Ik zag bij Pronto een mooi dressoir in de outlet staan. Precies wat ik zocht. Normaal gesproken moet je die dan zelf ophalen en vervoeren naar je huis. Dat was voor mij een groot probleem. Ik had ech... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanmiddag super vriendelijk geholpen door Monique. Dit was bij Pronto Zoeterwoude. Alles is duidelijk en rustig uitgelegd. Topper deze vrouw. Ook nog een handgeschreven bericht Heel veel ple... Se mere
Virksomheden har svaret
Na een aantal jaren wikken en wegen, niet wetend wat we nu precies wilden, werden we enorm goed geholpen door de verkoopster van pronto, die ons duidelijk maakte wat de keuzes waren, waar we op moeste... Se mere
Skrevet af virksomheden
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Hoge Rijndijk 313, 2382 AP, Zoeterwoude, Zuid-Holland, Holland
Har besvaret 74 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Onlangs ben ik met mijn ouders geweest voor 2 bankstellen en 4 eetkamerstoelen. Wat zijn wij leuk geholpen door Willemijn! Ze denkt heel goed mee met alles en geeft goed advies. En ze was zeker niet opdringerig. Het was echt een feestje om op deze manier meubels uit te zoeken voor mijn ouders. Inmiddels zijn ze geleverd en hebben ze er enorm veel plezier van. Goede kwaliteit meubels.
Bedankt Willemijn en Pronto Zoeterwoude!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
We zijn super goed geholpen door Willemijn ze nam alle tijd wat we fijn vonden je koopt niet elke dag een hoekbank.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Op 2 januari jl. heb ik een kast gekocht en betaald en kreeg min of meer de verzekering dat ik diezelfde dag een berichtje voor de bezorging mocht verwachten van de vervoerder, een extern bedrijf. Dit omdat de kast uit voorraad geleverd kon worden. Die vervoerder nam na ruim een week ongeveer contact op en ik kreeg ook vrij snel een link waarmee ik de bezorging kon volgen. Ik snap dat ik niet direct een berichtje krijg, het was heel slecht op de weg en zo, maar zeg dan niet van die dingen, zo jammer. Maar ik had dus een link en de kast zou 19 januari gebracht worden, ware het niet dat ik die ochtend een zeer arrogant mailtje kreeg met de mededeling dat de verkeerde kast naar de vervoerder was gestuurd en de levering niet doorging. Daar zat ik met mn eettafel en aanrecht vol serviesgoed. Ik heb maar gebeld en aangegeven dat ik het waardeloos vond zoals ze met hun eigen gemaakte fouten omgaan......hoe kan je de verkeerde kast naar de vervoerder sturen, n.b. uit voorraad. Vandaag de 26e bijna 4 weken na aankoop en betaling is de kast geleverd en de vervoerder verdient een grote pluim, dat wel. Zo zie je maar dat verkooppraatjes vaak gestoeld zijn op onwaarheden, nogmaals erg jammer. Ik moet ook zeggen dat ik het telefonische contact met Pronto wel als prettig heb ervaren, dat komt omdat de afspraken toen ineens wel werden nagekomen, en heb ook nog 10% korting gekregen en dat bedrag is ook al op mijn rekening gestort, dat dan weer wel

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Na 3 reparaties door de Fa Oranje waren we er klaar mee, geen vertrouwen meer in ons bankstel .Pronto Zoeterwoude nam ons gelukkig serieus.De manager ondernam meteen stappen en dit heeft geleid tot een herkeuze.we mochten een nieuwe uitzoeken .Top service en erg vriendelijk geholpen ook door Ilse die ons probleem had opgepakt.
Dank je wel we zijn erg blij met de oplossing.

Snelle levering ,opgehaald in Alphen aan den Rijn;
De verkoper had dit snel geregeld.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
We zijn heel goed geholpen. We hebben een hele set gekocht. Samen met een medewerker hebben we gekeken wat bij elkaar past.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Fijn geholpen, duidelijk en sympathieke verkoopster

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Vanaf het eerste moment van binnen komen. Tot we met een gekochte bank de deur uit gingen zijn we super goed geholpen.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Ik, Hanneke Hermans, ben Monique erg dankbaar dat zij door haar professionele uitleg én haar rustige, empathische optreden mij uitstekend geholpen heeft.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
zaterdag 5/10-2025 waren we naar Pronto Zoeterwoude geweest. Zijn al een tijdje bezig met een bankstel te kopen. Door de deskundige hulp en ruim de tijd voor ons te nemen zijn we geslaagd.
Bedankt Sanne, goed gedaan.
Nu wachten tot januari 2026 als bank en 2 stoelen
worden geleverd
Zaterdag in winkel Zoeterwoude geweest, prima geholpen door 2 dames (twee keer geweest die dag, 2e keer met eigen vloerstaal), die allebei enthousiast en oprecht geïnteresseerd waren. Goed geadviseerd ook.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Salontafel gekocht. Prima ondersteuning van Sanne. Correcte afwikkeling van de order met goede informatie.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Vandaag in de showroom voor een oriëntatie bezoek geweest om een nieuwe bank aan te schaffen. Ik ben heel plezierig en fijn geholpen door verkoopster Sanne. Zij heeft heel geduldig en zo vriendelijk mij geadviseerd en alle mogelijkheden met me besproken. Zij was zo kundig dat ik meteen een bank heb gekocht (aanbetaling gedaan). Dank je wel Sanne en voor Pronto....prima en prettige ervaring.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
We zijn heel prettig geholpen door Jenny, goed advies en geduld met ons.
De hele sfeer in de winkel was ook prettig.
Onze dank daarvoor.
Lex en Mariska (van de Licato bank)

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Fijn geholpen door de verkoopster, nam duidelijk de tijd om ons te adviseren en mee te denken in de verschillende opstelling mogelijkheden, zowel de bank als met de kast. Kregen stof van de bank mee en een monster van de kast om thuis te kijken. Prima ervaring met Pronto Wonen

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Ik werd vriendelijke en vakkundig geholpen

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Leuke spontane vrouw/ alles duidelijk uitgelegd! Aanrader om te houden!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Zoeterwoude
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.