Scam, køb aldrig her. De svare ikke på henvendelser og du modtager aldrig varen, og du får ikke dine penge retur.
Se, hvad kunderne siger
Efter flere måneders vente tid kom måtterne endelig. Grunden den lange transporttid var der foldemærker som ikke umiddelbart kunne rettes ud igen. Den ene af de 2 forreste måtter var lavet til anden m... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Prestigemåtter er Danmarks næstegenerations skræddersyede bilmåtter, der kombinerer en fejlfri blanding af suveræn luksus, premium beskyttelse og enestående komfort - Alt sammen i en enkelt pakke, der vil revolutionere bilindustrien for evigt.
Kontaktoplysninger
Andre kiggede også på
Scam
Dårlig leveringstid samt ingen service.
Bestilte pakken tidligt i november 2021, den kom først frem slut februar 2022. Måtterne passede til vores vw up! Og Skoda kodiaq. Men bagagerums måtten til skodaen er helt forkert. Vi har under den lange ventetid og efterfølgende prøvet at kontante dem, men uden held…
Det skal dog siges vi er meget glade for måtterne, god kvalitet
Suverænt dårligt firma
Suverænt dårligt firma, hold jer langt væk.
Sidste år bestilte jeg nogle måtter til min Mercedes, men da der var meget lang leveringstid på dem, annullerede jeg min ordre, og købte nogle gummimåtter, som jeg smed i bilen.
Måtterne kom dog hjem ugen efter, og jeg blev tilbudt at købe dem, hvilket jeg desværre gjorde.
I år skulle de så i bilen, og da jeg pakker dem ud, er de forkerte, de er ikke til automat gear.
Jeg skriver en mail til dem, de skriver de svarer indenfor 24 timer, 7 dage senere, har jeg ikke fået noget svar.
Så hold jer langt væk, det er fup og bedrag.
Politi anmeldt for bedrageri
Politi anmeldt for bedrageri, trukket penge aldrig modtaget varen, penge fik jeg retur på grund af at handlet med MasterCard hvor jeg er forsikret, prøvet at ringe 5 gange kommer aldrig igennem, skrevet mail, aldrig svar, skrevet på Facebook der slettes det.
Tror ikke man skal tage dette firma…
Tror ikke man skal tage dette firma alt for seriøst, gentagende mail sendt til dem og fra deres side: Larmende tavshed.
Tarvelig måde at drive firma på .... :(
Har lagt en bestilling den 17 marts
Har lagt en bestilling den 17 marts, og har stadig ikke modtaget noget. Trods at der står at levering mellem d.6 og 20 april. Og pengene er selvfølgelig trukket fra min konto.
Har også både ringet og skrevet til jer, men intet svar?
Ordre nr. 1734
Har bestilt en bagagerums måtte d.2-4
Har bestilt en bagagerums måtte d.2-4
Har ikke hørt noget men pengene har de trukket og det er faktisk ikke lovligt da de først må hæve pengene når varen er afsendt, har prøvet at skrive til dem på deres firma mail men de svare ikke😬
Har prøvet at skrive til jimmi der ejer firmaet på hans Facebook profil heller intet svar, så mon ikke bare det er en operation X😬
Super Ringe service når man ønsker at…
Super Ringe service når man ønsker at komme i kontakt med dem, efter at jeg modtog nogle rigtige dårlig tilpasset måtter til min Fiat 500 X. Øv siger jeg bare, de er stive og ligger dårlig fast, og de sorte dimser der er sat på for at man sku ku holde den på plads, ja det sku en skæv kineser der har sat dem på, sidder helt forkert.., og efter 14 dage har min kobling slidt hul i den, da den køre helt frem og nærmest blokere for min gas og kobling..(meget farligt) Og den der sku passe til bag sæddet, ja den er da så dårlig 3 D scannet ( ja hvis det overhovedet er gjort) det sku man ikke tro. Det super ærgerligt for det ku ha været så fint hvis bare arbejdet havde været rigtigt udført.. Så ingen roser herfra.
Bestilte måtter i august 2021 og har…
Bestilte måtter i august 2021 og har stadig ikke modtaget dem… ikke en anbefaling her fra

Meget tynd bagagerummåtte,med…
Meget tynd bagagerummåtte,med foldemærker som ikke retter sig ud, har nu ligget i bilen siden d. 26 januar. må sige at syningerne var pæne lavet, men måtten passer desværre ikke til vores bil, venter stadig på svar.......

Virkelig nogle flotte måtter
Virkelig nogle flotte måtter, desværre passede de ikke til min Renault Capture E-Tech plugin hybrid årgang 2021, men til årgangene 2015 - 2019. Rigtig øv, vil virkelig gerne have dem til min bil, for de er sgu flotte.
Sendte måtterne retur, og pengene blev ført tilbage 1 dag efter.
Svar ikk tilbage..
Jeg skrev os til dem for 6 måneder siden at mine måtter ikk passer bilen og de svare slet ikke det bare ikk iorden og ville gerne have mine penge tilbage

God kundeservice...
ØV, mine måtter passede ikke, grundet forkerte oplysninger på min registreringsattest.
Kontaktede kundeservice 14. august, penge var tilbageført på min konto 18. august, god kundeservice, ville selvfølgelig helst have haft måtterne....
FUP OG SVINDEL
Vi har d. 5/6-2021 bestilt en bagagerumsmåtte. Pengene er de hurtige til at hæve, for de bliver hævet på vores konto d. 15/6. Når man kigger på deres hjemmeside, står der at vi ville modtage vores vare mellem d. 1/7-15/7… Men nu er der gået to måneder siden vi bestilte, pengene er hævet på vores konto, og vi har ikke set skyggen af den vare vi har bestilt😡😡😡. Lad være med at købe noget hos dem!!!!

Besvarelse fra Prestigemåtter
Virkelig dårlig måtter som ikke passer…
Virkelig dårlig måtter som ikke passer til bilen . Skal ikke købe sådan noget mere ikke pengene værd . Og deres service med at svar er meget dårligt .
Super kundeservice !
Det hele var lidt øv efter jeg bestilte et sæt til min bil.
Tiden gik og der var lidt bøvl med få dem sendt.
Efter lidt tid hvor Kasper gjorde alt for at hjælpe.
Valgte jeg at bede om refundering og det var der intet problem i Kasper tilbageførte mine penge og alt var godt igen.
TUSIND TAK for en 8 stjernet service til Kasper igen !
Måtterne er direkte trafikfarlige!
Måtterne er direkte trafikfarlige, da de ikke kan fastgøres til bunden og skøjter rundt. Da måtterne er købt specifikt til min Honda CRV, burde det være muligt, at fastgøre måtterne i de originale låse!
Billige har de ikke været, og med det i mente, burde de bestemt også være totalt i orden!
GDPR reglerne har PrestigeMåtter slet ikke styr på. De sender åbne emails ud til alle i samme email!
I min optik læner de sig op af en politianmeldelse.
Tåler ikke kritik
Stillede dem kritiske spørgmål på deres Facebook profil omkring kvalitet mm. I stedet for at besvare min henvendelse valgte de at blokerer mig for at kunne kommentere i deres tråd. Dårlig stil, og derfor tør jeg heller ikke lægge en ordre hos d.
Måtterne som jeg har bestilt var længe…
Måtterne som jeg har bestilt var længe undervejs, inden de ankommer prøver han at få mange af os til betale for varen der ikke er kommet, oplyser at paypal ikke virker. Da jeg endelig får varen, overfører jeg penge til hans bank konto. 14 dage efter får jeg en mail om at han mener jeg mangler at betale, jeg sender et billede af min overførsel til ham. Nu påstår han så at jeg havde bestilt 2 sæt, og at jeg mangler at betale for det andet.Enten har han ikke styr på ret meget, ellers også er der sgu noget fusk over det firma.

Besvarelse fra Prestigemåtter
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.