Power.no - Skøyen Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Drammensveien 161, 0277 Oslo, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jeg kjøpte en Apple iPad inkludert oppsett. Ekspeditøren var hjelpsom, men muligens ny, siden han ikke var klar over at et skjema måtte fylles ut før oppsettet. Jeg ble heller ikke kontaktet da oppset... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meget god service👍Måtte kjøpe nytt. Kjøl/ frys. Tidligere har jeg hsndlet i Power, Sandvika. Kjøl/ frys derfra for m s n g e år siden har vært topp!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kjøpet gikk greit og prisen var rimelig - men erfaringen er nå at det ikke virker bra. I stedet for å gå i en retning beveger rotoren seg ustanselig frem og tilbake. Det gjør den lite hyggelig å bruke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Drammensveien 161, 0277, Oslo, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Skøyen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

God

TrustScore 4 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10.205 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Veldig bra handling hos Power

Veldig bra handling hos Power

11. februar 2026

Hei ABDELILAH,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så bra opplevelse hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Rask og god service

12. februar 2026

Hei Petter,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde rask og god service hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Liten bemanning bidro til mye venting

Liten bemanning bidro til mye venting.
Fikk ordnet det meste.

6. februar 2026

Hei John,

Takk for tilbakemeldingen din om besøket på POWER Skøyen. Vi forstår at ventetiden ble lengre enn ønskelig på grunn av bemanningen, og det er bra å høre at du til slutt fikk ordnet det meste av det du trengte. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre servicen vår.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg synes ikke noe om at deres…

Jeg synes ikke noe om at deres medarbeider insisterte på at jeg måtte kjøpe eget veggfeste når TV-en har medfølgende feste. Jeg spurte til og med om TV-en ikke hadde feste

8. februar 2026

Hei JL,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale for oss, jeg setter utrolig pris på at du tar deg tiden da dette hjelper oss med å forbedre oss i fremtiden.

Vi ønsker jo selvfølgelig at våre kunder skal få alt de trenger når de handler hos oss, med det betyr ikke at man skal følge på noe "salgspress" fra våre ansatte og vi tar dette med oss videre slik at vi kan utbedre våre rutiner.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i butikk eller via vår kundeservice avdeling om det er noe mer du lurer på 📞💬

Ønsker deg en fin dag videre!🌟

Linn

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jeg fikk grei service- men

Jeg fikk grei service- men - det ser ut til at den fjernstyringen jeg kjøpte mangler en viktig del

5. februar 2026

Hei Tore,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du fikk grei service hos oss på Skøyen.

Når det gjelder den manglende delen til fjernkontrollen din, anbefaler jeg at du kontakter kundeservice direkte så våre spesialister kan hjelpe deg videre med dette. De vil kunne se nærmere på ordren din og sørge for at du får den delen du mangler.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har ikke fått varen slik som lovet.

Har ikke fått varen slik som lovet.
Blir ikke kontaktet slik som lovet.

2. februar 2026

Hei Ole Hans,

Trist å se at vi ikke når helt til topps i denne rangeringen, men jeg setter allikevel stor pris på at du tar deg tiden til å legge igjen en tilbakemelding. 🌟

Vi ønsker jo selvfølgelig å holde det vi lover, og at vi ikke har klart det i denne sammenheng er ikke slik vi ønsker å fremstå. Vi vil jo at du som kunde skal være fornøyd med både varer og servicen du mottar fra oss.

Dersom du ønsker at jeg tar en nærmere titt på saken din, så send meg gjerne en mail på review@power.no. Inkluder da gjerne den originale omtalen din, samt kontaktinformasjon og hvilken vare/bestilling det gjelder. 😊

Ønsker deg en fin dag videre!

Linn

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg liker denne butikken veldig godt og…

Jeg liker denne butikken veldig godt og liker alltid å handle her. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, for i tillegg til et godt kjøp og en flott rabatt, får jeg også en god og energisk følelse fra butikkens selgere.
Mahboubeh Madadi

1. februar 2026

Hei Mahboubeh,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du trives så godt i butikken vår på Skøyen. Det er deilig å vite at du ikke bare er fornøyd med kjøpet og rabatten, men også setter pris på den gode energien fra våre selgere. Vi er stolte av teamet vårt og det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER. Takk for at du velger å handle hos oss gang på gang!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Medarbeider på Skøyen gjorde kjøpsopplevelsen helt utrolig bra!

Medarbeideren som hjalp meg virket å ha god kompetanse og kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe. Han var svært hyggelig og imøtekommende og behjelpelig både ifm å rådgi meg ang produktet og når varen(som var tung) skulle bæres ut. Jeg var utrolig fornøyd med kjøpet, og spesielt var det medarbeideren som hjalp meg sin fortjeneste. Jeg håper han får tilsendt denne tilbakemeldingen!

25. januar 2026

Hei Christine,

Så koselig at du tar deg tiden til å legge igjen din rangering. ❤️ Tusen takk for det. 😊

Jeg håper du er kjempefornøyd og har fått i havn det du var på jakt etter. 🤗

Ønsker deg en kjempefin dag og velkommen tilbake er du. 😄

God veiledning

26. januar 2026

Hei Brit

Dette var en kjempefin rangering. ❤️ Tusen takk for det. 😄

Jeg er så glad for å se at du er fornøyd etter ditt besøk hos oss.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. 💫

Hyggelige og hjelpsomme…

Hyggelige og hjelpsomme kundemedarbeidere.

22. januar 2026

Hei Willy

Takker så mye for en knallgod anmeldelse. 😄 Jeg håper du er godt fornøyd.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

POWER

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.