Supertrevligt bemötande och snabb och bra hjälp av butikspersonalen! Avdrag på helhetsbetyget, då det inte gick att lösa delbetalning utan mobilt bank-id, trots giltigt id-kort.
Virksomheden har svaret
Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Se mere
Virksomheden har svaret
Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Se mere
Kungsgatan 27, 111 56, Stockholm, Stockholm, Sverige

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag beställde en telefon på nätet som skulle levereras till butiken på Kungsgatan. I kassan på nätet fick jag frågan om jag ville betala nu eller när jag hämtar telefonen och jag ville betala när jag hämtar telefonen eftersom det har varit problem förut med Power! Kommer till butiken och där finns ingen telefon och 3 personer blir involverade en av de 3 tjatar bara om att varan bara reserveras i 24 timmar. Jag visar mejlet jag fick dagen innan klockan 17:20 på torsdagen och jag är i butiken 12:15 på fredag. Hon fortsätter att tjata om 24 timmars regeln utan att lyssna. Till slut säger en i personalen att dom hadde en i lager. T.o.m jag fattar att det var min telefon eftersom det var rätt färg också. Ni behöver se över era rutiner vid online köp med leverans till butik och utbilda er personal!

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Bokade en vara för att hämtas i butik, när jag skulle hämta ut den så kunde den inte hittas och efter 30min av väntande så gav jag upp och avbröt ordern.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Trevlig och engagerad säljare men ändå lite besviken för att jag inte kunde betala med Klarna i butik

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Säljaren gjorde narr av mig, förlöjligade mig och betedde sig som en idiot.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den första hade en orespektfullt beteende och öronen avstängda. Han förtjänade att få fingret av mig. Däremot var de 3 andra av topkvalit. Chefen för Kungsgatan var super bra.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Liten varning för Powers flaggskeppsbutik på Kungsgatan som jag besökte för att köpa en mobil, kontant till bra pris. Det slutade med att jag fick betala för en dold prenumeration som jag absolut inte ville ha, och och jag fick heller inte tydlig information om vad jag betalade för. Jag frågade när jag såg kvittot vad betalar jag för ? och då fick jag bara intrycket av att det var skärmskydd och skal som också var väldigt dyra eller mycket dyrare än vad jag hade tänkt mig, men det kändes omöjligt att argumentera med säljaren. Så mobilen blev betydligt dyrare än planerat tyvärr. Jag kontaktade kundservicen och fick avsluta min prenumeration på försäkringen, men jag kunde inte få tillbaka de pengar jag hade betalat för första månadens försäkring utan erbjöds
en check vilket jag accepterade som en nödlösning. Så se upp extremt noga med vad säljaren faktiskt lägger till på ert kvitto!

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Snabbt, enkelt och bra köp samt i det här fallet till reducerat pris också. Produkten är helt okej, bra samtalsljud för båfa, men inte bästa ljudet för musik som får dock lite mer än godkänt ändå. En får ställa in lite i equalizern i appen.

Mycket dålig kundservice och brist på flexibilitet hos Power Kungsgatan
Jag vill dela med mig av min extremt besvikna upplevelse som kund hos Power. I april 2026 köpte jag ett par premiumhörlurar (Samsung Galaxy Buds4 Pro) för 2 990 kr. Redan efter mindre än tre månader drabbades produkten av ett allvarligt fabrikationsfel där laddningsetuiet slutade fungera.
När jag vände mig till butiken vid Kungsgatan för att reklamera produkten, möttes jag av en total brist på flexibilitet. Trots att felet är uppenbart och produkten är nästan ny, vägrade butiken att göra ett direkt utbyte eller häva köpet. Istället tvingas jag nu vänta i två veckor på en reparation och slösa min tid på att åka fram och tillbaka till butiken för en produkt som jag betalat fullt pris för och knappt hunnit använda.
Jag förstår att butiken följer sina interna policyer, mätt i juridiska termer, men som konsument känner jag mich extremt åsidosatt. Att tvingas ta emot en reparerad och öppnad produkt efter så kort tid är oacceptabelt för denna prisklass.
Jag rekommenderar starkt att man tänker sig för innan man handlar dyrare elektronik här, då kundservicen inte lever upp till förväntningarna när problem väl uppstår.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
I had a contract for the removal of my old washing machine and the delivery of the new one. But the people from Bring could not fulfill the contract: the old washing machine is not connected to electricity via a normal plug, but to some box in the bathroom wall (this is not uncommon in Sweden, but I don't know how to handle it). Now I have the new machine standing in my small apartment, and the old machine still standing where the new machine should go.
Why was I not informed that the people from Bring cannot handle the disconnection of a washing machine from electricity? People who work for moving companies can do that (that's how my old washingt machine came into my bathroom).
Please get back to me about fulfilling the rest of the service I paid for.
Mvh
Katharina Pawlowski

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Första butiken i Täby sa att varan inte fanns. Den andra butiken på Kungsgatan i city, hittade den först när jag visat den i min mobil från Powers hemsida. Det mesta var/blev krångligt, 3 stycken personal behövdes för att beställa varan alltså mindre kaos, få visste någonting och alla frågade alla. Undrar vem som anställer personalen.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Jobbigt att era säljare är hjälpsamma i början och sen när man visar intresse för att köpa något så börjar de pracka på en att lägga till ett antivirusprogram från F-Secure. Riktigt irriterande och får mig att vilja undvika kontakt med personalen framöver.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Great in-store service! Product is good quality for the price, took a little time to set it up but works okay, bought with a good discount so I am happy.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Picked up a parcel and they didn't have a bag to fit it. Not offered, not for free. I wanted to buy a bag to carry my purchase home and they didn't have any. Terrible customer experience.

Besvarelse fra POWER.se - Kungsgatan
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.