Ik had een klacht en vond dat daar niet adequaat genoeg op gereageerd werd. Ik heb dat aangegeven, en vanaf dat moment werd het goed opgepakt en opgelost. Inmiddels heb ik nog een tweede artikel beste... Se mere
Ik zocht een orgineel huwelijkscadeau en dat heb ik gevonden bij presents2give! Het cadeau zag er erg mooi uit en goed ingepakt. Het bruidspaar was er blij mee!
Alles prima binnen gehad en zie er ook prima uit
Leuke producten goede service en snel verzonden! Mijn ouders waren blij met hun historische krant van hun trouwdag hangt trots aan de muur
Presents2give is de webshop voor leuke en handgemaakte cadeautjes. Wij ontwerpen en maken alle producten met de hand. Hierdoor krijg je unieke en persoonlijke cadeautjes. Ben je dus opzoek naar een kraamcadeautje, of juist voor een andere gelegenheid? Neem gerust een kijkje op onze website. We hebben voor iedere gelegenheid wel een geschikt cadeautje. Ben je opzoek naar iets anders maar staat het niet op onze site, neem contact met ons op en wij kijken wat er mogelijk is.
Dynamoweg, 4, 4382 WZ, Vlissingen, Holland
- info@presents2give.nl
- presents2give.nl
Prachtig product
Heel mooi product waar ik heel blij van werd, een blij ei om zo maar te zeggen. Snel geleverd, net als op het plaatje!
Tevreden en snel bezorgd!
Originele producten
Orgineel cadeau
Ik zocht een orgineel huwelijkscadeau en dat heb ik gevonden bij presents2give!
Leuke producten goede service en snel…
Verjaardagskrant
Bestellen ging gemakkelijk snelle bezorging en zag er top uit perfect verpakt
Good and quick
Onderzetters
Onderzetters besteld met naam, ontzettend netjes gedaan en snel geleverd. Een superleuk kadootje, iedereen zijn eigen onderzetter met kerst.
Niks ontvangen wel betaald vooraf
Niks ontvangen wel betaald vooraf.
Binnen 24 uur nog bericht om te kijken of t opgelost kan worden.

Besvarelse fra Presents2give
Mijn bestelling werd super snel…
Mijn bestelling werd super snel verstuurd en het was erg leuk ingepakt. Echt een cadeautje. En het was heel erg leuk geworden. Top service!
Goede communicatie
Goede communicatie, snelle levering, met aandacht verpakt, mooie producten.