Goed geholpen door Jenny. Fijne winkel. Eerst rustig kijken dan geholpen worden. Binnen een week op kunnen halen! Super personeel in de afhaalhal!
Se, hvad kunderne siger
10-06-2026 gebeld met de winkel in Roermond met vragen die correct werden beantwoord door Monika , waarna we op 11-06-de winkel bezochten en geholpen werden door Monika en ze nam alle tijd en gaf goe... Se mere
Virksomheden har svaret
Gisteren een nieuw bankstel gekocht bij Pronto wonen in Roermond. Wij zijn super geholpen door verkoper Curry. Deze meneer heeft verstand van zaken en heeft ons van goede adviezen voorzien. Lekker bak... Se mere
Virksomheden har svaret
Afgelopen week zijn wij geweldig goed geholpen door Jenny in Roermond! Wij kwamen naar Pronto voor wat inspiratie en om te kijken voor een bank. Jenny nam écht de tijd voor ons en wist waar ze het ove... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Butik med udstyr til hjemmet
- Dekorerings- og boligindretningsbutik
- Møbeltilbehør
- Møbelforretning
- Sofabutik
Om Pronto Wonen - Roermond
Skrevet af virksomheden
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Kontaktoplysninger
Schaarbroekerweg 26, 6042 EJ, Roermond, Limburg, Holland
- 0475-202114
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, doch niet opdringerig. Goede aankoop begeleiding.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Wordt altijd heel fijn geholpen.
Wordt altijd heel fijn geholpen.

Prima ervaring
Prima ervaring! Eerst in Eindhoven vervolgens in Roermond bestelling gedaan. Fijne expertise verkoopmedewerkers.

Pronto
Wij komen al vele jaren bij Pronto Roermond.
Altijd goed advies over styling en materiaal en onderhoud.
Meestal worden we door Jenny geholpen..ook hiermee veel geluk..ze weet alles en ze is leuk en gezellig.
Andere medewerkers zijn ook vriendelijk en behulpzaam.
Dus ik raad Pronto aan.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Jenny heeft ons super goed geholpen
Jenny heeft ons super goed geholpen! Ze geeft eerlijk advies en mocht je ergens over twijfelen dan kom je er met Jenny zeker aan uit! Kortom wij zijn erg tevreden.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Goede service van bedrijf en een goed advies gekregen van Jenny

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Jenny heeft me ontzettend goed geholpen…
Jenny heeft me ontzettend goed geholpen ondanks dat het sluitingstijd was. Daarbij denkt ze ook goed na hoe ze je echt kan helpen. Zodat jij tevreden naar huis gaat.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Wij zijn super goed geholpen
Wij zijn super goed geholpen. Heel duidelijk en vriendelijke verkoopster Jenny.

Tevreden
Fijne winkel en aardige verkoopster. Ze kwan als een normale verkoopster over en is niet aan het puschen. Weet waar ze het over heeft en is eerlijk naar de klant toe.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Mijn excuus voor mijn eerder review!
Mijn excuus voor mijn eerder review!! Dit is in goed overleg opgelost!!Was van Pronto gewend aan hun goede service.en vakkundig advies!! Nogmaals bedankt en sorry!! 👍

Vandaag fauteuils gekregen,,prima…
Vandaag fauteuils gekregen,,prima stoelen...maar werden met verpakking en al in kamer gezet!! Zelf uitpakken{met de nodige plastic en karton}zelf poten monteren ,en dat alles was ons niet gezegd, mijn man is 80 jaar, Was best n dure aanschaf,maar weet dat ik daar niet meer zal kopen!!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Heel fijn geholpen en geadviseerd door yvette
Heel fijn geholpen door yvette.
Heel goed advies gehad.
over de mogelijkheden van de maat van de bank , stof , onderhoud .
Helemaal top !!!

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Goed geholpen door Monika!
Monika heeft ons erg goed geholpen met het uitzoeken van een bank. Ze nam de tijd voor ons en had op al onze vragen een passend antwoord. Wij raden Pronto zeker aan!

Top!
We werden vriendelijk ontvangen en na rond te hebben gekeken werden we goed geholpen met onze eigen hoekbank samen te stellen. Nu in spanning afwachten tot hij komt

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
Na maanden zoeken naar een bankstel…
Na maanden zoeken naar een bankstel liep ik bij Pronto Wonen in Roermond binnen. Wat een ontvangst en wat een service. Alle tijd was er voor me en er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Zo kwamen we, na een volledige rondleiding, uit bij mijn droombank. Zeer deskundig advies en er was ruimte om mijn twijfel over de kleur alle tijd te geven. Mijn droombank is samengesteld en ben ontzettend blij met deze keuze. 5 jaar garantie en vele extra's zijn inbegrepen. Dank jullie wel voor de hulp en SUPER SERVICE! Kan iedereen aanbevelen om eens binnen te lopen bij Pronto Wonen in Roermond, je zult versteld staan van het uitgebreide assortiment en de ontzettend vriendelijke medewerkers.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Roermond
geweldige uitleg van de dames in…
geweldige uitleg van de dames in Roermond is een pluim waard.

Super Service en Kwaliteit
Eerst rustig kunnen kijken, daarna ruim 2 uur lang informatie ontvangen en een bank samen kunnen stellen en gekocht.
Goede en duidelijke feedback en op alle vragen antwoord gekregen. Bedankt Jennie! Hier komen we meer voor het benodigde!

Super service
Ik werd geholpen door Jenny, ze was heel vriendelijk, heeft alles goed uitgelegd en meedenkend

Aankoop hoekbank Roermond
Wij zijn super goed geholpen door Jenny in de winkel in Roermond. Echt een vrouw met vakkennis en gevoel voor de klant. Ze luistert naar de wensen van de klant en is niet alleen gericht op winstmarge.