Pronto Wonen - Roermond Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Schaarbroekerweg 26, 6042 EJ Roermond, Limburg, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

10-06-2026 gebeld met de winkel in Roermond met vragen die correct werden beantwoord door Monika , waarna we op 11-06-de winkel bezochten en geholpen werden door Monika en ze nam alle tijd en gaf goe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren een nieuw bankstel gekocht bij Pronto wonen in Roermond. Wij zijn super geholpen door verkoper Curry. Deze meneer heeft verstand van zaken en heeft ons van goede adviezen voorzien. Lekker bak... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Afgelopen week zijn wij geweldig goed geholpen door Jenny in Roermond! Wij kwamen naar Pronto voor wat inspiratie en om te kijken voor een bank. Jenny nam écht de tijd voor ons en wist waar ze het ove... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Møbeltilbehør
  4. Møbelforretning
  5. Sofabutik

Om Pronto Wonen - Roermond

Skrevet af virksomheden

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

846 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk en behulpzaam…

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, doch niet opdringerig. Goede aankoop begeleiding.

15. november 2024

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de aangeboden hulp tijdens uw aankoop naar wens is geweest. Graag tot ziens in onze winkel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wordt altijd heel fijn geholpen.

Wordt altijd heel fijn geholpen.

8. oktober 2024

Beste mevrouw Kessels,

Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in de winkel!

Prima ervaring

Prima ervaring! Eerst in Eindhoven vervolgens in Roermond bestelling gedaan. Fijne expertise verkoopmedewerkers.

13. juli 2024

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren review!

Pronto

Wij komen al vele jaren bij Pronto Roermond.
Altijd goed advies over styling en materiaal en onderhoud.
Meestal worden we door Jenny geholpen..ook hiermee veel geluk..ze weet alles en ze is leuk en gezellig.
Andere medewerkers zijn ook vriendelijk en behulpzaam.
Dus ik raad Pronto aan.

15. juni 2024

Beste meneer/mevrouw HH,

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren en uw lovende woorden voor onze collega Jenny!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jenny heeft ons super goed geholpen

Jenny heeft ons super goed geholpen! Ze geeft eerlijk advies en mocht je ergens over twijfelen dan kom je er met Jenny zeker aan uit! Kortom wij zijn erg tevreden.

26. juni 2024

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren en uw positieve woorden voor onze collega Jenny!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jenny heeft me ontzettend goed geholpen…

Jenny heeft me ontzettend goed geholpen ondanks dat het sluitingstijd was. Daarbij denkt ze ook goed na hoe ze je echt kan helpen. Zodat jij tevreden naar huis gaat.

6. juni 2024

Beste meneer Ketting,

Bedankt voor de 5-sterren score! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de hulp van Jenny tijdens uw bezoek! Wij zullen dit compliment zeker met onze collega delen. Graag weer tot ziens in onze winkel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn super goed geholpen

Wij zijn super goed geholpen. Heel duidelijk en vriendelijke verkoopster Jenny.

6. juni 2024

Beste mevrouw Wilms,

Bedankt voor uw mooie 5-sterren score! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de hulp van Jenny tijdens uw bezoek. Graag weer tot ziens in onze winkel!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tevreden

Fijne winkel en aardige verkoopster. Ze kwan als een normale verkoopster over en is niet aan het puschen. Weet waar ze het over heeft en is eerlijk naar de klant toe.

18. maj 2024

Beste meneer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.
We zien u graag weer eens in onze winkel.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn excuus voor mijn eerder review!

Mijn excuus voor mijn eerder review!! Dit is in goed overleg opgelost!!Was van Pronto gewend aan hun goede service.en vakkundig advies!! Nogmaals bedankt en sorry!! 👍

16. maj 2024

Beste mevrouw Puts,

Hartelijk dank voor deze review, fijn om te lezen dat uiteindelijk alles naar wens ins opgelost.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag fauteuils gekregen,,prima…

Vandaag fauteuils gekregen,,prima stoelen...maar werden met verpakking en al in kamer gezet!! Zelf uitpakken{met de nodige plastic en karton}zelf poten monteren ,en dat alles was ons niet gezegd, mijn man is 80 jaar, Was best n dure aanschaf,maar weet dat ik daar niet meer zal kopen!!

13. maj 2024

Beste mevrouw Puts,

Hartelijk dank voor uw review. Het is inderdaad zo dat zodra u kiest voor onze drop-off levering de meubelen alleen bezorgd worden. De excellente bezorging is tegen meerpijs, en dan worden de meubelen gemonteerd, en wordt het afval mee retour genomen. De gemaakte bezorgafspraken staan op uw order beschreven. Deze zijn tijdens aankoop met u besproken. Ik vindt het vervelend te lezen dat u niet tevreden bent. Wij hebben u nog de optie aangeboden om op een later tijdstip langs te komen en tegen de meerpijs alsnog de meubelen te monteren. U wilde hier echter geen gebruik van maken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn geholpen en geadviseerd door yvette

Heel fijn geholpen door yvette.
Heel goed advies gehad.
over de mogelijkheden van de maat van de bank , stof , onderhoud .
Helemaal top !!!

18. marts 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond

Hartelijk dank voor uw review C V.
Fijn dat onze collega Yvette u zo goed en fijn geholpen heeft. De complimenten aan haar zal ik zeker doorgeven.

Graag weer tot ziens!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen door Monika!

Monika heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken van een bank. Ze nam de tijd voor ons en had op al onze vragen een passend antwoord. Wij raden Pronto zeker aan!

20. marts 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond

Dank u wel voor deze fijne review Chris!
De complimenten aan onze collega Monika zal ik zeker doorgeven!

Top!

We werden vriendelijk ontvangen en na rond te hebben gekeken werden we goed geholpen met onze eigen hoekbank samen te stellen. Nu in spanning afwachten tot hij komt

6. februar 2024

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring mevrouw Theelen. Laten we duimen dat de bank spoedig geleverd wordt, en dat u er veel plezier van mag gaan hebben!
Graag weer tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na maanden zoeken naar een bankstel…

Na maanden zoeken naar een bankstel liep ik bij Pronto Wonen in Roermond binnen. Wat een ontvangst en wat een service. Alle tijd was er voor me en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Zo kwamen we, na een volledige rondleiding, uit bij mijn droombank. Zeer deskundig advies en er was ruimte om mijn twijfel over de kleur alle tijd te geven. Mijn droombank is samengesteld en ben ontzettend blij met deze keuze. 5 jaar garantie en vele extra's zijn inbegrepen. Dank jullie wel voor de hulp en SUPER SERVICE! Kan iedereen aanbevelen om eens binnen te lopen bij Pronto Wonen in Roermond, je zult versteld staan van het uitgebreide assortiment en de ontzettend vriendelijke medewerkers.

11. januar 2024

Beste Pascalle,
Hartelijk dank voor deze geweldige review! Iedere dag weer doen onze collega's hun best om iedereen zo'n ervaring te geven, die u heeft gehad. Ik wens u heel veel plezier met uw droombank, en heel graag weer eens tot ziens.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

geweldige uitleg van de dames in…

geweldige uitleg van de dames in Roermond is een pluim waard.

15. december 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond

Hartelijk dank voor uw fijne review meneer de Bitter.
Deze complimenten voor onze collega's is altijd fijn om te horen. Deze gaan we zeker aan hen doorgeven!

Super Service en Kwaliteit

Eerst rustig kunnen kijken, daarna ruim 2 uur lang informatie ontvangen en een bank samen kunnen stellen en gekocht.

Goede en duidelijke feedback en op alle vragen antwoord gekregen. Bedankt Jennie! Hier komen we meer voor het benodigde!

2. december 2023

Beste Levie,

Hartelijk dank voor deze mooie review met mooie 5-sterren! Fijn dat onze collega Jenny jullie zo fijn heeft geholpen. Deze complimenten zal ik zeker aan haar doorgeven.

Super service

Ik werd geholpen door Jenny, ze was heel vriendelijk, heeft alles goed uitgelegd en meedenkend

22. november 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond

Hartelijk dank voor uw review p!
De complimenten aan onze collega Jenny ga ik zeker doorgeven.

Super bediening

28. november 2023

Beste mevrouw Hinssen,

Hartelijk dank voor uw review en de fijne 5-sterren score!

Aankoop hoekbank Roermond

Wij zijn super goed geholpen door Jenny in de winkel in Roermond. Echt een vrouw met vakkennis en gevoel voor de klant. Ze luistert naar de wensen van de klant en is niet alleen gericht op winstmarge.

16. november 2023

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond

Wat een fijne review Marco!
De complimenten aan onze collega Jenny gaan we zeker doorgeven. Fijn dat uw zo tevreden over haar kennis bent, en uiteraard ons assortiment.