Mega slechte service. Nauwelijks contact met ze te krijgen. Product aangeschaft voor kerst, blijkt helaas defect. Mail gestuurd, 3x inmiddels. Reactie blijft uit. Ondertussen eind november ook meeg... Se mere
Gisteren een compacte aansteker besteld, vandaag al binnengekomen. Past mooi in de brievenbus. Tot nu toe alles goed: kwalitatief, goede vlam, afstelbaar. Niks op aan te merken voor nu. Hopelijk blijf... Se mere
Goede betrouwbare website! Aanstekers van goede kwaliteit en netjes geleverd en duurt niet erg lang voordat hij binnen is ligt eraan of je een pre order bestelt of niet natuurlijk. Ze houden je ook go... Se mere
Afhandeling defect product. Volgens mij heeft de klant de plicht om te betalen en de leverancier om een goed product te leveren. Is dit bij ontvangst niet ok dan moet je niet gevraagd worden een filmp... Se mere
PyroProducts is een webshop gespecialiseerd in het leveren van pyro gerelateerde producten. Onze visie is het verbeteren van het plezier van de pyro's doormiddel van een breed assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten die bereikbaar zijn voor iedereen.
Svarer typisk inden for 24 timer
3 x vragen om een review te plaatsen. Dus bij deze

Besvarelse fra Pyroproducts
Laatst 4 aanstekers besteld. Echt top aanstekers! De kwaliteit van de aanstekers is echt heel goed. Zeker de moeite waard!

Besvarelse fra Pyroproducts
Beetje mis gegaan met de levering maar netjes opgelost
De kwaliteit van de stickers is echt heel goed ik ben tevreden met de verzending en de kostten van alles in totaal. 😁
Goeie aanstekers werken goed. En leuke stickers
Good products for the value. The quality is really good!
De site is makkelijk te bereiken en veel is op voorraad. Als je een bestelling doet is hij super snel en vaak de volgende dag al thuis bezorgd
Hele goede en snelle service! Je kan meteen zien wanneer je pakket aankomt! En nog eens hele goede producten.
De levertijd was prima helaas door de feestdagen wat langer maar daar heb je overal nu last van en het product is mooi