weer terug… (een omweggetje daargelaten uiteraard). We wensen je nog veel fietsplezier en als je vragen hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar.

Overzichtelijk website

Overzichtelijk website, foto’s en beschrijvingen geven een juiste indruk. Prijs is gunstig. Fiets leveren ze snel na je bestelling.

23. februar 2026

Beste Ellen,
Hartelijk bedankt voor uw positieve review en uw fijne woorden over uw nieuwe fiets en de manier waarop u geïnformeerd bent. Voor verdere vragen kunt u gerust aan de bel trekken. Tot die tijd wensen wij u nog vele fijne ritten!

super eBike für große Menschen

Ich bin knapp 200 cm groß und suchte ein passendes eBike. Dieses hab ich bei Qwic gefunden. Das Aussehen des Bikes und die Ausstattung gefallen mir sehr. Der Motor ist ausreichend stark, der Akku groß genug. Das Display lässt sich auch bei Sonne gut lesen. Das Bike fährt sich angenehm leicht.

27. februar 2026

Lieber Jan,
„Qwic ist fein für Groß und Klein!“ – herzlichen Dank für Ihre freundliche Beurteilung und Ihre positive Meinung über Ihren neuen zweirädrigen Begleiter.
Gerne stehen wir Ihnen bei Fragen mit Rad und Tat zur Seite und wünschen Ihnen weiterhin viel Fahrvergnügen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen hoge kwaliteit!

Na 3 jaar nieuwe batterij moeten aanschaffen en na 6000 km de motor moeten vervangen.

21. februar 2026

Beste meneer Mouton,
Hartelijk dank voor het delen van uw eerlijke mening. Het spijt ons te horen dat u reden heeft om ontevreden te zijn over de duurzaamheid van uw fiets. Dat nemen wij uiteraard serieus.
Wij zouden hier graag meer over willen weten en zullen u daarom via een persoonlijke e-mail rechtstreeks benaderen.
Voor verdere vragen staan wij vanzelfsprekend altijd voor u klaar.

Goede fietservaring

Goede fietservaring, nadat stuur en zadel juist zijn afgesteld. Fiets doet voor mij wat ik er van verwacht.

13. februar 2026

Beste Rob,
Hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het is fijn te horen dat u tevreden bent met het rijgedrag van uw fiets. Ook zijn we blij dat deze door uw Qwic-dealer perfect naar uw wensen rijklaar is gemaakt. We wensen u nog veel fijne ritten.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Qwic fietsen hebben teleurstellende kwaliteit

Ik heb twee keer een qwic fiets gehad. Zoveel problemen met beide fietsen, ik kan er wel een boek over schrijven. Bij de eerste fiets heb ik diverse onderdelen net na de garantietermijn moeten laten vervangen. Toen maar een duurdere premium versie gekocht. Daar nog meer problemen mee gehad. Motor met paar maanden moeten laten vervangen. Na ongeveer 10.000 km was de motor weer kapot. Kosten van vervangen was toen 1250 euro. Waardeloze fietsen dus. Nu al weer een jaar een gazelle, iets duurder maar echt vele malen beter! Ik kom er nu achter dat er ook e-bikes zijn waar je zonder problemen van kunt genieten!

1. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste Barend,

Hartelijk bedankt voor uw eerlijke beoordeling. Dat u na een jaar tevreden met een ander merk te hebben gereden nog steeds zo’n naar gevoel aan Qwic overhoudt om alsnog een slechte beoordeling achter te laten, nemen wij ons best kwalijk. Wij en onze leveranciers doen ons uiterste best om de best mogelijke kwaliteit te leveren en wensen u op uw huidige fiets nog heel veel plezierige ritten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De klantenservice van QWIC is echt de allerbeste

De klantenservice van QWIC is echt de beste die ik ooit heb ontmoet online. Snel, ze begrijpen het probleem, denken mee in oplossingen, persoonlijk en gewoon een mens, geen domme chatbot of een klantendienst die handelt volgens scripts en protocollen. En QWIQ maakt ook nog eens fantastisch mooie en fijne Nederlandse e-bikes

16. februar 2026

Beste Ytje,
Ik keek even over mijn schouder naar de collega met wie u contact had, en hij ging na het lezen van uw uitzonderlijk lieve beoordeling toch heel wat rechterop zitten. Hij is nu enthousiast aan het werk om andere fietsers te kunnen helpen. Bedankt voor uw aardige meening en de motivatie – hier doen we het voor!
We wensen u nog heel veel fijne ritten en staan voor verdere vragen natuurlijk graag voor u klaar.

Fijne fiets

Onze vorige fietsen waren ook Qwic en daar hebben we 14 jaar op gefietst naar tevredenheid en met de zelfde accu! Dus nu weer een Qwic!

14. februar 2026

Beste Robert,
Hartelijk dank dat u al zo lang een loyale QWIC-rijder bent. Het zal vast een beetje pijn hebben gedaan om afscheid te nemen van uw oude fiets, die u al die jaren trouw heeft begeleid.
Wij wensen u met uw nieuwe vervoermiddel minstens zoveel en vooral langdurig fietsplezier.

Hallo,
Vielen Dank für Ihre freundliche Review. Ganz ehrlich? In Ihrem Fall hätten wir es gern noch „bestenser“ gehabt. Leider waren die verantwortlichen Paketdienstgötter gegen uns. Wir sind auf jeden Fall froh, dass Sie Ihren Akku jetzt anschließen können und wünschen Ihnen noch viele vergnügliche Touren. Für weitere Touren stehen wir Ihnen gerne wieder mit Rad und Tat zur Seite.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De reactie op mijn vraag kwam bijzonder…

De reactie op mijn vraag kwam bijzonder snel en de toon was zeer persoonlijk, prettig en behulpzaam. Dit is zoals je als consument hoopt behandeld te worden als je een service afdeling benaderd.

18. februar 2026

Beste Klimmer,
Hartelijk bedankt voor deze aardige beoordeling. Het is bijzonder fijn te horen dat de pogingen om onze fietsers op een persoonlijke manier te woord te staan gewaardeerd worden. We zijn blij dat we u snel en efficiënt konden helpen, wensen u nog vele fijne ritten en staan voor verdere vragen natuurlijk graag voor u klaar.

Koop een Qwic bij Mooties

Ik ben heel goed geholpen goede uitleg en heel vriendelijk een warm bed👍🚲👍

12. februar 2026

Beste meneer Bronsvoort,
Ik zeg: doen! Heel erg bedankt voor uw fijne beoordeling en uw goede mening over uw Qwic-dealer. Hulde aan Mooties en de moeite en tijd die zij besteden om u in het zadel te helpen. We wensen u nog veel fietsplezier en aarzel niet om voor verdere vragen aan de bel te trekken.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Waarom een app?

Waarom een app?

De gegevens zouden ook makkelijk is een display op je fiets kunnen staan. Soms is "over automatiseren" niet echt van toegevoegde waarde. Maar dat kan ook een kwestie van smaak zijn...

10. februar 2026

Beste Harry,

Bedankt voor uw eerlijke mening en uw input over de app. U heeft natuurlijk gelijk: de informatie zou ook gewoon op het display te zien moeten zijn, en met de meeste informatie is dat ook zo.

Sommige fietsers vinden het prettig om hun gegevens overzichtelijk op hun mobiele telefoon te bekijken of deze thuis op de bank nog eens terug te zien. Vandaar de app, die door alle motorfabrikanten – en ook door ons – wordt aangeboden, maar niet verplicht gebruikt hoeft te worden.

Hopelijk bevalt uw fiets. We wensen u nog vele fijne ritten en staan uiteraard klaar voor verdere vragen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.