Ik heb bij cardstore 3 phantasmal flames kaarten gekocht. De kwaliteit van de kaarten is uitstekend, goed verpakt en een snelle levering. Naast de kaarten was er nog iets extra toegevoegd.

Er was wat fout gegaan met de levering, maar met behulp van Cardstore’s klantenservice hebben we dit snel en gemakkelijk kunnen oplossen. Snelle en duidelijke reacties. Ben daarnaast ook blij met het... Se mere

1. Legetøjsbutik

Cardstore.nl is dé webshop voor fans en verzamelaars van populaire Trading Card Games zoals Pokémon, Lorcana, Yu-Gi-Oh!, en meer. Of je nu speelt, verzamelt of beide doet – bij ons vind je een uitgebreid assortiment van de populairste Trading Card Games. Naast kaarten bieden we een ruime keuze aan TCG-accessoires zoals sleeves, binders, deck boxes en playmats van de beste uitgevers, zodat jouw collectie optimaal beschermd blijft. Ook voor Funko Pop! figuren ben je bij ons aan het juiste adres – van iconische personages tot exclusieve releases. Wij staan bekend om: ✔ Een breed en actueel aanbod van TCG’s, accessoires en Funko Pop! ✔ Snelle en veilige verzending binnen Nederland & België (Kies uit: zelfde dag levering of volgende dag geleverd bij jou thuis of bij een servicepunt) ✔ Gelijk of achteraf betalen ✔ Klantenservice met passie en kennis van de hobby Word onderdeel van de Cardstore Community – dé plek waar liefhebbers van TCG, games en collectibles samenkomen! Iedereen is welkom, of je nu speelt, verzamelt of gewoon wilt meepraten. We organiseren regelmatig online Pokémon-toernooien, organiseren leuke giveaways en delen exclusieve aanbiedingen. Word eenvoudig lid van onze Discord community om onderdeel te worden van onze fantastische Cardstore Community! Of je nu een beginnende speler bent of een doorgewinterde verzamelaar, Cardstore.nl Maakt Jouw Verzameling Compleet!

4,7

Svarer typisk inden for 24 timer

Goede klantenservice

Er was wat fout gegaan met de levering, maar met behulp van Cardstore’s klantenservice hebben we dit snel en gemakkelijk kunnen oplossen. Snelle en duidelijke reacties. Ben daarnaast ook blij met het product.

27. februar 2026

Heel tevreden. Ruime keuze en goede levering.

Heel erg snelle levering. Goede communicatie met track en trace via de email.

Veel keuze en voorraad. En heel erg goed beschermd verpakt. In een stevige doos met bubbelwrap nog tussen de spulletjes. Daar kunnen veel een voorbeeld aan nemen.

19. februar 2026

Snelle klantenservice

Ze geven een snelle klantenservice. Pakketjes komen de dag na bestelling aan. Wanneer er fouten gebeurd zijn met de bestelling, beantwoorden ze snel je mail en herstellen ze deze fout meteen. Soms zelfs met een extra’tje (bij mijn bestelling een Funko Pop Kuriboh!) ik ga in de toekomst zeker nogmaals bestellen.

28. december 2025

Ik heb nu een aantal keer besteld

Ik heb nu een aantal keer besteld, en telkens naar volle tevredenheid. De laatste keer was er een kleine beschadiging, kreeg ik binnen enkele uren al reactie en werd er direct een voor mij goede oplossing geboden. Klant staat hier nog centraal, ga zo door Cardstore!

15. januar 2026

Zeer goede service, snelle verzending.

Nadat een artikel toch niet meer op voorraad bleek te zijn, ben ik erg goed geholpen en heb ik een ander artikel kunnen uitzoeken. Super service en snelle verzending!

6. januar 2026

Besvarelse fra Cardstore

Hi Roos! Fijn dat je tevreden bent met de afhandeling van jouw bestelling! Groetjes Tim

Super store

Ben blij dat er z'n web winkel is met veel producten op tcg gebied

29. december 2025

Besvarelse fra Cardstore

Hi Leon! Bedankt voor jouw toffe review. We zien je graag een volgende keer terug! :) Groetjes Tim

Perfect

Bestelling is zeer vlot en snel verlopen. Levering perfect op tijd, ondanks drukke eindejaarsperiode. Ga zeker nog bestellen bij hen wanneer de kids nog iets willen.

17. december 2025

Besvarelse fra Cardstore

Hey Gregory. Bedankt voor jouw toffe review, fijn dat jouw bestelling op tijd geleverd is. Groetjes Tim

Snelle bezorging

Snelle bezorging, duidelijke communicatie.

17. december 2025

Besvarelse fra Cardstore

Hi Imre! Bedankt voor jouw toffe review. Graag tot een volgende keer. Groetjes Tim :)

TOP shop!

Erg leuk bedrijf kan leuke fan spullen koopen wel jammer dat de kaarten niet altijd goed beveiligd verpakt worden zo kwam pokemon pakje aan met een aantal beschadigde kaarten er in.

28. oktober 2025

Besvarelse fra Cardstore

Hi Fabian! Bedankt voor jouw toffe review, graag tot een volgende keer! :) Groetjes TIm