Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En stjärna är alldeles för mkt! Hur är det möjligt att det är så svårt att leverera, jag fattar inte, 1 + 1 =2, lgh nummer står på dörren, raketforskning på hög nivå. Rekommenderas av Apotea som lever... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otroligt att detta företag ens får/kan existera. De returnerade mina beställda varor från apotea, helt utan förklaring. Antagligen hann de inte eller så var de för lata för dela ut varan till mig.” Oc... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick aldrig paketet eftersom de inte kunde ”hitta” rätt lägenhet. Portnumret står i stora upplysta bokstäver på dörren! Omöjligt att missa. Dessutom kontaktade de aldrig mig om att de skulle leverera... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Upptäckte ett paket från Apotea som min man beställt varor från. Det hade kastats in i en rabatt innanför grinden och växterna hade brutits sönder. Hur kan man ens tänka tanken på att kasta in ett pak... Se mere

1,4

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har valt de för leverans för två gånger…

Har valt de för leverans för två gånger i två olika tillfällen med olika adresser men de kom aldrig fram det var allting något fel utan att de ska meddela vad är det för fel som de kan inte komma fram med leveransen. När man ska spåra då står delivery failed utan beskriva vad som har hänt eller vad är för fel.
Rekommenderar inte alls.

3. juli 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leverans av små paket

Häromveckan hade tidningsbudet stoppat in en 32x23x17 cm stor kartong i vår alltid olåsta postlåda. Fin service. Att tidningsbudet i går ställt en liten 24x16x6 cm ovanpå postlådan drar ner betyget. Där stod den i över fyra timmar som en frestelse för förbipasserande. Detta hände i Upplands Väsby.

15. maj 2024

Uruselt

Uruselt
Välj INTE denna leverantör
2 paket samma vecka från apotea och sv kosttillskott
Man sänder info om leveransen är gjiord men det är den inte.
Apotea fixa att paket kom fram men bor i flerfamiljshus och premo valde att lägga paket UTANFÖR PORTEN
Ej utanför dörr som de lovar
Hade inte min granne sett detta och tagit in paketet hade det lätt försvunnit eller bli skadat av väder
Väntar nu på svkosttillskotg hu de löser detta
Men kommer ALDRIG välja premo / early bird igen

30. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aporna som delar ut kan inte svenska…

Aporna som delar ut kan inte svenska samt hänger paketet vid brevfacken väl synligt för alla förbipasserande så vem som helst lätt kan ta paketet.

En gång tog jag honom på bar järning och fick lära honom hur han ska leverera utanför min dörr men nu är problemet tillbaka. Ska aldrig mer beställa med premo early bird.

Inte går det maila dom heller! Och kundservice är bara 3h på vardagar-skämtföretag! Hoppas de går i konkurs🤬

19. marts 2024

Ansluter mig till skaran

Ansluter mig till skaran av att ha blivit lurad av Premos budbärare, som digitalt signerar att paketet blivit levererat, när det facto inget paket fanns utanför min dörr. Man använder inte fotodokumentation som bevis att paketet lämnats utanför dörren (vilket flertalet andra leverantörer gör vid kontaktlös leverans) och skickar sms. Nä, istället fick jag en avisering via appen Mina Paket att Premos partnerföretag Early Bird gjort aviseringen. Detta trots att Early Bird egentligen inte hade med leveransen att göra öht. Premo använder EBs aviseringssystem, men kundtjänst/reklamation hänvisar man tillbaka till E-handlaren, som får lösa problemet.

3. marts 2024

Tragiskt

Gapiga tidningsbud som skriker i sina mobiler. Väcker hela trapphus i Stureby. Premo likgiltiga. Kl fyra på morgonen får man dagen förstörd.

12. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ni delar ej tidningar i Vasastan…

Ni delar ej ut tidningar i Vasastan, Dalagatan bla. till prenumeranter på DN som varit prenumeranter i 50 år.
Detta gör att många kommer säga upp DN. Anledningen till detta är att Premo antagligen inte betalar tidningsbuden tillräckligt, de är underbetalda!!!

16. december 2023

Dela ut

Dela ut. Expressen vaje dag o inte beroende av väder.Har hänt mej 2 lördagar.
Skämt verkar vara den ombyggda golfbilen som ni använder går ej i kyla o snö

2. december 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Premo levererar INTE i brevlåda trots…

Premo levererar INTE i brevlåda trots stor brevlåda med två fack. Ett är extra stort för paket. Även lilla facket för ”brev” hade räckt för mitt paket. Ändå lades paketet på marken, vid vägen där alla går. SLARVIGT!

Jag känner inte trygghet i att beställa varor.
Använd brevlådan och se till att hela paketet åker ner, så det inte går att plocka upp av okänd!
Tack.

Tidigare, Early Bird, gjorde sanna sak. En gång när jag inte fått paket så hävdade de bestämt att de visst hade levererat till mig. De angav dag och tid. Jag hade varit hemma och visste att de inte levererat. De skrev att de inte kunde hjälpa mig mer.
En till två veckor efter mitt klagomål så levererades mitt paket. 😳😡

24. oktober 2023

😠😠😠😠

😠😠😠😠
Mitt paket som ska levereras till dörren hittades av grannen längst ner i porten vilket inte är ok på något sätt och kartongen var dessutom trasig. Under all kritik. 👎

12. september 2023

Bedrägeri Centrala Stockholm

Jag bor i centrala Stockholm. Jag beställde "via" Earlybird från Apotea, vilket då visade sig egentligen vara fronten för detta "företag" som kallas Premo.
Spårningen sade för en vecka sedan att paketet hade "leverats". Då måste dessa apor levererat paketet till nån skithåla i Rumänien MEN INTE TILL MIG.
Sammanfattning:
Spårningen säger att paketet levererades, inget paket levererades egentligen, kundservice finns inte.
Slutsats: bedrägeri

8. september 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.