Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

I bought some items from primark last week . Some i kept but i needed to return the rest , i arrived at the till to find out that i lost the receipt so i went home looked everywhere couldn’t find it .... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn dochter van 12 gaat een jas kopen in Januari 2025. Volgens de advertentie in de folder en op het kleding rek in de winkel. Een bedrag van minder dan 25 euro. Bij het afrekenen blijk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Primark is a really nice kind fair priced shop. Excellent value, but unfortunately it is not suitable for the new European crime ridden society. The new Europeans are well organised and know every... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De winkel is prima qua assortiment en de prijzen zijn ook betaalbaar.Waar ik mij wel aan erger zijn de lange wachttijden bij de kassa.Mensen komen spullen terugbrengen wat zeker 10 minuten duurt.Da... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Accepteren zonder uitleg geen Rabobank?????

Voor een normaal bedrag een stapel kleding uitgezocht, kom ik bij de kassa in Primark Hoog Catherijne , word ik door ee Engelstalige medewerker afgesnauwd ' we werken niet met Rabobank' zodra ze mn rabo bankpas ziet. Hoezo we werken niet met Rabo????? Geen uitleg, geen hulp. Bizar. Spullen bij de kassa achtergelaten en elders in Utrecht heerlijk normaal gewinkeld met mijn Rabopas....🫠

1. november 2025

1.5 maand proeftijd gewerkt

Ik heb 1,5 maand bij Primark gewerkt als retailmedewerker, ongeveer 20 uur per week. Mijn werk begon vaak al om 7:00 uur ’s ochtends. De dag startte met het lossen en laden van 21 tot 25 pallets met goederen. Daarna moesten we alle dozen sorteren en naar de juiste afdelingen brengen binnen één dag.

Naast het sorteren was ik ook verantwoordelijk voor het persen van karton en plastic met de baillenpersmachine, en het verplaatsen van pallets van de begane grond naar de stockruimte op de eerste etage. Dit was zwaar werk, zeker omdat de werkruimte klein en krap was en er nauwelijks plek was om te bewegen, vooral als andere medewerkers ook aan het werk waren.

Wat ik minder prettig vond, was dat er geen echte pauze was — je werkte vaak door tot 12:00 uur zonder rustmoment. Het werktempo lag hoog en er was weinig begrip voor vermoeidheid of fysieke belasting.

Conclusie:
Het werk bij Primark is fysiek zwaar en stressvol, vooral in de vroege ochtend en met beperkte ruimte. Voor iemand die houdt van fysiek werk en een hoog tempo kan het passen, maar er is weinig aandacht voor pauzes en ergonomie. En Stock managers zijn begriploos en je wordt gedwongen dat alles ondercontrolle is.

1. august 2025

Onvriendelijk kassa medewerker

Vandaag in de Primark Zoetermeer zeer slecht geholpen door een kassamedewerker. Ze was onvriendelijk, en aan het blazen en geïrriteerd en sprak respectloos. Dit is geen manier om met klanten om te gaan. Jammer, want zo’n ervaring bederft het winkelbezoek.

27. september 2025

Absurd

Ik ging gewoon een beetje gehaast de primark in om mijn spullen te halen ik heb netjes betaald bij de juffrouw en omdat ik alleen even ging inpakken en die man liep rommelig bij me langs en daarna begon hij mijn aandacht op te eisen mevrouw mevrouw hallo hallo ik dacht het is weer een gewone man die geld wilt nou ik liep door en dan zei hij dat hij mij aangesproken heeft ik zei je zei alleen maar hoi en hij wou het bonnetje zien ik betaal altijd netjes alleen omdat ik geen zin had dan moet ik antwoord geven, ik heb dit nooit gehad en nu ineens dit ! En mensen hebben gezien dat ik betaald heb,alsof ik een misdadiger ben ik ben zo boos

27. september 2025

Kapot artikel

Ik had een mooie koffiemok gekocht vandaag de verkoper deed zich de moeite niet om een papier errond doen, de mok heeft het zelfs niet gehaald tot thuis

19. september 2025

Super slechte primarkt.

Super slechte primarkt.
Die mensen spreken allemaal Engels.
En als ze nl spreken krijg je nog een grote mond. Totaal geen respect.
mij niet meer gezien in die primarkt.

Hoe ze daar zwangere vrouwen behandelen gadverdamme.
En de manager precies het zelfde.
Zogenaamd druk wilde niet eens even komen.

5. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voor het eerst bij de Primark in…

Voor het eerst bij de Primark in Groningen, wat een waardeloze arrogante winkel, het personeel loopt allemaal rond met het gezicht op onweer, en het ergste vond ik nog dat je bij de kassa in het engels wordt aangesproken, we zijn potverdorie in Nederland dus spreek Nederlands, als er buitenlands komen kun je altijd nog overschakelen naar het Engels.

14. august 2025

PRIMARK CHEATS THEIR CUSTOMERS

They scammed me. I bought a pair of jeans. The first time I wore them, the pockets ripped, and the second time they split in the middle at the back. I went to complain, and they told me they couldn't give me my money back because it was misuse. The jeans were clearly defective, and they don't care about their customers; they just want to fill their pockets with money.

21. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Rommelig, lange wachtrijen

Primark Amsterdam: De winkel ligt er slordig bij, stapels onopgevouwen kleren blijven op een hoopje liggen waardoor het als klant enorm onoverzichtelijk oogt. Ik zie weinig personeel rondlopen dat de kleren weer opvouwt en proper legt. De wachtrij voor het de paskamers zijn enorm lang. Hetzelfde geldt trouwens voor de wachtrijen aan de kassa. Een rij van meer dan 40/50 mensen staat aan te schuiven en ipv personeel bij te halen gaan er zelfs kassiersters weg zodat er op een bepaald moment slechts 1 dame overbleef voor deze hele rij te bedienen. Ik hoorde heel wat klanten in de rij klagen en verzuchten. Kan een dergelijke, goeddraaiende winkel echt niet wat meer personeel inzetten ifv klanttevredenheid? Want nu is shoppen daar echt geen leuke ervaring geweest

14. juli 2025

Wat een waardeloze winkel

Wat een waardeloze winkel. Er zijn 12 kassas waarvan er op een zondag maar 3 open zijn waardoor lange rij bij kassas. Dan loopt er heel veel personeel in de winkel kleding op te vouwen en ruimen die 5 minuten later weer net zo overhoop liggen.

Misschien handig om prioriteiten anders te leggen ?

13. juli 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Primark Dordrecht Drievriendenhof gaat helaas sluiten

Afgelopen vrijdag voor het laatst even bij Primark Dordrecht geweest. Jammer dat dit filiaal gaat sluiten. Vond dit altijd een fijne Primark; niet zo overweldigend of extreem druk en over het algemeen redelijk opgeruimd ten opzichte van andere vestigingen. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het chaos zou zijn omdat ze per eind juni dicht gaan, maar ook deze keer was het relatief overzichtelijk en vrij rustig.

13. juni 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.