Trevliga och duktiga och hjälpsamma när jag kom sent! Ett riktigt bra ställe lätt att hitta ditt bara 8 min promenad från lindome station. Dom har egna datorer . Rekommenderar dom stark!!!
Se, hvad kunderne siger
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
QuadFoto har i över 10 år bedrivit svensk drönarverksamhet och riktar särskilt in sig på drönarutbildningar inom den öppna kategorin samt konsultation inom området UAS för civil luftfart. Man erbjuder även operativa drönartjänster med bland annat värmekamera över hela landet om så krävs. Verksamheten vänder sig till företag, myndigheter och privatpersoner.
Kontaktoplysninger
Elementvägen 4, 43736, Lindome, Sverige
- 0317401300
- info@quadfoto.se
- quadfoto.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Trevliga och duktiga och hjälpsamma när…
Trevliga och duktiga och hjälpsamma när jag kom sent!
Rekommenderar dom stark!!!
Fredrik är väldigt professionell och…
Fredrik är väldigt professionell och kompetent. Dessutom väldigt duktig på att lära ut. Rekommenderas varmt
5/5 for both Quadfoto and Fredrik
5/5 for both Quadfoto and Fredrik. Extremely helpful and welcoming service for someone new to the industry. I can fully recommend anyone wishing to obtain education and/or qualifications with drones and related services to make contact! You won't be disappointed.
Tack Fredrik
Tack Fredrik! Ett trevligt bemötande och väldigt tillmötesgående.
Rekommenderas ALLA dagar i veckan.
Drönarprov A2
Gjorde drönarprov för A2 idag på en söndag, väldigt kundvänligt och kanontrevligt.
Skulle förnya A2.
Skulle förnya A2 och blev uppringd av Fredrik med informationen om att mitt kort om några dagar skulle gå ut trots att A1/A3 redan var gjord. Och att troligen så behövde man göra alla korten helt från början. Allt pga min ouppmärksamhet och Transportstyrelsens otydliga hemsida.
Men Fredrik såg till att jag kunde skriva dagen innan utgång. Samt så hade vi mycket trevliga samtal kring drönarflygning och annat.
Rekommenderar QuadFoto mycket varmt.
Pedagogisk och givande drönarutbildning
Utbildningen ger en bra övergripande förståelse för hur man hanterar drönare i vardagen. Hur man på ett lättbegripligt sätt tar till sig alla lagar och regler som finns när det kommer till att framföra drönare på ett säkert sätt. Med sitt lugn utbildar Fredrik på ett pedagogiskt sätt där vi enkelt kan ta till oss informationen och även får möjlighet att använda vår nyvunna kunskap genom eftertänksamhet i olika frågestunder för att knyta ihop säcken. Rekommenderar verkligen att anlita Quadfoto.
En jättebra och pedagogisk utbildning
En jättebra och pedagogisk utbildning. Man förstod och hade möjlighet att ställa frågor under tiden. Lärde mig mycket och effektivt på kort tid.
Extremt tydligt och informativ…
Extremt tydligt och informativ utbildning hos Quadfoto. Förståeligt och bra exempel för att få en bredare uppfattning om vad hela drönarvärlden innebär!
Kurs i drönarflygning
Fredrik är en engagerad, kunnig och pedagogisk instruktör och han har lärt mig allt man behöver veta om säkerheten, förarbetet och tekniken kring drönarflygning. Jag kan verkligen rekommendera Fredrik!
Väl investerad tid
Quadfotos drönarutbildning var väldigt väl investerad tid och gav mig alla verktyg jag behöver för att flyga säkert och enligt gällande regelverk. Utbildningen var konkret, pedagogisk och professionell.
Supernöjd med utbildningen!
Instruktören Fredrik är kunnig, engagerad och pedagogisk och upplägget på utbildningen är bra genomtänkt.
Väldigt intressant och lärorik att få prova olika drönare vid det praktiska moment.
Rekommenderar varmt den här utbildningen. Konkret och bra!
Praktiskt och teori drönarflygning
Att tidigare ha flugit drönare har gett mig erfarenhet. Att ha gått kursen teoretiskt och praktiskt drönarflygning har gett mig en hel annan intryck och en hel annan uppfattning på praktik och teori. Rekommenderar starkt alla som behöver uppdatera sig och behöver en annan tänk på att flyga drönare.
Vilken fantastisk upplevelse
Vilken fantastisk upplevelse! Utbildaren (Fredrik) har otroligt mycket kunskap och är väldigt pedagogisk. Bra utbildningsmaterial med fördjupad kunskap om drönarflygning. Jag rekommenderar varmt!
5 av 5 stjärnor
En utbildning av högsta kvalitet!
Jag är supernöjd med den här utbildningen! Det märktes verkligen att instruktören brinner för sitt ämne – pedagogisk, kunnig och engagerad från start till mål. Jag lärde mig massor och kände mig hela tiden stöttad i min utveckling. Ser redan fram emot att komma tillbaka för fler kurser när det är dags!
Väldigt bra utbildning samt…
Väldigt bra utbildning samt utbildningsledare
Instruktör i toppklass!
Om du vill gå en kurs för en engagerad, kunnig och pedagogisk instruktör, så är Fredrik den du söker.
Med den bakgrund och erfarenhet som han besitter, så är han helt överlägsen inom sin kunskap om drönare och verksamheten.
Återkommer gärna, om jag ska vidareutbilda mig.
/Madeleine R, Norrköping
Otroligt bra utbildning
Otroligt bra utbildning. Fredrik är så kunnig och pedagogisk.
Drönarutbildningen hade riktigt bra…
Drönarutbildningen hade riktigt bra upplägg med säkerhet och lagar och annan bra information. Genom att varva föreläsning med diskussion och instuderingsfrågor så sätter sig kunskapen ordentligt. Kul att få prova olika drönare vid det praktiska provet! Fin anläggning att bo på med både spa, restaurang och gym.
Jag kan varmt rekommendera denna…
Jag kan varmt rekommendera denna drönarutbildning! Den var otroligt intressant, rolig och framför allt väldigt lärorik. Upplägget var genomtänkt och pedagogiskt – verkligen det bästa möjliga sättet att lära sig på. Jag känner att jag har fått med mig all kunskap jag behöver framöver och är riktigt nöjd med hela upplevelsen. En suverän utbildning rakt igenom!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.