Forsikringsselskaber Anmeldelser 25

1,6

Vanvittige prisstigner pga jeg har brugt mine forsikringer mere end de havde regnet med. En af skaderne var jeg blevet påkørt, men betalte selv selvrisiko på 5500 kr. Alligevel sker der en stigning... Se mere

Dette selskab giver forsikringsselskaber et dårligt ry. Har dårligt beskrevet betingelser i en sådan grad at deres medarbejdere ikke engang kan komme med et ordenligt svar på afslag. Suk, når man ende... Se mere

Hold jer væk fra dette forsikringsselskab Jeg har lige haft en samtale med en af deres arrogant medarbejder nogensinde De har trukket 1050 for bilforsikring og indboforsikring. Så siger de a... Se mere

Pludselig opstået rørskade under gulvet, blev der taget hånd om af vores forsikringsselskab, Alm. Brand, hurtigt og effektivt. Det er aldrig rart, at få gulvet i ens hjem gravet op - men det var nødve... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed
  2. Forsikringsmægler
  3. Forsikringsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Internet TO k/s er ledende formidler af kunder til Forsikringsselskaber via 30 forsikringsportaler. Med fokus på at skabe gennemsigtighed for private og virksomheder matcher vi dine forsikringsbehov med de bedste tilbud fra landets ledende forsikringss...

1,6

Dårlig

Vanvittige prisstigner pga jeg har…

En af skaderne var jeg blevet påkørt, men betalte selv selvrisiko på 5500 kr. Alligevel sker der en stigning til 13.000 kr årlig for at forsikre min bil.
Samtidig stiger 2 andre forsikringer også med næsten 40%

19. december 2025

O stjerner fra os.

O stjerner fra os.
Har fået grønt lys pga en tandskadrl at I dækker det.
Men jeg kan ingen hjælp få fra jer til at udfylde skade anmeldelsen. Så slipper I da ossr for at dække skaden.
Firmaet er under alt kritik.
Jeg fortæller dette og håber ikke at andre melder sig ind hos jer.

5. juni 2025

Hold jer væk fra dette…

Hold jer væk fra dette forsikringsselskab
Jeg har lige haft en samtale med en af deres arrogant medarbejder nogensinde

De har trukket 1050 for bilforsikring og indboforsikring. Så siger de at fordi er flyttet, så er forsikringen på den nye adresse dyrere og har derfor sat mine forsikringer op. Dette sker uden varsling eller noget sam helst .
Burde man ikke have mulighed for at sige nej tak , uden at skulle betale gebyr for at evt finde et andet forsikringsselskab!

Dem anbefaler jeg i hvert fald ikke

4. februar 2025

Den meget lange sagsbehandling

Den meget lange og besværlige sagsbehandling
Ingen tilbagemelding på mine henvendelser på mail og tlf.
Der er gået 4 mdr.inden sagen er afsluttet
Ingen tilbagemelding på rapport fra El firma som privatsikring havde bestilt til at gøre skaden op
Ikke et selskab jeg kan anbefale

13. august 2024

Betalte for selvrisiko, som ikke var min skyld

Jeg betalte for en selvrisiko på 4.000kr, som jeg ikke selv var skyld i. En påkørte min bil og påstod jeg kørte ind i ham. Elendig service jeg fik og ingen aktuelle opdateringer fik jeg af min sag. De hjælp eller vejledte mig slet ikke. Desuden bad de om bevis eller et vidne, da jeg så havde mange beviser og to vidne til stede var det ugyldigt. Jeg kan slet ikke anbefale privatforsikring og håber mit tab vil gavne andre om at vælge en anden forsikring.

1. november 2024

Jeg har i den grad fortrudt at jeg har skiftet til Privatsikring, det er så sølle en sagsbehandling man får,de fandt et andet og billigere produkt, end jeg har fået stjålet, og giver forsikring derefter.

20. marts 2024

Jeg har haft Privatsikring siden…2022

Jeg har haft Privatsikring siden marts 2022. De kontaktede mig i forbindelse med udskiftning til ny bil. Jeg var meget tilfreds med det selskab jeg havde på daværende tidspunkt (Nemforsikring), men lod mig alligevel lokke med lovning på bedre vilkår og priser.
Der er ikke noget, der kunne være mindre sandt. Jeg har haft 2 skader på min bil - kun den ene var min egen skyld, så den anden blev dækket af modpartens forsikring.
Min hund har været ved dyrelægen 2 gange, men når selvriskoen trækkes fra har det kun kostet forsikringen ca. 4- 5000 kr. - i alt.
Jeg mener, man har tegnet en forsikring for at være dækket økonomisk ved uventede regninger grundet uheld af den ene eller anden art. Derfor kpm det også fuldstændig bag på mig, da jeg fik en besked fra Privatsikring gående på, at man grundet ovennævnte udgifter vælger at hæve min bilforsikring med 1/3 (3200 kr) og min hundeforsikring med det dobbelte af nuværende pris.
Sjovt nok blev jeg ikke advaret om konsekvensen af at få brug for min forsikring, som jeg jo netop har tegnet for ikke at stå med en pludselig uforudset ekstra udgift efter et uheld.
Jeg kontakter dem på telefonen, men bliver på ingen måde mødt af et personale som tilbyder at undersøge, den nærmere grund til stigning og er på ingen måde lyttende til mine frustrationer - tværimod. Indrømmet jeg har sjældent været så vred - netop fordi jeg bl.a. overhovedet ikke følte mig mødt - men er det god kundepolitik, at man smider røret på??? Jeg har i hvert fald aldrig tidligere, mødt en sådan behandling.
Privatsikring har en metode der må kaldes ren bundfangeri - de får hverken min anbefalinger eller mine penge 🤬

1. december 2023

Dårlig kundeservice / dækning Alm. Brand

Da jeg i sidste uge ville forlade en ensrettet p-plads (med STORE pile), kom en ældre herre, der kørte imod kørselsretningen til at bakke direkte ind i bagenden på min bil. Jeg får navn, nummer og adresse, og melder herefter hendelsen til Alm. Brand forsikring, hvor jeg er forsikret. På trods af, at der foreligger videooptagelser, der viser at han overtræder færdselsreglerne, hvorfor jeg ikke havde en chance for at se ham komme, så står jeg nu alligevel, og skal betale 50% af selvrisikoen, fordi forsikringsselskabet har en regel om, at når to biler bakker på en p-plads, så deles ansvaret. Regler er selvfølgelig regler, men jeg mener ikke at en sådan bør gælde i dette tilfælde, da den anden bilist kørte IMOD den yderst kraftigt opmarkerede kørselsretning, og jeg holdt mig til færselsreglerne. Havde jeg været snu, kunne skaden være blevet meldt uden at, jeg havde nævnt, hvem der har forårsaget den, så havde jeg ikke skullet betale noget. Nu føler jeg faktisk, at jeg bliver straffet for at være ærlig. Det skal nævnes, at jeg betaler ikke mindre end 25.000 DKK årligt for at have samtlige af familiens forsikringer i samme firma, jeg har kørt bil i over 24 år, og indtil i år har jeg aldrig haft en skade. Derfor kan jeg kun sige, at jeg føler mig virkelig elendig behandlet som kunde, og kraftigt overvejer at flytte alle vores forsikringer til et andet selskab.

20. oktober 2022

Man bruger tid sammen med ansat som…

Man bruger tid sammen med ansat som finder et tilbud til en. Da man vil takke jeg kan man ikke længere komme i kontakt med vedkomne. Så taler man med forsikringsselskabet igen og de siger de absolut ikke vil forsikre eller bil grundet erhvervet og på en særdelse tarvelig måde svaret bliver givet. Der er vist ikke styr på tingene i det selskab!

19. juli 2022

minus stjerner til dette firma

minus stjerner til dette firma.
Er der ikke for kunderne når det gælder. Men kan godt bruge deres penge. Når vi så har et problem behandler de deres kunder respektløst og sætter firmaer til at løse deres problemer med inkompetente mennesker, som de samarbejder med for at få løst problemet hos kunden på en dårlig måde, som I vores tilfælde gjorde problemet værre end det var oprindeligt. Så vi selv har været nødt til at betale en god sum penge for at få løst. Både det som firmaet som forsikringsselskabet samarbejder med har ødelagt men også at få lavet problemet.

16. januar 2022

god service

Hej,
selv om man måtte vente mange minutter (48) for at komme igennem.
kom jeg igennem til en meget flink mand, som tydelig kan sit arbejde. Jeg fik en god service, og kunne svare på alle mine spørgsmål. Hvad mener kan man forlange ???
Det hjalp på den mindre gode service over chatten tidligere i dag.

17. maj 2021

NEXT forsikring er ustabilt

Min vejhjælp blev opsagt fordi at jeg to gange på et år havde brugt den, hvad der må siges at være normalt med en nykøbt brugt bil. Next vil gerne have dine penge, men de vil ikke af med penge. Den fidus er der ikke meget forsikring i.

13. maj 2021

Trods køb af nyt hus, vil TopDanmark ikke tegne en ejerskifteforsikring

Efter at have været loyale kunder hos TopDanmark gennem flere år, står vi nu i en situation, at de ikke ønsker at tegne en ejerskifteforsikring på vores nye hus...
Vi underskriver en købsaftale på et hus fra 2018 i december 2020 til overtagelse juni 2021.
Det viser sig, at tilstandsrapport udløber i marts 2021, hvilket er OK da huset jo er solgt, men TopDanmark kan desværre ikke se den logiske sammenhæng og vil ikke tegne en ejerskiftforsikring, da tilstandsrapporten ikke længere er gyldig! - her 3 uger før overtagelsen af huset.
Useriøst - ingen tegner ejerskifteforsikring så lang tid før overtagelsen. Rigtig ærgerligt

7. maj 2021

Hej alle sammen

Hej alle sammen. Min mand og jeg er lige blevet smidt ud af Alka forsikringsselskab. Deres ansatte i bilskade afdeling erklærede OS skyldige i et påstående bilsammenstød og ville tvinge os til at betale til modparten over 7000kr. På trods af vores beviser om, at "sammenstød" aldrig har fundet sted, og bare blev opdigtet af en svindler, kunne vi ikke vinde sagen. Da vi konfronterede Alka med deres fejlebehandling af sagen, lukkede de bare alle deres kontakte og smed os ud. Lad være med at havne i samme situation med disse skumle ansatte.
Deres behandling af både skamfuld og lyssky og ansatterns klodsede forklaringer på vores skyld, var ikke til at holde ud.

22. januar 2021

Alt for lang ekspeditionstid....dårlig service!

Har haft Alka i lang tid og været godt tilfreds lige indtil nu hvor jeg har skulle lave en begunstigelse på min ulykke og livsforsikring.
Det er en meget simpel sag, da jeg bare skal have det godkendt med en underskrift, men nej der tog jeg fejl.....nu er vi på vej til 14 dage, og der er stadig ikke sket en dyt, trods at de lover at ringe tilbage, hvilket de så ikke gør. Undskyldningen er at de har travlt, men jeg har fået lavet det samme både i min bank, fagforening og andre steder, hvilket tog to dage så den må de længere ud på landet med.
Overvejer kraftigt at finde andet sted at forsikre mig, hvis der ikke sker noget inden et par dage.

13. oktober 2020

Privatsikring.

Privatsikring.

Aldrig har jeg været udfor så dårlig en kundehandling, eller retter ingen kunde behandling.
jeg har nu igennem 6 mdr. prøvet på at få afsluttet eller få en status på en igangværende sag men har intet svar fået på mine mange skriftlige henvendelser hverken et svar eller bare en beskæftigelse på modtagelse af min mail.
Så jeg kan under ingen omstændighedder anbefale dette forsikringsselskab

Michael

12. maj 2020