We zijn in Sliedrecht geholpen door Renèe. Door het enthousiasme van haar maar ook zeker haar kundige advies zijn we eigenlijk gewoon niet meer verder gaan kijken (was wel de bedoeling). Renèe hi... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hadden eetkamerstoelen gekocht, maar zonder wieltjes. Hierop werden wij gewezen door onze dochter die strepen op haar laminaatvloer heeft door het verschuiven vaan haart stoelen. Wij hebben onze... Se mere
Virksomheden har svaret
Dit jaar onze meubels, kussens en accessoires gekocht bij Pronto Sliedrecht. Door 3 verschillende verkoopsters heel goed geholpen. Ze luisteren naar je wensen, nemen de tijd voor je en willen dat je... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn super fijn en goed geholpen. Het advies was top. En we kregen alle ruimte om zelf een keuze de maken voor onze aankopen.
Skrevet af virksomheden
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Brouwerstraat 17, 3364 BE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Holland
Har besvaret 72 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We zijn super fijn en goed geholpen. Het advies was top.
En we kregen alle ruimte om zelf een keuze de maken voor onze aankopen.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Er is een verkeerde kleurcode gebruikt voor de tafel die wij wilde, waardoor we nu met een foute kleur tafel zitten. Als we 30% van de aankoop betalen (€1500) ruilen ze de tafel om. Afzetters.
Ze hebben beloofd om zsm terug te bellen, maar is na 1 week nog niet gebeurd. Als ik lees dit hier tussen de reviews, is dit hun manier van zaken doen.
Netjes en heel snel onze mooie lampen van light&living binnen gekregen! Goede communicatie te Sliedrecht niks op aan te merken!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Prettige ontvangst, fijne hulp alleen jammer dat de levertijd wat langer duurt dan gewenst. Wat zal ik genieten als de meubelen komen.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Lampenkap gesneuveld. Was gelukkig nog leverbaar. Prima geholpen door medewerker.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Slechte service, bank uitgezocht in de winkel maar bank gekregen met hogere kussens. Het heeft ongeveer een jaar geduurd tot ze inzagen dat we niet gekregen hadden wat we uitgezocht hadden. Nu is de bank 2,5 jaar oud (dus net na de garantie) en zit er een enorme bobbel op de bank door een gesprongen veer. Nog nooit zo’n slechte bank gehad.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Heel goed geholpen in de winkel en de aftersales! Nadat mijn bank deels beschadigd was is er een nieuw deel besteld. Na binnenkomst hiervan bleek er kleurverschil in de bank te zitten. Dit is keurig opgelost door de gehele bank te vervangen, zonder daar een probleem van te maken. Dikke prima Pronto, dank voor deze service!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Ik twijfelde of ik een koffie club of woonwinkel binnenstapte. Alle medewerkers zitten koffie te drinken en lopen niet in de winkel rond. Bij een vraag nemen ze niet de moeite om even mee te lopen of advies te geven. Pronto is niet meer wat het geweest is.
Weinig eigen inbreng of ideeën bij de verkoopster. Er werd niets gezegd over extra kosten bij andere bekleding of poten. We werden hier pas mee geconfronteerd toen alles besproken was. Stoelen waren ineens bijna 2x zo duur.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Wat een enorm fijne winkel, vriendelijk personeel en uitstekend geholpen door Lisa bij de aankoop van een nieuwe bank en eetstoelen! Hier kom ik zeker nog terug!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Pronto wonen Sliedrecht is een mooie winkel met een gezellige sfeer. Ik ben goed geholpen door het vriendelijke personeel. De winkelpresentatie van de studio’s en accessoires zag er prachtig uit! Zou zeker nog een keer terug komen.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Ik heb hier hele leuke accessoires gekocht. De winkel was heel leuk aangekleed en zag er gezellig uit. Ik werd erg leuk geholpen door vriendelijk personeel.
We zijn goed geholpen door Lisa bij het aankopen van een eettafel!
We zijn er erg blij mee bedankt!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Pronto wonen een ontzettend leuke winkel in Sliedrecht, voor de juiste adviezen.
Al langere tijd was ik opzoek naar accessoires voor in mijn woonkamer, het advies gekregen door 2 echte interieur stylisten...wauw deze dames (Carla en Stagiaire) waren echt TOPPERS, enorm blij met alles, heel klantvriendelijk, gericht accessoires uitgezocht wat bij mijn interieur past. Nogmaals grote dank voor jullie hulp/adviezen en tijd.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
In de winkel in Sliedrecht werd ik netjes geholpen, maar het ophalen in Barendrecht was een drama.
Daar aangekomen stonden er 10 klanten te wachten om hun bestelling op te halen, er was een man die stond al een uur te wachten op zijn vloerkleed. de ingang nar de klantenbalie is een trappenhuis waar 4 mensen kunnen staan. aan de balie zit 1 man ,die doet de bestelling afhandelen en vervolgens gaat hij met de reachtruck de bestelling uit het magazijn halen ,terwijl de rest van de klanten staat te wachten, ik werk zelf in de logistiek en als wij zo zouden werken dan liepen als onze klanten boos weg.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
leuk en divers aanbod van hetgeen wij zochten, verkoopster was ons zeer ter wille, zonder opdringerig te zijn.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
De service in de winkel van pronto is goed. Vriendelijke mensen. We hebben daar een vrij duur bankstel gekocht. De poten moet je er zelf onder zetten. Bij twee poten zaten de blokjes waarop de poten bevestigd meten worden gewoon los en niet eens met schroeven maar met nietjes en zelfs die zaten er niet goed in. We hebben dit zelf opgelost door er schroeven in te draaien. Bij de salontafel zat het blad ook los. We hebben de indruk dat het niet gecontroleerd wordt na montage. Voor zoveel geld mag je een goed product verwachten. Jammer.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Vrij duur bankstel daar gekocht met 5 jaar al in garantie.vanaf week 1 alleen maar problemen.plooi vorming,doorzakken enz.pronto doet daar niets aan.Garantie is afgekocht door fa Oranje.Die zijn al 4 keer geweest en telkens een opvul matje er in gestopt.Nu is bank keihard,ze kunnen het niet oplossen.En na diverse telefoontjes en email laat pronto je gewoon barsten en verwijst naar fa Oranje.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Bank eetkamerstoelen barkrukken besteld fijn deskundig personeel. mooie winkel fijn te woord gestaan.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Sliedrecht
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.