Virksomheden har svaret
Op zoek naar een bank en bij Pronto beland. Bij binnenkomst werden we enthousiast begroet. We hebben in alle rust ons rondje kunnen lopen zonder opdringerige verkopers. En uiteindelijk een mooie bank... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn 2x door Pieter geholpen, zeer vakkundig, mee denkend, erg vriendelijk. Wij zijn ook geslaagd voor alle meubelen, wij zullen hem zeker aanraden bij familie of kennissen, gewoon top Groetjes Fa... Se mere
Virksomheden har svaret
Eigenlijk alles goed! In eerste instantie werden we met rust gelaten. Daarna werden we uiterst vriendelijk en met kennis van zaken van alle mogelijkheden geïnformeerd met een verrassend leuk res... Se mere
Skrevet af virksomheden
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Lylantse Baan 10, 2908 LG, Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Klein probleem met een tweetal van onze stoelen maar Pronto regelt een oplossing. Regelt een monteur en de service afdeling houdt ons op de hoogte van de vorderingen. Geweldige afwikkeling tot dat wij als klanten 100% tevreden zijn. Nogmaals bedankt.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Vriendelijk personeel en je krijg goed advies. De levering was snel en ook heel netjes. Ook de bezorgers waren netjes, vriendelijk en optijd. Dus heel erg tevreden

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Goed geholpen. Er werd goed met onze wensen meegedacht. Voor een mooie prijs een fijne hoekbank kunnen kopen. Voor- en nadelen van verschillende keuzes werden goed uitgelegd. Mooie winkel.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
We konden zonder problemen een order wijzigen

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
We zijn heel fijn geholpen bij onze aankopen. Goed advies over de meubels. Een mooi ingerichte zaak. Echt een aanrader.
Jan en Ariena

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Geen ster waardig nog nooit zo slecht behandeld 2 jaar bezig en nul reactie we komen van de week maar in de winkel praten en om uitleg vragen wNt ik denk dat de telefoon kapot is on cappele dus mebsen koop hier geen bank ondanks de verzekering bij oranje furnuture zogenaamd verzekering waar he dik voor betaald

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
we werden goed geholpen in capelle a/d ijssel.
we wisten wat we wilde en waren snel klaar.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
We zijn goed geholpen en niets was te veel. Tevens gaf ze een eerlijke mening.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Meedenken én deskundig advies op een Rotterdamse wijze...;-)
Jammer dat de levering ca. 10 weken gaat duren.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Heel prettig geholpen door Pieter. Goede en duidelijke informatie verkregen rondom de zitkussens en stoffen.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Behulpzaam. Meegedacht. Goed ervaring van de winkel.
Prettig koopervaring.
Geholpen door Pieter.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Goed geholpen en nam erg de tijd om ons te helpen en dingen uit te leggen. Pieter is een erg vriendelijk man..

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Ik ben tevreden over de winkel zelf en de medewerker in de zaak. Ik was heel vriendelijk geholpen en de kwaliteit van de bank is prima. Helaas ging het bij de bezorging helemaal mis.
De bezorgers wilden de bank alleen tot aan de voordeur brengen, omdat de pootjes er net niet doorheen pasten. Mijn man vroeg vriendelijk om 5 minuten te wachten zodat hij de pootjes eraf kon halen, maar dat weigerden één. Zelfs toen hij voorstelde extra te betalen voor de moeite, bleef één van de bezorger onbeleefd.
Uiteindelijk hebben ze de bank voor de deur laten staan, terwijl we wél voor volledige bezorgservice hebben betaald.
Heel jammer dat zo’n slechte bezorgservice het verder goede werk van de winkel verpest.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Bank is kapot en vies geleverd en de winkel of klantenservice laat al een week niets van zich horen op mijn klacht om de koop te ontbinden. Als consument krijg je er dus weer een klusje bij na het kopen bij deze winkel

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
Wij zijn snel en vriendelijk geholpen bij onze aankoop van Salontafelset Pilunio. Duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten van het product, de garantie en het waarborgfonds.
De salontafelset is makkelijk te monteren, is stevig (onze eis) en heeft een industriële look.

Besvarelse fra Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel
We zijn enorm gastvrij ontvangen, geen druk om te willen verkopen. Vragen staat vrij, de halve winkel werd erbij gehaald aan stoelen en banken om onze kleuren keuze niet alleen van staaltjes te hoeven beslissen. Verkoper Pieter nog de tijd voor ons en dat was erg prettig.