1. Grafisk designer
  2. Plakat- og skiltebutik
  3. Trykkeri
  4. Reklameartikelbutik
  5. Klistermærkeproducent

Pro Print er en moderne, digital, grafisk trykkerivirksomhed. Pro Print arbejder med et væld af tryk, grafik og digitale opgaver. Vores ekspertise ligger i små oplag, som vi klarer in house fra dag til dag. Dermed ikke sagt, at vi ikke også håndterer større opgaver, for det gør vi også. Vil du vide mere? Så kig for www.pro-print.dk eller forbi os på Navervej 6A i Fredericia. Vi giver gerne en kop kaffe og fortæller mere om, hvad vi kan gøre for dig.

3,2

Middel

1 anmeldelse

Tidsspild

Vi havde et behov for tryk på arbejdstøj.

Det tog ca. 1 måned finde frem til det endelige resultat. Hovedsageligt fordi proprints indehaver, tog lang tid om at svare på mail. Et tidspunkt tog han ca. 1 uge for at svare.
Vi blev tilbudt på daværende tidspunkt en billigere løsning hos et andet firma på strevelinsvej, men da vi allerede havde aftalt med proprint, valgte vi dem.

Vi blev efterhånden tidspresset, det var så dér vi spurgte at hvis vi kom med tøjet om mandagen, hvornår ville tøjet være klar. Vi bliver fortalt at printet bliver leveret fredag hos dem. Derfor valgte vi ikke at levere tøjet mandag.
Om tirsdagen bliver vi spurgt hvilken farve tøjet er, da vi ikke når at svare, bliver vores bestilling annulleret dagen efter og indehaveren nægter at betjene os. Vi får derefter fortalt at der var en deadline vi overskred, selvom vi ikke var informeret om det. I proprint går de åbenbart ud fra at man, som der eksterne, har styr på deres procedure.

Så var det samlet set 5 uger det tog, for ikke noget som helst. Indehaveren tillader sig ikke at svare os i ca 1 uge, men når vi tager 1 døgn, bliver vi annulleret.
Indehaveren af virksomheden virker meget ligeglad også kan man kun undre sig hvor ligeglade resten af organisationen må være.
Dårlig stil og ren spild af tid, så nu render vi til naboen der fra start har en bedre tone.

4. februar 2021