Pronto Wonen - Utrecht Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Zeelantlaan 1, 3526 AK Utrecht, Utrecht, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij waren bij Pronto Utrecht voor accessoires op onze eettafel. Zelf hadden we geen idee wat te kopen en daarom de hulp van medewerker Debbie gevraagd. Zij heeft ons super geholpen en hebben nu een pr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben lang gezocht en getwijfeld over een nieuwe tafel en salontafel maar je weet het pas als je het thuis ziet, we zijn bij veel winkels geweest maar Pronto Utrecht was de enige die zei dat we e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbeltilbehør
  4. Møbelforretning
  5. Sofabutik

Om Pronto Wonen - Utrecht

Skrevet af virksomheden

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

810 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super leuk advies.

We hebben hier 2 verschillende fauteuils gekocht. We zijn door Debbie werkelijk super leuk geholpen met een heel goed advies. Beide fauteuils zijn in verschillende stoffen uitgevoerd, maar Debbie heeft de kleuren heel mooi gecombineerd. Hahaha.. ze is niet alleen verkoopster, maar ook een styliste. Nogmaals dank voor de hulp en het advies.

17. november 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Utrecht

Bedankt voor het delen van je winkelervaring! We vinden het leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met het advies van Debbie 👏🏼😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pronto Utrecht / Vincent.

De verkoper Vincent was echt een topper. Duidelijke uitleg hoe de procedures gaan, geprobeert om de bestelde kasten eerder te leveren. Overig personeel ook super vriendelijk trouwens. Super fijne winkel in Utrecht, ga zo door!

5. november 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Utrecht

Bedankt voor al je mooie complimenten! Erg leuk om te lezen dat je de service van Vincent zo waardeert 😊
Gezellig dat je bij ons in de winkel was

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorig jaar een offerte laten maken voor…

Vorig jaar een offerte laten maken voor een bank door Debbie. Goed geholpen, nette offerte. Toch gekozen om eerst de verbouwing af te wachten ipv de bank te kopen. Nu weer terug gekomen. Wederom heel goed geholpen. Eerlijk advies, meedenken, super fijn! Dank Debbie!

3. november 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Utrecht

Bedankt voor het delen van je ervaring met onze winkel Kirsten! Bedankt voor je al complimenten 😊 We wensen je nog jarenlang plezier van deze nieuwe bank!

Zeer tevreden

We hebben al eerder onze meubels bij Pronto gekocht en daar zijn wij uiterst tevreden over! Dit keer zijn we wederom ontzettend leuk geholpen door Debbie. Debbie neemt de tijd, geeft haar eerlijke mening en advies en het ze maakt het gezellig.

30. september 2023

Hi Agnes,
Bedankt voor het schrijven van deze prachtige review! 😊👏🏼
Debbie vond het erg leuk jullie te mogen helpen met uitkiezen en ook wij vonden het gezellig dat jullie bij ons in de winkel waren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het personeel in Utrecht is behulpzaam

Het personeel in Utrecht is behulpzaam, denkt met je mee, hebben een luisterend oor. Zijn sociaal, denken mee aan oplossingen.

12. oktober 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Utrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling Ingrid!
Wij vonden het gezellig dat je bij onze winkel langskwam 😊
Leuk dat we je mochten helpen met uitkiezen wat het beste bij jouw woonsituatie past.

Leuke winkel in Utrecht!

We hebben twee artikelen gekocht, type Planca. We vroegen of we er twee konden mee nemen en één mochten retourneren omdat we niet wisten welke afmeting in onze woonkamer het beste zou passen. Vandaag is een van de twee bankjes retour genomen met door vriendelijke dames. Leuke winkel in Utrecht!

23. juli 2023

Hi Joep!

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze service en dat je deze ervaring met onze winkel hier hebt geplaatst 😊
Jullie hebben uiteindelijk een erg leuk Panca bankje uitgekozen en deze zal vast en zeker inmiddels een mooi plekje hebben gekregen!
Gezellig dat jullie bij ons in de winkel waren!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De stylist/verkoper was het advies wat we nodig hadden

De stylist/verkoper was in staat om ons goed te helpen bij het maken van de keuze. Ook weten wij van onszelf slecht te zijn in combinaties te maken. de stylist heeft hier erg goed bij geholpen. Ook kregen we de ruimte en tijd als we onderling moesten overleggen, dit werd goed aangevoeld door de stylist.

2. april 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Utrecht

Bedankt Freddy dat je hier de beste kwaliteiten van onze styliste uitlicht 🤩
We vinden het ontzettend leuk om te mogen lezen dat je zo tevreden bent over je recente winkel bezoek!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

In oktober onze meubels besteld

In oktober onze meubels besteld. Een bank een losse stoel en een salontafel. Onze bank was de enigste met levertijd maar wij wouden graag alles tegelijk bezorgd hebben. Dat was geen enkel probleem, nou wel dus! 7 januari kwamen ze onze meubels bezorgen, het ging gelijk al mis. Ze hadden de verkeerde salontafel. Smaandags zou ik gebeld worden wanneer ze deze zo snel mogelijk kwamen leveren, tot op de dag van vandaag ( 24januari) word ik iedere dag aan het lijntje gehouden door de winkel en de klantenservice en heb ik nog steeds mijn salontafel niet ontvangen. Je word behandeld alsof je een hond ben. Hier ben ik zeker niet van gediend. Zolang je betaal is het goed bij pronto. Nooit meer dat ze mijn daarvoor een nieuwe aankopen zien.

23. januar 2023

Beste Shirley,

We snappen heel goed dat je teleurgesteld was toen de verkeerde salontafel bij je bezorgd werd. Helaas is er tijdens het inladen van al jou nieuwe meubels een verwarring ontstaan waardoor je de verkeerde hebt gekregen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Daarom zijn we gelijk aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat je wel de juiste kreeg.

We hadden deze graag per direct bij je thuis gebracht, maar doordat onze transportbus defect was heeft het ietsje langer geduurd. Onze excuses voor de vertraging. Inmiddels heb je op 26 januari de juiste salontafel ontvangen.

We hopen dat je ondanks dit toch erg blij bent met de nieuwe meubels!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend geholpen door Rachel en…

Uitstekend geholpen door Rachel en zelfs kleur advies gehad. Je kunt het bijna ouderwetse service noemen!

3. januar 2023

Beste Pieter,
Bedankt voor het delen van je recente winkelervaring.
We vinden het erg fijn dat je zo tevreden bent met het persoonlijke advies van Rachél 😊
Ze is heel erg blij met dit complimentje!

Wie weet tot ziens!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rustig kunnen rondkijken en advies…

Rustig kunnen rondkijken en advies gekregen wanneer wij het vroegen en een duidelijke uitleg ook bij het noteren van de bestelling.

27. december 2022

Beste Wim,
Bedankt voor het delen van je recente winkelervaring.
We vinden het erg fijn dat je zo tevreden bent met ons passend advies. Wie weet tot ziens!

Waardeloze Service

Ronduit waardeloos. Kom hier niet als je vlak voor sluitingstijd nog €600,- wilt uitgeven. Als de kassa al geteld is en de targets al gehaald zijn kan je niet meer afrekenen want de kassa wordt al netjes om 16:50 uur geteld. Even opnieuw tellen zodat de klant de spullen alsnog mee kan nemen zit er dan ook niet in. Chapeau Pronto Wonen.

15. oktober 2022

Beste Arun,
We vinden het erg spijtig om te lezen wat hier voorgevallen is. We zijn na het bekijken van je bericht gelijk gaan uitzoeken wat er precies gebeurd is die dag.
Daaruit blijkt dat je inderdaad enkele leuke producten had uitgekozen waarvoor een order aangemaakt was. Toen het moment kwam om deze bij ons af te rekenen, is je verteld dat dit contant niet meer mogelijk zou zijn omdat de kassa al afgesloten was.
Dit is natuurlijk niet terecht. Het had (via een net iets andere weg dan de standaardprocedure) wel degelijk gelukt om dit netjes verder contant af te handelen. Voor het ongemak die je hier eventueel van ervaren hebt bieden wij onze oprechte excuses aan. Klanttevredenheid is een van de belangrijkste dingen voor ons, vandaar dat we deze review ook zeer serieus nemen.
Graag stel ik je ervan op de hoogte dat we deze situatie met het team doorgenomen hebben zodat we in de toekomst zulke teleurstellingen kunnen vermijden.

Natuurlijk verandert dat niks aan het feit dat jij nu niet tevreden bent met je recente winkelbezoek. Mocht je toch nog nieuwe stoelen willen, dan nodigen we je van harte uit om ze onder het genot van een kopje koffie in een van onze filialen te komen uitkiezen.

Ook al is je berichtje niet positief, we zijn toch blij dat je ons hebt laten weten wat er is gebeurd! En ondanks deze situatie hopen we je toch nog een keer in onze winkel te mogen ontvangen, en deze keer mag je ook nog gewoon om 16:50 een bestelling afrekenen 😊

Team Pronto Wonen Utrecht online

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pronto banken zijn niet duurzaam

Binnen 4 jaar is de stof van onze bank volledig versleten, de gaten vallen erin.

Contact gehad met Pronto service desk. De reactie van Pronto was dat de garantie 2 jaar is. Er is een voorstel gedaan om de bank de herstofferen voor flink bedrag, voor de rest niet mee gedacht of tegemoetkoming gedaan. Dit is blijkbaar normaal bij Pronto banken.

Ik raad niemand aan om een bank bij Pronto te kopen, de kwaliteit is ondermaats en de service ook.

14. oktober 2022

Slechte communicatie

Een tijd geleden hebben wij een grote order geplaatst voor een bank, een tafel, 6 stoelen en 2 barkrukken bij Pronto Utrecht. In de winkel werd gezegd dat we geen korting konden krijgen want dat deden ze niet. Wel konden we de order thuis geleverd krijgen, de tafel en de stoelen zouden eerder arriveren en dus eerder geleverd kunnen worden dan de bank. Er werd toegezegd dat ze dan 2x de koerier langs zouden laten komen.
Na een paar maanden wachten dacht ik maar eens kijken op de site hoever het was met de spullen. Tot mijn verbazing zag ik staan dat de tafel en de stoelen al in het magazijn waren, hier hadden wij niks van gehoord. Hierop heb ik contact op genomen over wanneer het geleverd kon worden. Aan de telefoon werd mij doodleuk gezegd dat ze alles in 1x zouden brengen en niet 2x rijden, ondanks dat dit niet de afspraak was. Tevens werd gezegd dat als de bestelling binnen was deze waarschijnlijk niet snel geleverd kon worden omdat het vakantie tijd is en de koerier vakantie had. Op mijn vraag of ik dan al een afspraak kon plannen voor over 3 weken zodat het vast stond voor als de bank er was werd gereageerd dat het tegen die tijd wel zou komen. Nu inmiddels ben ik er zelf weer achter gekomen dat de bank ook geleverd is maar van een bezorg afspraak komt het niet want dat kan maar 1 iemand inplannen in het filiaal en die is er nu niet.
Heel bijzonder hoe dit bedrijf omgaat met klanten die voor veel geld een bestelling plaatsen. Ik hoop de spullen snel binnen te hebben. Wij hebben wel geleerd dat we niet meer hier naartoe gaan voor meubels.

25. juli 2022

Beste Celine,

Na het lezen van deze review zijn we gelijk aan de slag gegaan om erachter te komen wat er precies is mis gegaan met betrekking tot de bezorging van jouw nieuwe meubels. We begrijpen volledig hoe vervelend het is als dingen anders lopen dan je in eerste instantie had gedacht.

Vanuit de winkel hebben jullie het aanbod gekregen om de uitgekozen meubels gratis bezorgd te krijgen. Normaal gesproken doen we dit nooit, maar voor jou hadden ze daar een uitzondering voor gemaakt. De prijzen van Pronto Wonen Utrecht zijn namelijk gebaseerd op het feit dat de producten direct worden meegenomen of door onze klanten worden opgehaald.

Er is wat verwarring ontstaan rondom deze bezorgafspraak. Zoals in het mailcontact met de winkel te lezen is, zouden wij 1 keer langskomen om alles te leveren. Het zou wel zo zijn dat er een aantal meubelen eerder geleverd konden worden (aan ons magazijn niet aan huis) en die zouden in ons magazijn worden opgeslagen totdat de rest ook binnen was zodat we alles tegelijk bij je konden bezorgen. Het is wel altijd een optie geweest dat je het eerste deel zelf al zou kunnen ophalen. Het tweede deel zou dan uiteraard bij je worden thuisbezorgd.

Nu is het zo dat we midden in een vakantieperiode zitten en we helaas geen overvloed aan koeriers hebben. Aanstaande maandag (1-08-2022) is onze koerier terug van zijn vakantie en het eerste wat op zijn to-do lijstje staat is deze bezorging. Je zult die maandag gelijk gebeld worden over wanneer het in diezelfde week nog geleverd gaat worden.

Natuurlijk hadden we deze voorgevallen situatie graag willen voorkomen en de meubels zeer spoedig bij je thuis willen brengen. Door bovenstaande punten is dat helaas niet mogelijk geweest.

We bieden onze oprechte excuses aan als er vanuit ons tijdens dit proces niet duidelijk genoeg is gecommuniceerd over het lopende proces. Klanttevredenheid is voor ons altijd van groot belang en we willen eventuele verwarringen voorkomen.

Ondanks dat je er eventjes op hebt moeten wachten hopen wij dat zodra de meubels binnen zijn je ze een mooi plekje kan geven en tevreden bent met het uiteindelijke resultaat.

Mocht je nog meer vragen hebben neem dan zeker contact op met de winkel zodat we dit met je kunnen bespreken. We zijn te bereiken op het volgende nummer: 030 288 7744

Team Pronto Wonen Utrecht

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.