Bedste købsoplevelse 😄
Hurtige til at svare og handle. Smukke plakater.
Jeg måtte ud i en ekstra afhentning, som de sendte uden beregning 🙏🏻♥️
Bedste plakat-online-shop
Pritscharming.dk tilbyder mere end 1.000 unikke plakater til din bolig fra 99,-. Alle plakater er trykt på premium papir, og er Forest Stewardship Council (FSC) certificeret.
Hurtige til at svare og handle. Smukke plakater.
Jeg måtte ud i en ekstra afhentning, som de sendte uden beregning 🙏🏻♥️
Bedste plakat-online-shop
Fin hjemmesider og god lille virksomhed, hvor ejeren svarede prompte på spørgsmål til levering. Jeg kan kun anbefale Printscharming!
Meget fint produkt
Det var indpakket forsvarligt og vi modtog det uden skader
Jeg reklamerede over størrelsen på min plakat, som ikke var 70x70, men 68,5x70 og fik i første omgang hurtigt svar med anmodning om at sende et billede af problemet. Det gjorde jeg. Men svartiden var lidt langt - pga. juleferie åbenbart. Nu har jeg modtaget en ny plakat i rette størrelse, så alt godt.

Besvarelse fra Printscharming
Pakken kom meget hurtigt frem.
Venlig kommunikation.
Flotte billeder.
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Plakat var pakket virkelig fint og forsvarligt ind ved modtagelse.
Nem hjemmeside at bestille fra, Hurtig levering
Jeg fik fantastisk kundeservice - blev kontaktet fordi jeg fejlagtigt havde købt varen to gange!
Hurtig levering (:
Jeg handler og handler hos Printscharming. Og nu handler vennerne sku også. God hjemmeside med et kvalitets udvalg af plakater.
De er meget informative
Køber I noget print så kig forbi printscharming
Flot udvalg og hurtig levering. Bestiller gerne derfra igen.
Så svarede kundeservice (se nedenstående. Ergo kan jeg pt ikke klage over service.
Godt udvalg, gode priser og hurtig levering. Jeg modtog dog to ud af fire plakater, der havde skader eller lignende. Jeg har brugt hjemmesidens formular til at reklamere, men på trods af en svartid på en dag, har jeg ikke fået svar på mine henvendelser som jeg sendte for hhv 10 og 2 dage siden. Jeg kan derfor kun give den 3 stjerner

Besvarelse fra Printscharming
Super dejligt med det brede udvalg af kategorier, og mange forskellige kunstere. Havde et spørgsmål omkring rabatkode, men supporten svarede rigtigt hurtigt.
Gode priser, hurtig levering og god dansk support! Jeg kommer igen.
Jeg er flyttet til en ny lejlighed og fandt Printscharming. De tilbyder mange valgmuligheder til en billig pris, som gør mit nye hjem mere hyggeligt. Leveringen var smidig og hurtig. Jeg vil helt klart anbefale dem til mine venner.
Hurtig levering! Og virkelig god kvalitet af plakaterne, som allerede pynter i hjemmet!
Kan kun anbefales!
Flot kvalitet. Lækkert udført. Hurtig levering og indpakning. Blev straks fristet til at købe mere.
Alt spillede fra ordre til levering. Dejlig positiv oplevelse. Kvaliteten af plakaten levede op til forventningerne.