Ik heb al vaker quizzen besteld t.b.v. onze personeelsavonden. Nu voor een sponsoravond voor het goede doel een muziek Bingo avond georganiseerd met behulp van de Bingo's van Quizmaestro. Onze gasten... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ons neven- en nichtendiner hebben we dit jaar gecombineerd met de muziekquiz en foute muziekbingo van QuizMaestro. Een absolute aanrader! De muziekquiz is leuk met veel variatie in rondes en toeganke... Se mere
De quiz was best lastig. Er waren veel specifieke vragen over vrij onbekende films. Dit had breder gemogen. Eerlijk gezegd vond ik hem (voor een familiedag met verschillende leeftijden) wat tegenvalle... Se mere
What a fabulous way to spend New Years Eve!!!! Thank you so much we all enjoyed ourselves thoroughly. Gave us a couple of hours of fun, singing and dancing while waiting for the midnight fireworks. Al... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Organiseer je een Quiz? Bestel dan nu eenvoudig een kant-en-klare PubQuiz vanaf slechts 19 euro. Met onze PubQuiz ben je verzekerd van een avond vol plezier!
Kontaktoplysninger
Minckelersstraat 16B, 6211GX, Maastricht, Holland
- info@quizmaestro.nl
- quizmaestro.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het was een schot in de roos
Het was een schot in de roos. Heel eenvoudig te organiseren en meteen een gezellige sfeer tijdens onze familiedag
Het ai dat ik het graag wil gebruiken…
Het ai dat ik het graag wil gebruiken maar vind het veel te duur
Muziekbingo helemaal top
Duidelijk beschreven, helemaal compleet. Bingokaarten hadden wat mij betreft iets minder gekleurd mogen zijn, zijn wel mooi hoor !(kost zoveel inkt ...)
Muziekbingo was een groot succes
We played this quiz during our guys’ weekend.
We played this quiz during our guys’ weekend. Great way to decide the bed arrangement in the villa. The quiz is just the right length to keep everyone’s attention. Fun questions and videos in between. Highly recommended 👌🏻 — a fun activity with low effort.
Aanrader!!
Gisteren een leuke pubquiz gedaan. Echt van genoten! Zeker voor herhaling vatbaar :)

Niet complete afspeellijst
Helaas stonden er een heleboel nummers niet op de Spotify lijst zodat er geen volle bingokaart gescoord kon worden
Heb dit gemeld en helaas geen antwoord gekregen van quizmaster

Besvarelse fra GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Supermakkelijk om te bestellen alles…
Supermakkelijk om te bestellen alles heel duidelijk en mijn dochter heeft een topfeestje gehad! Dit is zeker een aanrader voor een geslaagde avond!

Besvarelse fra GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Je merkt dat er veel zorg en…
Je merkt dat er veel zorg en creativiteit in de vragen is gestoken. De mix van verschillende onderwerpen zorgt ervoor dat het nooit saai wordt

Rollator Bingo hebben we er van gemaakt waren bijna allemaal 80 jaar
iedereen had veel plezier en daar gaat het om

Besvarelse fra GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Een fantastische aanvulling op mijn…
Een fantastische aanvulling op mijn verjaardagsfeestje! Heel hard gelachen en meegezongen. Een leuke touch aan de Bingo gegeven door grappige prijzen te laten winnen.

Nice and fun!
Great experience and lots of fun with the music bingo! I recommend

Foute Muziek Bingo
Wij hebben de foute muziek bingo op onze familiedag gedaan. Dat is echt een aanrader iedereen kon meedoen van 6 tot 80 jaar oud. We hebben lekker meegezongen en dansjes werden er ook nog tussendoor gedaan.

Succesvolle bingo op familiefeest
Fantastische activiteit voor een familiedag met mensen in de leeftijd van 15 tot 85 jaar. Hele gezellige meezingers.

Besvarelse fra GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Quiz gekocht om zondag te spelen
Quiz gekocht om zondag te spelen.
Kon m wel direct spelen, maar de mail met uitleg en instructies om het later te spelen kreeg ik niet. Wel de factuur. Nu moet ik zelf maar uit zien te vinden hoe ik met de familie het spel kan spelen later. Ik ben echt geen digibeet, maar als je het niet direct gaat spelen, dan heb je wel een uitdaging via deze aanbieder.
Ik heb de review bijgesteld nadat ik met veel moeite contact heb gehad (mailen, appen en bellen). De reactie hieronder van QuizMaestro geeft de indruk dat ik een mail had gehad en dat die in de spam is beland. Dat is geenszins het geval geweest, heb niets gehad.

Quiz Abend mit Freunden
Wir haben einen spannenden Quiz Abend mit lustigen Fragen verbracht. Das Pub Quiz 2024 war voller interessanten Fragen und das idealle Event um einen schönen Abend mit Freunden zu verbringen.

Recomendado
Obtuve uno de los juegos de quizMaestro con mis amigos y fue súper divertido. Lo recomiendo!!

Besvarelse fra GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
prima quiz en duidelijke uitleg
De quiz is gevarieerd en zeer leuk om te spelen
De quiz was snel binnen. De quiz zelf was gevarieerd met leuke onderwerpen en vragen.
Het feit dat je kon zien welk team voorstaat en met hoeveel punten is ook erg leuk

Besvarelse fra GameMaestro (QuizMaestro, BingoMaestro, HitMaestro)
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.