Trading global financial market on over 1,000 assets. Forex, Stocks, Commodities, Indices, Cry[tpcurrencies.

• First Floor, First St Vincent Bank Ltd Building James Street, Kingstown, St Vincent and the Grenadines, 02852, Kingstown, Saint Vincent og Grenadinerne

• support@qteck.io
  • qteck.io

1,2

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Lyt til podcast drlyd under bitcoin…

Lyt til podcast drlyd under bitcoin bedraget. Jeg oplevede akkurat det samme med global coin pro. Faktisk er det samme mand. Meldt til politiet, min bank og nets. Gør det samme hvis du har mistet penge. De skal stoppes.

5. august 2022

Hej,

Vi forstår ikke, hvorfor du har skrevet en en-stjernet anmeldelse på vores side, og vi kan ikke genkende dig som kunde.

Selvom du har spørgsmål, bedes du kontakte www.qteck.io og udfylde formularen; vi vil helt sikkert hjælpe dig.

SVINDEL!!!

SVINDEL!!!! SVINDLERE!!!! BEDRAGERE!!!! RANSAGET OG OPDAGET. BLIV VÆK!!!!

21. april 2022

Hej Michael Toft,

For at løse dine spørgsmål, besøg venligst www.qteck.io og udfyld formularen. Vi hjælper dig gerne.

svindel

Slænge jeg overførte penge forløb det glidnings fri. Men da jeg bad om udbetaling fra kontoen,var der alle mulige forhindringer. Det er ikke lykkedes mig at få en udbetaling. Handelspladtformen er lukket. Mail til support kommer tilbage. Leo Nielsen.

6. januar 2022

Hej Leo Nielsen,

Qteck

Qteck er politianmeldt for bedrageri

Jeg har talt med mange, der fortæller, at de er blevet udsat for bedrageri af Qteck. En af dem er danske Nete, og du kan høre hendes historie om Qteck, hvis du googler: "Svindelfirma Qteck Nete"

- Du må gerne skrive til mig, hvis du har haft gode eller dårlige oplevelser med Qteck, du gerne vil dele: oleh(a)dr.dk

5. november 2021

Hej Ole,

Qteck

Svindel fra ende til anden.

Svindel fra ende til anden.
Har 18000 i klemme der.
En senior acount manager James Chadwick vejledte at satse på bitcoin og senere Tesla aktier.
Der reageres ikke på SMS og telefon opkald.
Få dage efter var ikke adgang til deres website og utallige e-mails til dem bliver ikke besvaret!
Hvor kan man henvende sig i sådanne tilfælde, som jeg kan se at mange her har oplevet.

8. oktober 2021

Hello Thrane-Andersen Lene,

We apologize for the inconvenience caused to you.

To resolve your queries, please visit www.qteck.io and fill out the form. We will be happy to help you.

scam

scam / svindel

8. oktober 2021

Hello Tobias Vestergaard,

Fuckig dårlig

4. oktober 2021

Hello Kristian Tuxen Ladegaard Berg,

Dette er 100% scam

Dette er 100% scam. De prøver at lokke dig til at overfører penge for at få bitcoin. DR Nyheder har lige lavet en video om det!

4. oktober 2021

Hello Marsilkri,

Når investeringer ser/lyder godt

Når investeringer ser/lyder godt, så er det selvfølgelig for godt til at være sandt og dermed svindel og bedrag

28. september 2021

Hello Thomas Q,

Qteck

Jeg hoppede på og "investerede" 1.200…

Jeg hoppede på og "investerede" 1.200 Euro, som i løbet af en måned 25.05 - 27.06 var blevet til 1.850 Euro.
Efter et stort pres fra Phillip, Mr. Mathews og Sylvia for at hæve min investering til 15, 20, eller 25.000 Euro blev jeg så usikker at jeg bad om at få alle mine penge retur.
Under denne proces lykkedes det Qteck at hæve 2 10.000 kr. på min konto og overføre dem til Conotoxia som er et selskab på Cypern.
Heldigvis stoppede min bank transaktionen, som de sagde så unormal ud.
Nu prøver jeg om jeg kan få de 1.200 Euro tilbageført.
Mit gæt nu er at det ikke lykkes og at pengene er tabt.
Hvem kan hjælpe i en sådan sag?

1. juli 2021

Hello Willy Mortensen,

Qteck

De er total ude på at trække penge fra…

De er total ude på at trække penge fra folk. Hoppede på den og betalte 200 euro, som de sagde jeg kunne få retur. Men nu har de lukket så jeg ikke kan komme ind på deres hjemmeside. Og de ringer mindst 10 gange om dagen, fordi jeg skal sætte flere penge ind. Har lukket mit kort

21. maj 2021

Hello Susann Ahm,

Bondefangeri

Jeg vil anbefale alle at holde sig langt væk fra QTeck - de er kun ude på at flå dig for dine penge og hele tiden prøve at få dig til at låne for yderligere indbetaling til dem. - Jeg fik min NemId hacket 2 gange, ændrede password og meldte dette til SØIK. Ved ikke hvor de opererer fra, men har indtryk af det er Indien eller Pakistan - lugter af mafia.

12. maj 2021

Hello Susanne Rottbøll,

Svindel

Svindel. Vil tage dine penge. HOLD DIG VÆK
Scams. They will take your money. STAY AWAY

6. april 2021

Hello Janus H. Bach-Nielsen,

SVINDLERE

SVINDLERE ... kort og godt. Hold dig langt langt væk.

30. januar 2021

Hello Steen,

Qteck

Vis anmeldelser på alle sprog. (135 anmeldelser)