Power Fuel Anmeldelser

1.524

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 772 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder fortæller, at de bliver taget godt imod af venlige og kompetente medarbejdere, som udviser stor tålmodighed og formår at skabe en behagelig dialog over telefonen. Forbrugerne oplever desuden, at personalet er meget serviceorienterede og hurtigt forsøger at finde løsninger på tekniske udfordringer og problemer med opladning. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med lange ventetider i telefonen og manglende svar på skriftlige henvendelser via mail. Flere personer bemærkede også, at opfølgning på sager halter, og at kommunikationen fra selskabets side kan være mangelfuld, når man venter på hjælp eller tilbagebetaling.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personale, og fremhæver ofte medarbejdernes hjælpsomme, venlige... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service, idet nogle forbrugere roser yderst venligt og kompetent... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydig oplevelser med kundeservice, hvor nogle anmeldere roser venlige medarbejdere... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med svartid, hvor nogle oplever langsom respons og ubesvarede... Se mere

Customer communications

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundekommunikation, hvor nogle forbrugere oplever manglende svar og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Lynhurtig svar på mit spørgsmål. Desværre var der sket en fejl, så jeg ikke havde modtaget ladestanderen, da montøren kom. Medarbejderen lovede at sende den med det samme, så jeg kan få den leveret... Se mere

Jeg fik en god samtale med en medarbejder, som vil prøve at fastholde min aftale om elaftale. Nu ser vi om det sker, ellers flytter jeg til en anden elleverandør.

den var blevet afbrudt midt i samtalen og jeg kunne ikke ringe op til nummeret igen men jeg har talt med en anden venlig hilsen Jane Hansen

Kontaktede Power Fuel grundet fejl på appen - ikke muligt at lade. Super god service fra medarbejder. 5 * til ham! 4* fordi det kunne være rart at man på hjemmesiden kan se at der pt er fejl og a... Se mere

1. Ladestation til elektriske køretøjer
  2. også i
  3. Elselskab

Om Power Fuel

Brand Logo

Nem og enkel løsning til dit hjem

Det skal være nemt og enkelt at lade din elbil, og det sørger vi for. Få en ladeboks designet til dine behov, og følg aktivt strømpriserne i vores intelligente app 🚗🔋

Derfor skal du vælge Power Fuel som din ladeløsning

Vores mål er at gøre din hverdag nem. Vi forstår at ladning til din elbil skal være både overskueligt, simpelt og til den bedste pris💰

• ✓ Ingen binding og ingen skjulte gebyrer
  • ✓ Op til 90 øre pr. kWh i refusion
  • ✓ Automatisk planlægning af ladning
  • ✓ Power Fuel app lige ved hånden
  • ✓ Levering: 1-3 hverdage

Få din ladeboks installeret inden for 10 hverdage

Lad, når strømmen er billigst

Lader du derhjemme og vil derfor have de bedste priser til hjemmet? Så vælg Power Fuel. Med vores app kan du lade bilen, når strømmen er billigst.

Simpel forbrugsoversigt

Hvorfor vente på din forbrugsregning? Følg med i dit daglige forbrug både under opladning og efter opladning – når det passer dig⚡

Vi håndterer alt for dig

Er der besvær? Ikke længe. Vi tager service til et nyt niveau ved at hjælpe fra start til slut… og igen, hvis du har brug for hjælp. ☎

Har du spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for dig hverdage mellem kl. 09.00-17.00 (fredag til 16.00)

Ring på 53 70 40 30 eller skriv til os her.

Sæt strøm til din frihed! 💚

Middel

2 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.524)

754 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Det var en god samtale

Det var en god samtale

12. maj 2026

Hej Anton,

Det er jeg rigtig glad for at læse :-) Tusind tak!

Powerfuel

De siger for meget men ingen synlig…

De siger for meget men ingen synlig hjælp

11. maj 2026

Hej Vadim,

Tak for din anmeldelse først og fremmest.

Det er jeg ked af at læse at du ikke følte du fik. Jeg vil meget gerne se om der er noget jeg kan gøre - du skal blot vende retur herinde hvis du ønsker det - så skal jeg nok stå klar. :-)

God og hjælpsom betjening

God og hjælpsom betjening

11. maj 2026

Hej Pia,

Tusind tak for de venlige ord og de 5 stjerner! :-) Endelig sig til, hvis der er andet vi kan hjælpe med. :-)

Powerfuel

Jeg bliver ringet op og jeg troede det…

Jeg bliver ringet op og jeg troede det var fra min elselskab jeg fandt ud af senere hen at det var jeres elselskab virkelig virkelig dårlig elselskab nå men jeg fik at vide det hele kører 1. maj indtil kører den nu jeg har ikke strøm jeg har ingenting virkelig dårlig kundeservice virkelig dårlig elselskab virkelig dårlig det hele

7. maj 2026

Hej Monique

Jeg er ked af du har haft en dårlig oplevelse med os.
Hvis du fortsat har hængepartier er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Power Fuel

Power fuel skylder mig 3000 i for meget…

Power fuel skylder mig 3000 i for meget opkrævet depositum. Da Power købte Elg fik jeg bekræftet, at de penge Elg skyldte mig ville blive brugt til at betale de næste ca. 5 fakturaer. Dette kan de ikke finde ud af overhovedet. Sendt rykkere og truet med lukning af strøm, 3 gange på 8 dage. Ingen ved hvad den anden laver. Der er et notat på sagen som de ikke kan finde ud af at godkende.
Det værste el selvskab sammen med Elg. Jeg savner sku et hæderligt firma som Nesa.

8. maj 2026

Hej Pauline

Der har været noget forsinkelse i forhold til at overføre saldoen fra Elg til os.
Jeg beklager mange gange de udfordringer det har måtte give dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis der stadig er noget uafklaret.

KÆMPE fuskerfirma

KÆMPE fuskerfirma, installeret løsning og oprettet kunde. Betalte første regninger aut. men derefter manuelt, da deres løsning "ikke fungerede". De beder først om 1.000 DKK ekstra til næste regning. Det betales. Men kort tid efter beder de så om yderlicere 4.xxx DKK i "sikkerhedsstillelse". Ringer til dem og de anderkender det er en fejl, og vil rette. Skriver til dem for at få skriftlig bekræftelse, hvorpå de nægter at have sagt det. Har heldigvis optagelsen, så fortsættelse følger...

8. maj 2026

Hej Niels,

Jeg har forsøgt at sende dig en anmodning for at finde dig i systemet, den er du desværre ikke vendt retur på. Jeg vil meget gerne kigge nærmere på det hele og forstå hvad der har været sket. Du er derfor hjertelig velkommen til at vende retur herinde - så vi kan få styr på det hele. :-)

Hej Tom,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er os der siger tak for snakken :-) Du er altid velkommen en anden gang, hvis vi kan gøre noget. :-)

Hej Jesper.

Det er vi utrolig glade for at høre at du oplevede :-)

Powerfuel

Det var en behagelig snak og en god…

Det var en behagelig snak og en god svar jeg fik

Hej IIse,

Hvor er det dejligt at høre at du havde en behagelig snak med min kollega og fik nogle gode svar! Endelig ræk ud en anden gang, hvis der er noget vi kan gøre for dig :-)

Powerfuel

Tog sig tid og forsøgte at løse…

Tog sig tid og forsøgte at løse problemet.

4. maj 2026

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse :-)
Jeg er glad for at læse at min kollega tog sig tid og forsøgte at løse problemet! Jeg håber at der er kommet styr på det hele - ellers må du endelig række ud igen.

Powerfuel

Det tog lang tid at komme igennem da…

Det tog lang tid at komme igennem da der kun er to på arbejdet
Men service var god og brugbar

Hej Trine,

Til trods for ventetiden, er jeg utrolig glad for at læse at service niveauet var godt :-)

Dårlig

Det var en god oplevelse i dag men når man ringer til kunderne skal man ikke true dem

Hej Anne,

Det er vi fuldstændig enige i - hvis du har oplevet det så vil jeg beklage mange gange. Jeg prøver lige herinde fra at finde frem til vedkommende du har talt med, så sådan en oplevelse ikke finder sted igen! Tak fordi du deler det med os herinde!

Bestilling af ladeboks Zaptec Go

Bestilling af ladeboks Zaptec Go
Jeg valgte Powerfuel, da jeg skulle have en ladeboks til min nye elbil.
Jeg startede med at bestille boksen med installation, men valgte samme dag at afbestille installationen, og fik dette bekræftet på mail.
Forsendelsen blev først modtaget i en pakkeboks 7 dage senere, selv om at det fremgår af Powerfuel’s hjemmeside, at ved bestilling inden kl 12 afsendes varen samme dag.
Da betalingen blev trukket fra min konto, var det inklusiv betaling for den afbestilte installation!?
Jeg skriver en mail til kundeservice, hvor jeg gør opmærksom på fejlen. Jeg får et AI-genereret svar, der siger, at jeg skal registrere min konto på deres hjemmeside, og noget kryptisk omkring 3. hverdag i måneden, 5 bankdage og mulighed for at udbetalingen bliver skubbet til næste måned, hvis ikke den er udført inden d. 15. Her vælger jeg at ringe til kundeservice…
Kundeservice bekræfter, at der er trukket 3000kr for meget, og at jeg ikke behøver at gøre mere i sagen. Herefter beder jeg dem om at lave en straksoverførsel, så vi kan få sagen ud af verden, og jeg kan få mine penge retur.
Det bliver afvist at lave en straksoverførsel…
Samtalen med kundeservice foregår en onsdag, og ifølge dem kan jeg forvente mine penge retur mandagen efter, hvilket virker mærkeligt, da en almindelig bankoverførsel vil kunne ske fra dag til dag.
Opsummeret: Laveste karakter fra mig. Langsom forsendelse, rod i regningerne og nølen med at refundere restancer.

Hej Chris

Jeg undskylder mange gange for den dårlige oplevelse du har haft i forbindelse med dit køb.

Der har været en forsinkelse i forsendelsen af ladeboksen på daværende tidspunkt.

Vi refunderer ikke via bankkonto, men via betalingen foretaget med dit betalingskort, hvorfor jeg forventer du har pengene på din bankkonto i morgen eller fredag. Din tilbagebetaling er trykket igennem i dag.

Power Fuel

Lidt længere leveringstid end lovet

Lidt længere leveringstid end lovet, men ellers alt ok

30. april 2026

Hej Kent,

Til trods for den lidt længere leveringstid, er jeg utrolig glad for at alt ellers var ok :-) Endelig sig til, hvis der er noget vi kan hjælpe med :-)

Flink medarbejder

Flink medarbejder, men fik ikke løst mit problem.

Hej KIWIDK

Det er korrekt at der har været en forsinkelse i at få flyttet din gamle saldo hos tidligere elselskab til os, men forventningen er at det meget snart skulle være hos os.

Power Fuel

Meget behagelig og troværdig…

Meget behagelig og troværdig medarbejder jeg talte med

Hej Henrik,

Hvor er det bare dejligt at høre at min kollega både var troværdig og behagelig :-) Du skal have tusind tak for at dele det med os herinde også - så vi har mulighed for at give rosen videre til den rette. :-)

Powerfuel

Rigtig god service når man (endelig)…

Rigtig god service når man (endelig) kommer igennem.

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse og dine venlige ord. Jeg beklager ventetiden - men er utrolig taknemmelig for at høre at den service du fik har været rigtig god. :-)