Vi hyrde der lilla ljudpaketet till min 50 årsfest och detta blev så lyckat! Ljusen gjorde der lilla extra! För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustning... Se mere
Fantastiskt bra ljud och ljus för ett rimligt bra pris! 100% värt att satsa på bra ljud och ljus om man ska ha lokalfest. Ta inte med hemmahögtalarna utan invenstera i bra ljud om du ska ha lokalfest.... Se mere
Supernöjda med den utrustning och service vi fick i samband med vår fest. Miki var mycket hjälpsam och stöttade oss i utredning kring lokalens förutsättningar, bokning av dj, men också flexibel och... Se mere
Bra ljud är sann lycka! Musiken är bland det viktigaste när dagen är kommen. Förhöj känslan av glädje och kvalitet med välljudande musik och trevlig belysning! Skapa din spellista på plattan, datorn eller mobiltelefonen, koppla in till någon av våra anläggningar och kör igång! Det går alldeles utmärkt att också koppla in DJ:ns mixerbord till våra anläggningar. Sätt igång belysningen så är festen igång! Dansa och sjung med till dina favoriter och fokusera på dig själv och dina gäster! Njut av din dag och hyr ljud och ljus från Festljud.nu!
Malmö, 21226, Malmö, Sverige
Festljud.nu ställde upp med mycket kort varsel och räddade min 50årsfest. Proffsigt bemötande med riktigt fina högtalare och ljussystem som gjorde festen till en succé. Rekommenderas till alla som vill höja sitt event. Mvh Johan

Besvarelse fra Festljud.nu
Var så himla nöjd allt var smidigt med montering han hämtade grejerna dagen efter utan att jag knappt märkte super trevlig riktigt bra ljud verkligen inget att klaga på 😀

Besvarelse fra Festljud.nu
Miki var toppen att ha att göra med och fixade ljud och ljus till vårt bröllop i Skåne. Han kom och installerade/hämtade och visade tydligt hur allt fungerade. Kan bara rekomendera.

Besvarelse fra Festljud.nu
Toppenljud med eminent kommunikation från första kontakt. En väldigt behaglig serviceupplevelse från start till mål.
Tack för hjälpen!

Besvarelse fra Festljud.nu
Lätta att få kontakt med och de har hög servicenivå och flexibiliet. Bra anläggning med superljud!

Fantastisk bra upplägg och magiskt ljud & ljus. Det gjorde hela festen 🤩
Tack för allt!

Besvarelse fra Festljud.nu
För en liten extra peng så hjälpte Miki oss med montering samt ned montering av utrustningen dagen efter, så smidigt och värt pengarna. Super bra bemötande och mycket trevlig. Der blir till att hyra härifrån nästa gång man ska ha party.
Mvh Catarina och Henrik.

Besvarelse fra Festljud.nu
Vi hyrde ljud och ljus till vårt bröllop - mycket bra grejer! Miki var dessutom väldigt hjälpsam och extremt flexibel. Rekommenderas varmt!

Besvarelse fra Festljud.nu
Festljud.nu förhöjde verkligen vår bröllopsfest, både ljud och ljus var super! Mycket professionellt bemötande och verkligen service minded.

Besvarelse fra Festljud.nu
Fantastisk service, alltid tillgänglig och gott bemötande. Kommer hyra högtalare härifrån igen!

Besvarelse fra Festljud.nu
Riktigt bra service och bra anläggning! Bra ljud och bra beskrivning ⭐️