Forsikringsselskaber Anmeldelser 25

1,6

Vanvittige prisstigner pga jeg har brugt mine forsikringer mere end de havde regnet med. En af skaderne var jeg blevet påkørt, men betalte selv selvrisiko på 5500 kr. Alligevel sker der en stigning... Se mere

Hold jer væk fra dette forsikringsselskab Jeg har lige haft en samtale med en af deres arrogant medarbejder nogensinde De har trukket 1050 for bilforsikring og indboforsikring. Så siger de a... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed
  2. Forsikringsmægler
  3. Forsikringsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Internet TO k/s er ledende formidler af kunder til Forsikringsselskaber via 30 forsikringsportaler. Med fokus på at skabe gennemsigtighed for private og virksomheder matcher vi dine forsikringsbehov med de bedste tilbud fra landets ledende forsikringss...

1,6

Dårlig

Privatsikring.dk

Dette selskab giver forsikringsselskaber et dårligt ry. Har dårligt beskrevet betingelser i en sådan grad at deres medarbejdere ikke engang kan komme med et ordenligt svar på afslag. Suk, når man endelig får brug for sit forsikringsselskab, så viser de sig virkelig deres sande værd. Har været kunde i næsten 8 år tror jeg, men vil bestemt ikke anbefale nogen som helst at tegne forsikring her.

6. december 2019

Fik ny bil i august 2017 ringede til…

Fik ny bil i august 2017 ringede til Privatsikring og bad om en forsikring, (har alle de andre forsikringer hos dem) Vi har 2 biler
og da der optræder bilforsikring på min årsopgørelse samt der bliver trukket for bilforsikring, tjekker jeg det ikke mere. Går så ind og tjekker
det mere, men opdager til min skræk at det kun er den ene bil der er
registeret. Ringer straks til Privatsikring og spørger hvorfor der mangler en bil. Øh, det kan de ikke svare på, men skal tjekke det. 1 uge senere ringer jeg så igen, og efter flere opkald, ringer de endelig tilbage....... skal betale forsikring fra 18.8.2017 !! Har haft
mine forsikringer hos Privatsikring i flere år, men nu bliver de alle sammen flyttet.

18. marts 2019

Skjulte prisstigninger

Fik pludselig et tilbud (som jeg ikke kunne afvise!) om ny og forbedret forsikring i stedet for den jeg allerede havde. Det viste sig blot at den var væsentlig dårligere og prisen blev forhøjet med 50%.
Det var selvfølgelig ikke andet en en kamufleret prisstigning og et forsøg på at presse mig ud (hvilket da også lykkedes!).
Jeg synes at det var noget svineri og vil på det kraftigeste anbefale andre at holde sig langt væk fra Nykredit forsikring (Gjensidige).

13. september 2018

Købstædernes forsikringsselskab, der henvender jeg mig ikke igen…

Jeg ringere idag for at forhøre mig om en forsikring på min husstandsvindmølle. Jeg var blevet anbefalet af vindmøllefirmaet til at kontakte Købstædernes forsikringsselskab, da flere mølle ejere var forsikret der. Jeg ringede for at høre om de kunne lave et tilbud til mig, men da jeg ikke havde mine øvrige forsikringer i selskabet, kunne det ikke lade sig gøre.
Jeg tilbyder at overveje at skifte selskab til Købstædernes forsikringsselskab og overflytte mine øvrige forsikringer. I parantes bemærket, så har jeg meget sjældent skader og betaler ca 40000 kr pr år i præmie i mit nuværende selskab. Jeg opremser hvad jeg har af forsikringer og da vi når til hundeforsikringerne på mine kennelhunde, de er lovpligtige, så de er et must, så bliver forsikrings damen helt afvisende. Det kan selskabet sandelig ikke påtage sig at forsikre. Igen i parantes bemærket har jeg ALDRIG haft skader forvoldt af mine hunde. Her slutter samtalen. Alt ialt en dårlig oplevelse.

23. august 2018

Flot behandling hos Alm. Brand

Pludselig opstået rørskade under gulvet, blev der taget hånd om af vores forsikringsselskab, Alm. Brand, hurtigt og effektivt. Det er aldrig rart, at få gulvet i ens hjem gravet op - men det var nødvendigt. I den tid, der gik mellem de forskellige håndværkere skulle gøre arbejdet, havde vi fin kontakt med selskabet og med taksator. Alt er foregået i god og venlig tone, og i en fint samarbejde. Vi føler, vi har fået en rigtig flot behandling med tilbud om forskellige former for hjælp undervejs.Nu er skaden udbedret, og vi kan anbefale Alm. Brand til andre.

22. februar 2018

Er dette din virksomhed?