Sikke et fup firma. Bestiller vare på dansk hjemmeside, penge trækkes straks fra konto. Vente, vente efter 8 dage rykker efter vare, får besked om de er sendt retur, vare sendt igen. Skriver igen e... Se mere
Elendig virksomhed. Den tilsendte vare virker ikke. Trods gentagne henvendelser fra mig ang ombytning har de ikke svaret Efter min forrige klage bad de om yderligere oplysninger som jeg sendte - og d... Se mere
Jeg købte en modepung/ tegnebog, jeg fik den ca 14 dage efter bestilling. Da jeg pakket den op var emballagen intakt, men bag på selve pungen var der en flænge, som ligner at en kniv har været nede... Se mere
Magen til fup virksomhed, de sender ganske rigtigt 3 oliedispensere, men den ene er knust ved ankomst. Så klager vi via Trustpilot og får straks en melding om, at vi naturligvis skal have vores vare... Se mere
Sikke et fup firma
Sikke et fup firma.
Bestiller vare på dansk hjemmeside, penge trækkes straks fra konto.
Vente, vente efter 8 dage rykker efter vare, får besked om de er sendt retur, vare sendt igen. Skriver igen efter 4 dage, få besked om stor efterspørgsel skal vente 6-13 dage. Nu efter 18 dage modtager jeg pakken med vare ude fra Kina. Det havde været hurtigere og billigere selv at bestille varerne ude i Kina.
Manglende levering
Har nu ventet 6 uger på levering, gad vide om det dukker op. Har så lige modtaget en mail om hvad jeg syntes om produktet.Første og sidste gang jeg har handlet der
Aldrig mere Hjemplus.”dk”
Efter at ha’ eftersøgt en erstatning for Gillette fusion så jeg en annonce fra Hjemplus hvor de havde et tilbud på skraber og tilhørende blade. Jeg handler ikke på Temu og Wish etc, da jeg ikke gider Kinaskrammel, men da jeg endelig kan tracke min pakke ser jeg at den er blevet afsendt fra, ja netop Kina. Jeg har nu efter at jeg har modtaget mine barberblade fundet ud af at de er en utrolig dårlig efterligning af Gillette Fusion, og i så ringe kvalitet at et nyt blad fra Hjemplus barberer dårligere end et blad fra Gillette som står til udskiftning. Jeg syntes i øvrigt at Hjemplus bør skilte med at man handler vare fra kinesiske leverandører, og at ens ordre bliver sendt direkte fra dem, Under alle omstændigheder handler jeg aldrig mere hos Hjemplus.
De sender varer med helt anden dårlig…
De sender varer med helt anden dårlig kvalitet end dem, de annoncerer med. Det er dårlig Kina skrammel. Bedste anbefaling. Hold jer væk fra dem. De er en skændsel, og burde lukkes.
1 stjerne for meget
1 stjerne ser ud til at være en for meget.
Efter at have læst anmeldelserne på Trustpilot, har jeg besluttet ikke at handle på hjemplus.dk
De levere ikke pakken
De levere ikke pakken. Den bliver sendt et andet sted. Jeg bor i Horsens og pakken bliver leveret. Til en maskinfabrik i Aarhus. Jeg er i tvivl om man kan læse den. adreese man skriver. Men ekstremt dårligt.
Har nu siden januar måned igennem 3 måneder forsøgt at få pengene for den købte vare retur. Der sker absolut intet. Kaus(Clinton-sejre plus) spørger konstant ind til oplysninger, som firmaet har.
Elendig Kundeservice.
Elendig virksomhed
Efter min forrige klage bad de om yderligere oplysninger som jeg sendte - og derefter stadig intet svar. Hold jer langt væk fra at handle her
Bestilte en lille…
Bestilte en lille is/afrimningsanordning, som revolutionerede nok skulle kunne holde bilens ruder fri for is og sne med microbølgeteknologi.
Selvfølgelig var det for godt til at være sandt!
Det eneste den gør, er at sidde og blinke med et rødt diodelys.
“Hjemplus” er et Kina-firma, så forvent lang leveringstid uden mulighed for refundering at penge.
Verdens værste scam virksomhed.
Verdens værste scam virksomhed.
har slet ikke modtaget den vare jeg har…
har slet ikke modtaget den vare jeg har bestilt og de er total umulige og komme i kontakt med.
Købte en vaske beholder som skulle gøre…
Købte en vaske beholder som skulle gøre bilens vinduer meget bedre/renere men det de sender ud for 300 kr. Kan ikke åbnes så der kan komme vand og væske ind i beholdere, og den har skabe plastik kanter, som stikker op fra det filter, som man skal kører hen af ruderne.
Fusk så spar pengene.
Umuligt at bytte forkerte varer eller…
Umuligt at bytte forkerte varer eller få penge retur. De svarer simpelthen ikke. Jeg sendte varer retur for +800 kr, gav 225 kr i porto, ønskede bare den rigtige vare. Intet svar. Numre på tøj passer ikke, og hvad så?
Kinesisk fusk.....
Magen til fup virksomhed
Så klager vi via Trustpilot og får straks en melding om, at vi naturligvis skal have vores vare erstattet, men her 2 måneder senere er der ikke sket en disse.
Hurtig levering og varen i orden
Jeg købte en modepung/ tegnebog Dårligt service
Jeg købte en modepung/ tegnebog, jeg fik den ca 14 dage efter bestilling.
Da jeg pakket den op var emballagen intakt, men bag på selve pungen var der en flænge, som ligner at en kniv har været nede og lave flængen.
Jeg har skrevet til Hjemplus 2 gange på deres hjemmeside men har intet hørt. Dårligt service
Hilsen Lene Jensen