Se, hvad kunderne siger
Op zondag einde middag een bestelling geplaatst en een uur later al bericht dat ik het kon afhalen. Alles is zeer spoedig gegaan. De acrylbox is van hoogwaardig materiaal en sluit perfect door de... Se mere
Leuk en snel contact. Order leuk gepersonaliseerd. s'Avonds besteld en volgende ochtend al gelijk ophalen. Super! Wel op de parkeerplaats, maar begrijpelijke uitleg. Ben allang blij dat ze de optie ge... Se mere
Virksomheden har svaret
Amazing customer experience! Considering the Prismatic Evolution shortages, they did NOT cancel the order and provided the product for the initial price! Had a nice call where the person explained the... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Allereerst van harte welkom op onze pagina! Wij zijn een jong team van Pokemon hobbyisten die ervoor gekozen hebben om onze eigen onderneming te starten. Natuurlijk is dat dan Pokemon! Met onze kennis en kunde van het bespelen en sparen van Pokemon kaarten, zullen wij ons best doen om kwaliteit te leveren aan andere Pokemon fans. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar zowel telefonisch als via de mail. Wij hameren vooral op onze klantvriendelijkheid en snelle levering, ons assortiment bestaat voornamelijk uit de nieuwere sets. Wij proberen altijd een eerlijke prijs te bieden. Pokemon is een enorm leuk fenomeen, maar het moet wel betaalbaar blijven. Wij staan altijd open voor verbetering en ontvangen graag feedback, wij zijn een jong bedrijf en hopen te groeien tot een bedrijf waar wij trots op kunnen zijn. Bedankt voor uw tijd om dit te lezen en hopen u snel weer te zien!
Kontaktoplysninger
Camphuijzenstraat 50, 3314 ZB , Dordrecht, Holland
- +31 06 49 33 99 99
- info@qualitycardstcg.nl
- qualitycardstcg.nl
Was eerlijk geeft je eerlijke prijzen…
Was eerlijk geeft je eerlijke prijzen snel en vriendelijke bedankt
Zoals het hoort te zijn.
Vlotte, eerlijke en goeie transactie.
Voor herhaling vatbaar.
Snel binnen
100% beste aankoop gister besteld vandaag gelijk binnen echt een aanrader
Geweldige service en product
Ik had 2 acryl cases besteld en had per ongeluk 2 cases van een ander formaat binnen gekregen. Foutje, kan gebeuren. Ik had contact op genomen en er werd gelijk werk van gemaakt. Ik kon de bestelling kosteloos retourneren en dezelfde dag werd de juiste bestelling nog naar me toe gestuurd. Een dag later kwam het product binnen en de kwaliteit is top! Het contact was ook erg vriendelijk. Menig webshop kan een voorbeeld nemen aan deze snelle en vriendelijke service.
Op zondag einde middag een bestelling…
Alles is zeer spoedig gegaan. De acrylbox is van hoogwaardig materiaal en sluit perfect door de sterke magneten.
Kortom echt een aanrader. Contact via WhatsApp gehad en verloopt snel, mooi bedrijf.
Aankopen via webwinkel of WhatsApp
Betere openingstijden dan andere winkels.
Al meerdere bestellingen gedaan
Al meerdere bestellingen gedaan, nooit iets mis gegaan
Fijne communicatie & snelle levering!
Snel verstuurd en goed contact met de…
Snel verstuurd en goed contact met de klant. Er was wat onduidelijk met de bezorg bedrijf omdat ze geleverd hadden bij de buren maar dat stond niet vermeld in de track &trace van GLS, maar dat is niet de fout van de verkoper
Snelle afhandeling van de bestelling en…
Snelle afhandeling van de bestelling en zeer vriendelijk in het digitale en persoonlijke contact.
Goeie service en heel vriendelijk!
Goeie service en heel vriendelijk!
Top bedrijf
Ik doe vaak aankopen bij deze mannen en niks te klagen zowel contact als spullen zijn van top kwaliteit zelfs de mysterieboxen zijn daadwerkelijk geweldig!
Website is goed genavigeerd
Website is goed genavigeerd, snelle levering en een hele aardige eigenaar !
Todo genial
Todo genial, desde el primer momento ha sido muy amable, el envío ha sido muy rápido y muy bien empaquetado, lo recomiendo muchísimo 🥰🩷
Een aantal funko’s gekocht
Een aantal funko’s gekocht, voor een nette prijs. En netjes verpakt en super snel geleverd. Ik ben zeer tevreden, erg bedankt
Acrylic boxes QualityCardsTCG
Sinds ik mijn acrylic boxes bij QualityCardsTCG heb gehaald wil ik niks anders meer! De kwaliteit ligt ver boven de rest van de markt.
Wederom erg tevreden
Nieuwe set Lorcana (sleeved) wederom besteld omdat het snel en goed verzonden wordt. Mijn verzameling gegarandeerd uit te breiden. Goede communicatie ook.
Ontzettend netjes en heel snel alles…
Ontzettend netjes en heel snel alles geregeld.
Mooie prijzen
Mooie prijzen, veel goedkoper dan in de winkels. Verder was hij zeer vriendelijk en leuk om mee te praten
Læs mere om andre typer anmeldelser.