Hele moeilijke vragen niet echt leuk voor de sfeer
We hebben de pubquiz over 2023 gedaan. Helaas niet echt leuke vragen , vaak echt lastig en niet echt voor de sfeer. Ik had er meer van verwacht

Besvarelse fra Pubquiz-Kopen.nl
Op pubquiz-kopen.nl koop jij de leukste quizzen voor thuis. Vrijgezellendag, babyshower, werkborrel ... onze ervaren quizmasters hebben voor iedere gelegenheid een quiz gemaakt. Heb je je keuze gemaakt? Dan speel je jouw pubquiz al binnen 5 minuten na je aankoop! Altijd origineel en direct speelbaar.
Holland

Besvarelse fra Pubquiz-Kopen.nl
Met de pubquiz hebben we ons heerlijk vermaakt op een vrijgezellenavond.
Erg leuke en tevens originele pubquiz bestaande uit ronden met gevarieerde onderwerpen. Je merkt dat er veel aandacht in zit. De quiz is na aankoop makkelijk in gebruik.
Ik kocht deze pubquiz omdat ik een babyshower moest organiseren voor een vriendin, was erg geslaagd. Leuke orginele rondes, echt een aanrader. Ook voor de prijs (23,50) echt waar gekregen voor mijn geld. Je kon echt zien dat er veel werk in de quiz was gestoken.
Erg leuke pubquiz met originele vragenrondes. De vormgeving en opzet van deze quiz zat zeer goed in elkaar en was een waardevolle toevoeging aan een erg gezellige avond.
Super leuke pubquiz met originele en grappige vragen. Heel geschikt voor een vrijgezellendag. Zeker een aanrader!
Mannen vrijgezellendag pubquiz
Zelf niet de pubquiz gekocht, maar anderen hadden hem gehaald. De pubquiz was lekker luchtig met originele vragen die niet te moeilijk zijn. Hierdoor ging de pubquiz lekker vlot en bleef de vrijgezellendag sfeer hangen.