Pulze Bulgaria Anmeldelser 116

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Изключително добро обслужване. Имам две устройства .С едното имах дребен проблем и след един кратък разговор по телефона, получих на пощата си код за смяна и адрес. Смениха ми го без проблем. Моята п... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Устройствата са пълни боклуци.Нямам едно изкарало две години.Имам четири,които използвам дневно.Вече са три защото ми отказаха рекламация поради това ,че нямам касова бележка.Никога преди това не са я... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Егантно леко устройство. Аромата е плътен и насищащ. Ако мога да спомена само един недостатък, ако може да се нарече такъв е усилието за дръпка. Според мен е било необходимо да се предвиди някаква у... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tobaksforretning

Om Pulze Bulgaria

Skrevet af virksomheden

Защо да изберете Pulze?

Добре дошли в Pulze!

Открийте по-богат вкус и повече удовлетворение с най-новото ни устройство за нагряване Pulze 3.0. С подобрена технология за въздушен поток и увеличена зона за нагряване, Pulze 3.0 е най-доброто ни устройство досега. Устройството се предлага в пет богати цвята и работи с нагреваеми тютюневи стикове или никотинови чаени стикове, проектирани ексклузивно за него. Просто плъзнете въртящото се капаче, поставете стика и включете устройството, за да се насладите на 5-минутна сесия, с неограничен брой дръпки. Pulze технология за нагряване е предназначена за употреба само от пълнолетни пушачи или потребители на никотинови изделия. Използването на продукти за нагряване на тютюн или никотинови изделия не е без риск.

Екип за обслужване на клиенти Pulze Care

Вашият екип за обслужване на клиенти Pulze Care е винаги в готовност и на разположение за всякакви въпроси относно Pulze! С радост ще помогнем от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 ч. Свържете се с нас на тел. 0800 80 001 (безплатно за всички оператори) или на имейл info@pulze.bg

Всяко Pulze устройство пристига с пълна гаранция за 24 месеца.

Устройство Pulze КУПИ СЕГА

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(116)

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Customer service was very helpfull

Customer service was very helpfull

10. januar 2025

Hello, Mr Sokolov,

We are happy to hear about your positive experience with our Pulze Care Team. We constantly strive to provide quality service to all our customers and we are glad that you share your opinion with us. Thank you for choosing Pulze.

We are at your disposal from Monday to Friday, from 9:00 a.m. to 6:00 p.m.

Georgi G.,

Great !!!!!

14. februar 2025

Hello,

We are happy to hear about the positive experience you've had with the Pulze device. We are proud of our products and happy when our users share such positive feedback. Thank you for choosing Pulze.

We are at your disposal from Monday to Friday, from 9:00 a.m. to 7:00 p.m. and Saturday from 10:00 a.m. to 6:00 p.m.

Georgi G.

Endless Tragedy

Endless Tragedy

8. februar 2025

Hello Mr. Petkov,

We are sorry to hear that you didn't have the best experience with our products. We always strive to produce them to the highest standards. Your feedback is of great importance to us, and it helps us to continuously work on improving our services so that we can fully meet the needs of our consumers.

If you have any questions or need assistance, please do not hesitate to contact us. We are always here to help and provide the best service for our consumers.

the Pulze Care team

My device working

My device working great, but I can't find cigarettes Bold magenta nowhere in Sofia, in every shop they doesn't have Bold magenta. This is not good, please take care for that.

7. februar 2025

Hello, Mr. Petrov,

Thank you for taking the time to share your positive experience with the Pulze device. We are proud of our products and happy when our users share such positive feedback.

We also value your feedback regarding our distribution and we are continuously working on better improving our services so that we can fully meet the needs of our users.

If you have any questions or need assistance, please do not hesitate to contact us. We are always here to help and provide the best service for our customers. We are at your disposal from Monday to Friday, from 9:00 a.m. to 6:00 p.m.

Nadezhda,

страхотни са от pulze

страхотни са от pulze
компетентни,знаещи,разбиращи проблемите на клиента

3. februar 2025

Здравейте, г-н Ганев,

Радваме се да научим за Вашето положително изживяване с нашия Екип за обслужване на клиенти Pulze Care. Постоянно се стремим да предоставяме качествено обслужване на всички наши клиенти и се радваме, че споделяте Вашето мнение с нас. Благодарим Ви, че сте част от света на Pulze.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

I own 5 devices

I own 5 devices, and most of them work well despite not requiring frequent cleaning. However, I often struggle to locate specific sticks, which prevents me from using any of the devices. This has forced me to rely on competitors' products. Unfortunately, the company's support team has been unable to resolve this issue, which is why I am giving this rating.

20. januar 2025

Hello, Mr. Dimitrov,

Thank you for taking the time to share your positive experience with the Pulze device. Your opinion is of great importance to us.

We also value your feedback regarding our distribution and advertising and are continously working on better improving our services so that we can fully meet the needs of our users.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Имам 2 устройва и имах проблеми с…

Имам 2 устройва и имах проблеми с едното на два пъти,но без проблем ми беше подменено Наистина отзивчив екип, всичко стана бързо и лесно.

18. juli 2024

Здравейте, г-жо Иванова,

Радваме се да научим, че нашият Екип за обслужване на клиенти Pulze Care е успял да помогне за разрешаването на проблемите с устройството Ви. Постоянно се стремим да предоставяме качествено обслужване на всички наши клиенти и се радваме, че споделяте Вашето мнение с нас. Благодарим Ви, че сте част от света на Pulze.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Имам 4 устройства и почти през месец се…

Имам 4 устройства и почти през месец се чупят
Да сменят ми ги но си губя времето
Преди пушех с айкос 4години и само веднъж се счупи
Така че не бих препоръчала на никой това устройство даже им казвам колко бързо отказва

19. januar 2025

Здравейте, г-жо Вълчева,

Съжаляваме да научим, че сте имали проблем с Вашето Pulze устройство. Нашата компания е отдадена на това да произвежда продукти с високо качество и отделяме голямо внимание на удовлетвореността на клиентите, стремейки се да осигурим на нашите потребители висококачествени устройства. Нашият технически екип от експерти активно извършва проверка на постъпилите сигнали от нашите клиенти, като се ангажираме да заменяме повредени устройства толкова пъти, колкото е необходимо, за да гарантираме, че до нашите потребители ще достигне отлично функциониращ продукт.

Надежда,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Много добро обслужване на клиентите…

Много добро обслужване на клиентите след покупка на устройство. Бърза реакция по телефона, при проблем с устройството и необходимост от замяна.

27. december 2024

Здравейте, г-жо Кръстева,

Радваме се да научим, че нашият Екип за обслужване на клиенти Pulze Care е успял да помогне за разрешаването на проблема Ви. Постоянно се стремим да предоставяме качествено обслужване на всички наши клиенти и се радваме, че споделяте Вашето мнение с нас. Благодарим Ви, че сте част от света на Pulze.

Михаела,

Цигарите са хубави

Цигарите са хубави, особено velvet copper, устройството също, НО цигарите почти ги няма в търговската мрежа! Ако продължава така, минавам на конкурентно устройство!

25. december 2024

Здравейте.

Благодарим Ви, че отделихте време да споделите Вашия положителен опит с устройството Pulze и Екипа ни за обслужване на клиенти Pulze Care. Вашето мнение е изключително важно за нас.

Високо ценим и Вашата обратна връзка по отношение на дистрибуцията и рекламата. Непрекъснато работим върху това да можем да отговорим в пълна степен на нуждите на нашите потребители.

Ако имате някакви въпроси или нужда от съдействие, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Винаги сме тук, за да помогнем и да осигурим най-доброто обслужване за нашите клиенти.

Димитър, екипът на Pulze Care

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Много съм доволна от устройството и от…

Много съм доволна от устройството и от обслужването. Проблемът е единствено, че трудно си намирам цигарите. Ползвам Rich bronze, но в магазинната мрежа в близост не се зареждат изобщо ID стикове. Налага ми се да ходя в друга част на града и да вземам по-големи количества. Супер неудобно при положение, че навсякъде има специализирани магазини за цигари и моите все ги няма.

23. december 2024

Здравейте, г-жо Павлова,

Димитър, екипът на Pulze Care

Страхотно устройство

Страхотно устройство! Препоръчвам.

16. december 2024

Здравейте,

Радваме се да научим за страхотното изживяване, което сте имали с Pulze устройството. Гордеем се с нашите продукти и се радваме, когато нашите потребители споделят такава позитивна обратна връзка. Благодарим Ви, че сте част от света на Pulze.

На Ваше разположение сме от понеделник до петък, от 9:00 до 19:00 ч. и събота от 10:00 до 18:00 ч.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Сега,си купих мой приятел ми го…

Сега,си купих мой приятел ми го препоръча, много съм доволен от обслужването

11. december 2024

Здравейте, г-н Димитров,

Много се радваме да научим за Вашето положително преживяване с нашия Екип за обслужване на клиенти Pulze Care. Постоянно се стремим да предоставяме качествено обслужване на всички наши клиенти и се радваме, че споделяте Вашето мнение с нас. Благодарим Ви, че сте част от света на Pulze.

Successful Customer Service

My device broke down twice before. Each time they replaced the device without any problems. I would like to thank the customer service staff for their quick help 🙏

2. december 2024

Hello, Mr. İlaslan,

Nadezhda

Здравейте

Здравейте. Доволен съм от продукта и най-вече от обслужването на Вашия оператор. Любезен и отзивчив.

4. december 2024

Здравейте, г-н Фампарски,

Радваме се да научим за Вашето положително изживяване с Pulze устройството и с нашия Екип за обслужване на клиенти Pulze Care. Постоянно се стремим да предоставяме качествено обслужване на всички наши клиенти и се радваме, че споделяте Вашето мнение с нас. Благодарим Ви, че сте част от света на Pulze.

Надежда,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I had an issue with my Pulze and…

I had an issue with my Pulze and contacted Customer Service. Professional attitude, tailored advice and my problem was solved in a few minutes. Excellent communication with a lady called Michaela. Thank you, team Pulze!

25. november 2024

Hello, Mrs. Markova,

We are happy to hear that our Pulze Care Team was able to help resolve your issue. We constantly strive to provide quality service to all our customers and we are glad that you share your opinion with us. Thank you for choosing Pulze.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Страхотно отношение на екипа.Екипът с…

Страхотно отношение на екипа.Екипът с който се свързах по телефона беше уникално дружелюбен,обяснява до най-малкият детайл
Страхотни са.Уникален ви е съпорта!

18. november 2024

Здравейте, г-жо Филипова,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Устройство за сега работи добре,но…

Устройство за сега работи добре,но цигарите(стиковете) не ми допадат.

21. november 2024

Здравейте, г-н Евтимов,

Благодарим Ви, че отделихте време да споделите Вашия положителен опит с устройството Pulze. Вашето мнение е изключително важно за нас.

Високо ценим Вашата обратна връзка по отношение на нашите продукти и непрекъснато работим върху това да можем да отговорим в пълна степен на нуждите на нашите потребители.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Апарата ми харесва и ме устройва

Апарата ми харесва и ме устройва, но може би екипа да разработи по-устойчив на повреди такъв. Хората от компанията са отзивчиви и любезни.

20. november 2024

Здравейте, г-н Христов,

Благодарим Ви, че отделихте време да споделите Вашия положителен опит с устройството Pulze и екипа за обслужване на клиенти Pulze Care. Вашето мнение е изключително важно за нас.

Високо ценим и Вашата обратна връзка по отношение на повреди в устройството. Нашата компания е отдадена на това да произвежда продукти с високо качество и отделяме голямо внимание на удовлетвореността на клиентите, стремейки се да осигурим на нашите потребители висококачествени устройства.

Михаела,

Zero issues

Zero issues with every problem I had and needed help with. Fast responses, truly customer satisfaction oriented.

11. november 2024

Hello, Yavor,

the Pulze Care team

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.