En stjärna är alldeles för mkt! Hur är det möjligt att det är så svårt att leverera, jag fattar inte, 1 + 1 =2, lgh nummer står på dörren, raketforskning på hög nivå. Rekommenderas av Apotea som lever... Se mere

Otroligt att detta företag ens får/kan existera. De returnerade mina beställda varor från apotea, helt utan förklaring. Antagligen hann de inte eller så var de för lata för dela ut varan till mig.” Oc... Se mere

Fick aldrig paketet eftersom de inte kunde ”hitta” rätt lägenhet. Portnumret står i stora upplysta bokstäver på dörren! Omöjligt att missa. Dessutom kontaktade de aldrig mig om att de skulle leverera... Se mere

Upptäckte ett paket från Apotea som min man beställt varor från. Det hade kastats in i en rabatt innanför grinden och växterna hade brutits sönder. Hur kan man ens tänka tanken på att kasta in ett pak... Se mere

1,4

Dårlig

Beställde ifrån apotea och valde premo…

Beställde ifrån apotea och valde premo som skulle ta 1-2 arbetsdagar och skulle lämnas utanför dörren om den inte fick plats i brevlåda. Den kom tydligen fram 2 dagar senare ( på en söndag ) när det står att det kommer ta 1-2 ARBETSDAGAR. Men fick varken ett meddelande eller någon som ringde på dörren för att meddela att det var levererat klockan 6 på morgonen. Så nu är paketet förmodligen stulet då den inte finns utanför min dörr. Tycker att dom borde ha meddelat att det var levererat via sms hur ska jag annars veta att det ligger utanför min dörr? Då måste jag gå in och kolla spårningen vart det är i så fall. Dåligt.
Som tur var så får jag reklamera mitt (försvunna) paket och kommer få ett nytt hemskickat.

30. september 2020

Sämst

Sämst, sa att paketet var leverat, men det fanns inget paket varken utanför dörren eller nere vid entrén. Så behövde kontakta apoteas kundtjänst nu.

24. august 2020

Jättenöjd

Funkat perfekt varje gång för mig. Jag bor i lägenhet och får paketet vid dörren. Följer leveransen via appen ”Mina paket” vilket underlättar.
Om jag kan välja mellan Premo och PostNord är valet lätt för mig.

23. juli 2020

Hur svårt kan det vara?!

Hur svårt kan det vara?!
Uruselt!!
Står som levererat men är spårlöst borta. Receptbelagda produkter dessutom. Varit hemma hela dagen och även dagen efter, men inget paket.

15. maj 2020

Uselt.

Uselt.
Istället för att leverera Apoteaförsändelsen utanför dörren som utlovat
var paketet inlagt i postfacket i entrén och gick inte att få ut eftersom det
var för stort. (Brevbärare har nyckel för att öppna hela skåpet, men själv
har man ett mer begränsat utrymme att få ut posten.) Jag fick hämta en kniv
och dissekera kartongjäveln inuti facket för att få ut skiten.

28. april 2020

Bortslarvat paket

Har inte fått min leverans trots att paketet kom till terminalen för flera dagar sedan. Har ni pratat med Adlibis och fått veta att Premo slarvat bort mitt paket och att Adlibris ska skicka ett nytt. Oproffsigt!

16. april 2020

Lär er dela ut till rätt mottagare!

Lär er dela ut till rätt mottagare!, vakna nu kl. 5:00 på morgonen av att det står och slår nåt i mot dörren, det var ett paket i en grå påse i från Apotea utdelad av er, men åt en helt annan mottagare, våra namn är inte ens i närheten av lika. Utan denna person bor flera dörrar bort.

14. april 2020

Er dette din virksomhed?