Banner for QWIC

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds 2 jaar heb ik een Qwic fiets waar ik ontzettend blij mee ben, hij fietst echt heerlijk! Sinds de aanschaf heb ik tweemaal problemen ervaren met de remmen, maar telkens is dit heel netjes opge... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij rijden samen al 7 jaar op een Qwic fiiets, en nu is het een Qwic Atlas geworden omdat het een sportief en een mooi uiterlijk en langer ondersteuning krijg om langere routes te fietsen. En er zitte... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veel lovende berichten over de garantie van QWIC. Hoe anders is het als de garantie net is verlopen. Wettelijke garantie schrijft voor dat een product moet voldoen aan een te verwachten levensduur en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn vorige e-bike was ook een QWIC. Deze heb ik 7 jaar tot volle tevredenheid heel veel gebruikt. In totaal heb ik 28000 km met deze fiets gereden. Dit was een belangrijke reden weer een QWIC te kope... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Cykelbutik

Om QWIC

Skrevet af virksomheden

Jouw rit, jouw stijl, jouw verhaal

Een fiets is meer dan alleen een vervoermiddel. Het is een verlengstuk van wie je bent; net als je favoriete outfit die je elke dag opnieuw kiest.

Al meer dan 15 jaar maken we e-bikes die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook helemaal aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Want waarom zou je genoegen nemen met standaard, als het leven zoveel kleurrijker is?

Ride your style - laat zien wie je bent

Elke fietsrit biedt een moment voor jezelf. Een kans om je eigen pad te kiezen én om te laten zien wie jij bent, zelfs wanneer je voorbij fietst.

Met een QWIC e-bike maak je niet alleen kilometers, je rijdt met een glimlach én jouw eigen signature look. Kies je eigen framekleur, grips, zadel en snelbinders, en creëer zo de e-bike die perfect bij jou past. Zo uniek als jij bent!

Eigenzinnig en altijd in beweging

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We luisteren naar wat jij wilt en maken samen de fiets die bij je past. Onze eigenzinnige aanpak zie je terug in ons design; we doen dingen net even anders – omdat dat nu eenmaal leuker is!

Iedere e-bike is ontworpen om je te inspireren tot nieuwe ritten en avonturen. En natuurlijk kun je altijd rekenen op onze betrouwbare service via ons uitgebreide dealernetwerk.

Persoonlijk in een standaard wereld

Als Nederlands e-bike merk durven we te kiezen voor persoonlijkheid in een wereld van standaardisatie. Onze e-bikes, ontworpen in Amsterdam en gebouwd met Europese precisie, zijn een statement. Ze vertellen jouw verhaal.

Met meer dan 300 dealers en servicepartners bouwen we aan een netwerk waar je altijd terecht kunt voor advies, service of deskundig meedenken. Zo sta je er als QWIC-rijder nooit alleen voor; samen vinden we de weg wel.

Van Amsterdamse garage tot Europese straten

QWIC begon in 2006 als een avontuur in een Rotterdamse garage, gedreven door een passie voor duurzame mobiliteit met stijl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend e-bike merk in Europa.

We combineren Dutch Design met vooruitstrevende technologie en een flinke dosis liefde voor wat we doen. Het resultaat? E-bikes die niet alleen goed werken, maar er ook fantastisch uitzien.

Ontdek welke QWIC perfect bij jouw stijl past.

Ride your style – E-bikes met karakter

Skrevet af virksomheden

Sinds 2006: e-bikes die passen bij jouw stijl.
Bij QWIC ontwerpen we e-bikes die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en manier van leven. Ontworpen in Amsterdam, met oog voor design, techniek en kwaliteit. Dankzij ons uitgebreide dealernetwerk kun je altijd rekenen op deskundig advies en betrouwbare service. Ride your style!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Echt pure rommel!!

Echt pure rommel!!! En een klantenservice van nul komma nul!! Fiets altijd correct en goed onderhouden, nu plots batterij kapot met ingebrande printplaat. Heeft niks met slijtage of verkeerd gebruik te maken, enkel met kwaliteit van materiaal. Fiets amper 2.5 jaar oud. Qwic weigert tussen te komen en weigert communicatie met de dealer. Echt beneden alle peil. Hopelijk is dit rommel merk snel failliet.

5. januar 2026

Beste meneer Piers,
Bedankt voor uw eerlijke mening. We schrokken hier erg van; niet alleen dat u blijkbaar reden heeft om zeer ontevreden te zijn over uw fiets, maar ook over uw bewering dat wij weigeren met de dealer te communiceren. Om te achterhalen wat er aan de hand is, wil ik u vriendelijk vragen nogmaals contact met ons op te nemen via consument@qwic.nl. Misschien komen we samen toch nog tot een oplossing.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fiets is tot nu goed maar werd geleverd…

Fiets is tot nu goed maar werd geleverd met slechte bel en zonder slot was fiets van 4000euro

29. september 2025

Beste meneer Beeckman,
Zonder goede bel! Dat is natuurlijk zonde – en niet veilig. Zat er werkelijk geen ringslot op? Graag horen wij via consument@qwic.nl wie uw dealer is, dan zorgen wij ervoor dat alles in orde komt. Het is wel fijn te horen dat u verder tevreden bent met uw Qwic-fiets en wij wensen u nog veel fietsplezier.

Goede en fijne klantenservice

Er waren een aantal mankementen aan mijn fiets, en heb daarvoor gebeld. De klantenservice is top en het contact was fijn! Ik ben zeer tevreden!

31. december 2025

Beste Koen,
Fijn dat u zo tevreden bent over onze klantenservice. Hopelijk zijn wij met onze hulp in staat om de mankementen van uw nieuwe tweedehands fiets te verhelpen. We wensen u nog vele leuke ritten en een gezond en voorspoedig 2026.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De qwic Atlas tour heb ik gekocht

De qwic Atlas tour heb ik gekocht, alleen maar goede onderdelen zitten er op deze fiets. De verhouding prijs kwaliteit is zeer goed te noemen. Alleen de dashboard app van qwic werkt bij mij totaal niet. Ik heb uiteindelijk maar de app van de motor fabrikant gebruikt, deze vond direct mijn fiets!

24. december 2025

Beste meneer Melk,
Bedankt voor uw positieve mening over onze Atlas, wij zijn er ook heel trots op. De nieuwe modellen zijn voorzien van een Brose-console en kunnen inderdaad geen contact maken met de QWIC-dashboard app. Goed opgelost! We wensen u nog heel veel plezierige fietskilometers en een voorspoedig en gezond 2026.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd contact na een vraag

Altijd contact na een vraag, desnoods telefonisch. Duidelijk en informatief in de communicatie. Adviserend. Top, zo zou het altijd moeten gaan!

24. december 2025

Beste Peter,
Altijd graag tot dienst, en zeker als we ook kunnen helpen met een antwoord op uw vraag. Heeft u nog meer dat u wilt weten? Wij staan graag voor u klaar, wensen u nog veel fietsplezier en een voorspoedig nieuw jaar. Mogen de banden gespannen en de accu opgeladen blijven!

29-12-2025

Blij met mijn nieuwe fiets!

19. december 2025

Beste Qwic-fiets(st)er,
U én wij! Wat fijn om te horen dat we u aan het eind van het jaar nog blij konden maken met uw nieuwe QWIC-fiets. Dan blijft ons alleen nog uw vele fijne kilometers en een gelukkig 2026 te wensen!

Goede uitleg

Goede uitleg, geduld, vele fietsen mogen testen

17. december 2025

Beste fietser,
Het is toch iedere keer weer fijn om te horen dat onze vakbekwame QWIC-dealers goed hun werk doen en dat wij u van de kwaliteit van onze fietsen weten te overtuigen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een zorgvuldige keuze te maken en natuurlijk voor uw aardige beoordeling!
Wij wensen u nog veel fietsplezier en een gezond en voorspoedig 2026.

Vandaag 12 december 2025

Vandaag 12 december 2025, nog steeds geen nieuwe kettingkast ontvangen. Ik fiets dus al 7 maanden rond zonder kettingkast. Dit terwijl mij na de onderstaande review werd beloofd door Qwiv snel een nieuwe kettingkast op te gaan sturen naar de fietsenwinkel Boom in Montfott. Helaas van niemand meer iets gehoord zowel van Qwic niet als van de fietsenwinkel Boom niet. Heel slecht dit had eerder al vernomen dat Qwic failliet is lijkt ook echt zo te zijn. Dus ik zou hier nooit meer een fiets kopen en zeker niet van het merk Qwic.

Op 11 oktober 2025 onderstaand review geschreven.
- Qwic fiets 5 mnd aan het wachten op nieuwe kettingkast bij fietsenwinkel Boom.
Ik heb een elektrische fiets gekocht bij fietsenwinkel Boom 2wielers in Montfort. Niet veel op gefietst alleen voor hobby gebruikte ik de fiets, na 2 jaar was de motor al defect, dat is wel verholpen, ik vernam toen dat Qwic failliet was.
Door de reparatie bij fietsenwinkel Boom is de kettingkast afgebroken want bij het terughalen fietste over een drempel en viel de kettingkast in stukken op de grond. Dit gebeurde in mei, nu midden oktober nog steeds geen nieuwe kettingkast, meerdere malen contact gezocht met fietsenwinkel Boom en kreeg steeds te horen dat het product in backorder staat. Heel slecht dat er geen onderdeel te krijgen is volgens de eigenaar van de fietsenwinkel, lijkt me raar dat ik 5 maanden moet wachten op een nieuwe kettingkast, wat niet eens mijn schuld is dat die onder de fiets uitvalt na reparatie bij fietsenwinkel Boom.

12. december 2025

Beste mevrouw,
Het spijt ons zeer te horen dat uw kettingkast nog steeds niet geleverd is. We kunnen u verzekeren dat het niet eraan ligt dat Qwic failliet is. Wat in uw geval misging, gaan we achterhalen en laten we u in een persoonlijke e-mail weten. We gaan in ieder geval ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer met kettingkast kunt fietsen.

Trapsensor

Nergens bij geen enkele fietsmaker een trapsensor op voorraad te vinden, dan maar mailtje naar Qwic gestuurd en hoera, iemand heeft mijn vraag ter harte genomen en een trapsensor gevonden ergens in een of ander atelier.
Dank Marcus P. !

2. december 2025

Beste Patrick,
Wat fijn dat u onze inspanningen toch nog een van deze zeldzame trapsensors voor u te vinden weet op prijs te stellen en met een uitgesproken aardige beoordeling beloont. We zijn blij dat we u konden helpen en dat we u eindelijk weer het volledige fietsplezier kunnen wensen.

Defecte accu

Nadat de afwikkeling van mijn defecte accu via fietsenhandelaar niet soepel verliep, was het een verademing om via de klantenservice van QWIC alsnog ‘zaken’ te doen. Top service. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Extra dikke pluim voor Marcus👌

2. december 2025

Beste Jaco,
Bedankt voor deze lieve review. Marcus zit hier trots met zijn nieuw verworven pluim in zijn haar en blozende kaken te glunderen. Hij bedankt u voor de fijne samenwerking en uw begrip, zegt voor verdere vragen altijd graag klaar te staan en wenst u (nu eindelijk weer) veel fietsplezier!

Snelle respons, eerlijk

Snelle respons, behulpzaam en adviserend

4. december 2025

Beste PB,
Hartelijk bedankt voor uw vriendelijke beoordeling. Fijn dat u onze prompte en open manier van communiceren op prijs stelt. Hopelijk konden wij u bij uw beslissing op weg helpen en u vervolgens nog heel veel fietsplezier wensen.

Geweldige service

Geweldige service

4. december 2025

Beste K.R.
Voor een korte beoordeling de Sint niet zwicht ,
U krijgt desondanks een langer gedicht.
Vandaag is hij jarig,
Dan is het niet voorbarig
Een lief antwoord met een tik
Te schrijven aan de fietsers van Qwic.
Heel erg bedankt voor de leuke review.
Een laatste vraag nog van onze kant:
Is hij al ouder of nog helemaal nieuw?
En fietst u als Piet door heel Nederland?
Nog veel plezier en geen verdriet
Wensen de Sint en Qwicfietspiet

Ik heb een qwic Mira tour gekocht bij Ruud Haringa Bolsward

Ik heb een qwic Mira tour gekocht bij Ruud Haringa in Bolsward. Uitstekende service.
Mira Tour bevalt prima. 1 groot nadeel, de motor Bafang M420 maakt veel lawaai. Mijn vorige fiets was 10 jaar oud en veel stiller.

3. december 2025

Beste meneer Scholten,
De Qwic-fietspiet en ook de Sint
Zijn blij dat u tevreden bent.
Voor uw review zeer bedankt.
De werkplaats-Piet denkt dat er misschien iets hangt
Of anders dwars zit, want
Een nieuwe fiets met veel lawaai,
Dat hoort zeker niet erbij.
Wij willen u heel vriendelijk vragen
Bij uw dealer op te komen dagen,
Het best nog snel nu in de morgen.
Dan kan hij voor uw fietsje zorgen.
En zou het toch nog langer duren,
Mag u graag een e-mail sturen
Aan consument@qwic.nl.
Dan antwoorden wij u heel erg snel.

Atlas

De QWIC atlas is een fantastisch rijdende fiets. Zeer krachtig en ook geschikt voor een bos padje hier en daar!

1. december 2025

Beste Kars,
Als Piet u vraagt: bevalt de Atlas?
Zegt u spontaan: vraag je dat nu pas?
Met deze fiets kun je – nou, wat raad je? –
tussen de bomen op het padje!
Lekker door de bossen
kun je daarmee crossen.
De heuvels naar boven met heel veel kracht
en ook weer omlaag, wie had dat gedacht!
Door zon en regen, bij weer of wind.
Dankjewel, zegt Piet en Sint!

lijkt een prima aankoop

mooie fiets, rijdt prima en de ondersteuning is geweldig !

23. november 2025

Beste Henk,
De Sint wordt van uw review blij
Zijn fiets zet hij dus snel opzij
En pakt het pennetje erbij
Om te bedanken voor uw fijne mening
Over uw fiets en zijn ondersteuning.
Het uiterlijk bevalt u ook – lelijk is hij niet!
Dat bevalt dan weer de Sint – en natuurlijk de Qwic-fietspiet!
Die wensen u, het staat op digitaal papier,
Met uw nieuwe vriend heel veel plezier

Top klantenservice

Klein onderdeeltje is zoekgeraakt, kostenloos vervangen. Top!

18. november 2025

Beste Qwic-rijder,
Wat leuk dat u zo blij bent met onze service en uw fiets. Dat we u konden helpen met uw werkelijk kleine onderdeel vinden wij helemaal dop, euh top! We wensen u nog veel fietsplezier.

Beste Wim,
Hup hup barbatruc! Wat fijn dat we u zo snel en efficiënt konden helpen. Hartelijk bedankt voor uw vriendelijke beoordeling en nog heel veel fijne fietskilometers gewenst!

Eenvoudig te registreren.

10. november 2025

Beste meneer Meynants,
Als maar alles zo makkelijk was als het registreren van uw fiets… En nu moet u nog trappen, remmen en schakelen, maar wel allemaal met een steuntje in uw rug. Bedankt voor uw fijne beoordeling, we wensen u nog veel plezier met uw nieuwe Qwic-fiets!

Mijn oude fiets was 15 jaar oud

Mijn oude fiets was 15 jaar oud, dus dat was voor mij een openbaribg.

6. november 2025

Beste mevrouw of meneer Van Holland,
Wat goed van u dat u zich na 15 jaar een nieuwe fiets gunde. We zijn blij dat we u aan een geheel andere fietservaring konden helpen. Bedankt voor deze vriendelijke beoordeling. We wensen u nog jaren plezier op uw nieuwe, trouwe begeleider.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uiteindelijk heeft Qwic mijn probleem…

Uiteindelijk heeft Qwic mijn probleem niet op kunnen lossen maar heeft mij wel vriendelijk te woord gestaan.

4. november 2025

Beste fietser,
Fijn dat u ons aan het werk had gezet om u te helpen met uw probleem. Wel teleurstellend voor u én voor ons dat we daarin uiteindelijk niet geslaagd zijn. Bedankt in ieder geval voor uw troostende beoordeling. We hopen u ondanks alles veel fietsplezier te mogen wensen en staan voor verdere vragen natuurlijk graag voor u klaar.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.