Wykupiłem dostęp do usługi Netflix Premium na cały rok. Niestety w po trzykrotnej wymianie kodu w połowie trzeciego miesiąca sprzedawca przestał reagować na moje maile a Netflix (opłacony na cały r... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Nie polecam -kupiłam Netflix na 90 dni,po niecałym miesiącu nastąpiła blokada.Meile z reklamacją nie są wogóle odczytywane a wysłałam ich klika.JEDNO WIELKIE OSZUSTWO
Również nie POLECAM tej strony , wykupiłem pakiet Netflix 90dni po miesiącu konto zostało zablokowane po czym pisałem do nich o nowe dane to dopiero po kilku dniach sie doprosiłem po czym teraz upłyną... Se mere
Kupiłam konto na 3 miesiace, za pierwszym razem jak konto przestało działać dostałam hasło do kolejnego. Ale po miesiącu znowu to samo tylko tym razem nikt nie odpisał na moją reklamację. Wykupiłam p... Se mere
Nie kupujcie szkoda kasy
Nie kupujcie szkoda kasy. Po kilku dniach mnie zablokowali i zero kontaktu, pisałam kilka razy i nic. Dziadostwo
Mimo zapewnień że wszytko wróciło do…
Mimo zapewnień że wszytko wróciło do normy to totalne dno. Oszustwo omijać jak największym łukiem.
Po raz drugi dałem się oszukać
Po raz drugi dałem się oszukać, po kilku dniach konto zablokowane, zero kontaktu i jakiejkolwiek odpowiedzi, nie dajcie się nabierać
Oszuści
Oszuści. Pieniądze w błoto. Po kilku dniach mnie zablokowali ani Netflixa ani pieniędzy. Po długim czasie odpowiedzieli na reklamację że dadzą mi 15% zniżkę zamiast mi odblokować możliwość oglądania za którą im zapłaciłem. Omijać łukiem nigdy więcej...
Oszustwo wykupione na miesiąc po…
Oszustwo wykupione na miesiąc po niecałych dwóch tygodniach przestało działać pisałem kilka razy zero odzewu
Pezet
Najgorsza obsługa, nie odpowiada na reklamację, a konto nie działa! Omijać szerokim łukiem!
Złodzieje i oszuści
Złodzieje i oszuści. 2 dni czekałem aż ktoś raczy aktywować usługę. Po 8 dniach przestało działać,wylogowalo. Brak odzewu nie polecam!
Oszustwo !!
Oszustwo !!! Nie dziala zaplacilem i brak oddzewu zeby wymienic. Czy mozna zrobic zbiorowy pozew do wlasciciela?
Premium VOD Oszustwo!
Korzystałem z usług kilkakrotnie i wcześniej konta działały jak trzeba, nie było problemów.
Ostatnio kupiłem konto i po 3 dniach już problemy z działaniem, blokowanie konta. Zgłosiłem reklamacje to dopiero po 3 kolejnych dniach została odczytana i dostałem "drugie konto" które nie działa kompletnie. Kolejna reklamacja i zero odzewu ze strony firmy.
Zwykle oszustwo!
PREMIUM.VOD.PL - źródełko wyschło.
Od lat korzystam z usług PREMIUM.VOD.PL i czasami zdarzały się jakieś problemy typu niepoprawne hasło, zajęte konto itp. ale problemy były naprawiane i jakoś to wszystko działało. Niestety już od pewnego czasu jest tragedia. Wykupione konta są nie aktywne. Brak jakichkolwiek pomocy oraz zwrotów pieniędzy. Teraz to jest po prostu oszukiwanie ludzi na kasę.
od kilku lat kupowałem konto na portalu…
od kilku lat kupowałem konto na portalu i reakcja była bardzo szybka. Konta zakupione ostatnio i niestety ale do tej pory nie otrzymałem loginu i hasła. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
Nie opłaca sie
Konto wykupione na 30 dni wygasa po trzech tyg. To nie przypadek bo powtórzyło się trzy razy
Kupiłem konto Netflix30 na premiumvod…
Kupiłem konto Netflix30 na premiumvod niestety po 10 dniach przestał zdziałać więc szybka reklamacja i co i nic do dziś czekam na nowe konto . Zero odzewu to oszuści nie polecam . Złodzieje .
#27403368 konto nie działa gość oszust
#27403368 konto nie działa gość oszust
Nie otrzymałem żadnego konta
Nie otrzymałem żadnego konta, zwyczajne oszustwo. Szczeże nie polecam.
Brak kontaktu.Opłacone konto przestało…
Brak kontaktu.Opłacone konto przestało działac.Nie odpowiadaja na wiadomosci.
Brak @ z kontem...
To ja już jestem na etapie, że w ogóle nie otrzymałam dostępu. Zamówiłam 60 dni Netfiksa. Napisałam reklamację. Mam tylko @ z potwierdzeniem zamówienia i cisza . Zakup 16.12.2024. Dzisiaj ponownie wysłałam do nich info. Tym razem nie przez formularz, tylko wkleiłam podanego @. A też kupowałam, choć nieregularnie.
Dno konta pr,estaja działać po paru…
Dno konta pr,estaja działać po paru dniach na odpowiedź reklamacji się nie doczekasz...
Oszustwo nie wysyłają nowych danych…
Oszustwo nie wysyłają nowych danych jeśli poprzednie przestają działać.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.