Power.no - Skøyen Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Drammensveien 161, 0277 Oslo, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Medarbeideren som hjalp meg virket å ha god kompetanse og kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe. Han var svært hyggelig og imøtekommende og behjelpelig både ifm å rådgi meg ang produktet og når vare... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meget god service👍Måtte kjøpe nytt. Kjøl/ frys. Tidligere har jeg hsndlet i Power, Sandvika. Kjøl/ frys derfra for m s n g e år siden har vært topp!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kjøpet gikk greit og prisen var rimelig - men erfaringen er nå at det ikke virker bra. I stedet for å gå i en retning beveger rotoren seg ustanselig frem og tilbake. Det gjør den lite hyggelig å bruke... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Drammensveien 161, 0277, Oslo, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Skøyen

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

God

TrustScore 4 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10.135 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ble møtt av en positiv selger som var…

Ble møtt av en positiv selger som var presis og integrende i min sak

22. august 2026

Hei Oppebøen,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du ble møtt av en positiv selger som var presis og hjelpsom. Slike opplevelser er akkurat det vi streber etter hos POWER Skøyen. Vi satte stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg fikk det som jeg ønsket å kjøpe

Jeg fikk det som jeg ønsket å kjøpe. Riktignok er de kjøpte høyttalerne ikke optimale, men de er bra nok, og prisen var gunstig.

20. august 2026

Hei Mads,

Takk for en fin anmeldelse og for at du deler opplevelsen din med oss! Det er alltid hyggelig å høre at du fikk det du ønsket deg til en god pris. Lyden kan være en subjektiv opplevelse, og det er fint at høyttalerne fungerer bra nok for dine behov. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding, og vi håper du får glede av produktene dine i lang tid fremover.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jeg kjøpte en Apple iPad inkludert…

Jeg kjøpte en Apple iPad inkludert oppsett. Ekspeditøren var hjelpsom, men muligens ny, siden han ikke var klar over at et skjema måtte fylles ut før oppsettet. Jeg ble heller ikke kontaktet da oppsettet var fullført. Servicerutinene deres virker dårlig koordinert.

19. august 2026

Hei Graeme,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss på Skøyen. Det er fint å høre at ekspeditøren var hjelpsom, men jeg forstår at det var frustrerende at rutinene rundt oppsettet ikke fungerte så smidig som de burde. Vi vil gjerne se på servicerutinene våre for å sikre at slike situasjoner håndteres bedre fremover. Det er kjedelig at du ikke ble kontaktet når oppsettet var ferdig, og vi tar dette med oss i vårt arbeid med å forbedre prosessene våre. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og håper du får glede av din nye iPad.

Meget god service👍

19. august 2026

Hei Mimmi,

Så hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser hos oss, både på Skøyen og i Sandvika! Det å få god service når man skal finne ny kjøl og frys er utrolig viktig, og vi setter stor pris på at du deler dette med oss. Det er alltid betryggende å vite at produkter man har kjøpt holder seg i toppklasse over mange år. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en fem-stjerners vurdering, det betyr mye for oss. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig kunnskapsrik og hyggelig selger.

Veldig kunnskapsrik og hyggelig selger.

17. august 2026

Hei Kamilla,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss på POWER Skøyen. En kunnskapsrik og hyggelig selger kan virkelig gjøre hele forskjellen, og det er fantastisk å lese at du fikk nettopp det. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til butikken en annen gang.

Veldig bra service

13. august 2026

Hei MARIUS,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss på Skøyen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart!

Hei kunde,

Takk for at du deler dette. Det er ikke slik et besøk hos POWER skal oppleves, og det er skuffende å høre at betjeningen på Skøyen virket både fraværende og lite imøtekommende. 😊

Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til butikken, slik at de kan gå gjennom serviceopplevelsen og rutinene sine nærmere. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi en langt bedre opplevelse neste gang. 🤗

God veiledning

God veiledning

8. august 2026

Hei Khadija,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god veiledning hos POWER Skøyen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Jeg trengte support

Jeg trengte support, og var heldig som fikk en dyktig «hjelper».

7. august 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god support og møtte en dyktig hjelper da du trengte det. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Etter å ha ventet over 1 måned på…

Etter å ha ventet over 1 måned på kaffetrakteren ( frakt er betalt). Har den ikke kommet. Hevet kjøpet. I mellomtiden har det vært vanskelig å få informasjon. Måtte ned til Skøyen 4 ganger med bil for å undersøke og hver gang måtte jeg sette dem i gang for å undersøke hvor det har blitt av varen min. Til slutt ga jeg opp. Ble tilbudt vare en gang til fra annen butikk. Sa nei takk da jeg var redd for at det sanne ville skje igjen.

7. august 2026

Hei Tormod,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen en omtale av oss!

Det er leit å høre om opplevelsen du har hatt i butikk hos oss, og den manglende oppfølgingen og informasjon om din bestilling. Det er klart vi burde ha tatt tak i saken din tidligere, slik at du ikke skulle måtte ha ventet så lenge og fått såpass mange turer inn til oss for å følge opp orderen din selv.😔

Vi beklager for ulempen dette har medført deg, men er glad for at du har fått summen refundert slik at du har mulighet til å anskaffe kaffetrakteren et annet sted. Vi vil ta med oss din tilbakemelding videre internt slik at vi kan gjøre mer forebyggende arbeid rundt rutinene våre, slik at dette ikke skjer igjen.

Ønsker deg en fin dag videre, og håper vi får muligheten til å rette opp i det inntrykket du har av oss i fremtiden.✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hei Harald,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med support og service hos POWER Skøyen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper å se deg igjen.

God service, som alltid!

Veldig fin og ryddig utstilling i butikken. Fant produktet jeg ønsket og fikk god hjelp på de spørsmålene jeg hadde.

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, fant produktet du var ute etter, og at butikken på Skøyen fremsto fin og ryddig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meget hyggelig og hjelpsomme…

Meget hyggelig og hjelpsomme salgspersonell

Hei Hotshot,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Skøyen, og at salgspersonellet ble opplevd som hyggelige og hjelpsomme. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Alltid super service.

Hei Janne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever super service hos POWER Skøyen.

Juicepresse

1. august 2026

Hei Tore,

Takk for at du deler erfaringen din. Det er bra at kjøpet og prisen opplevdes som gode, men det høres ut som juicepressen ikke fungerer slik den skal.

Før du ber om service, kan det være verdt å sjekke bruksanvisningen og se om produsenten har en feilsøkingsguide. Mange slike problemer kan også løses med grundig rengjøring eller en nullstilling. Du finner en oversikt over leverandører [her](https://www.power.no/kundeservice/reparasjon-og-service/vaare-leverandoerer/), og vedlikeholdsmanualer [her](https://www.nespresso.com/no/no/kaffemaskin/vedlikehold-manualer#!/).

Hvis den fortsatt oppfører seg slik etter dette, kan du ta juicepressen med til nærmeste POWER-butikk. Husk gjerne kvittering, så blir det enklere å hjelpe deg videre.

Bra kundeservice

Bra kundeservice

2. august 2026

Hei der,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse og fikk bra kundeservice hos POWER Skøyen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dårlig info ifm "Click&Collect", samt manglende parkering for bil med tilhenger

Skulle hente en vaskemaskin som var bestilt og betalt via "Click&Collect". Ingen informasjon om hvor produktet skal hentes, "vi gleder oss til å møte deg i butikken".
Kom med tilhenger siden jeg skulle hente vaskemaskin. Ingen oppmerkede plasser utenfor butikken for parkering med tilhenger. Registrerte parkeringen på automaten i butikken. Fant etterhvert ut at jeg skulle hente på rampa på baksiden. Kom ut igjen etter 7 minutter og hadde da fått parkeringsbot fordi jeg ikke hadde parkert innenfor hvite striper (som ikke er mulig med tilhenger på stedet).

Burde ha fått info om at produktet hentes bak butikken, i tillegg burde det ha vært mulig å parkere på stedet med tilhenger.

Det var en veldig hyggelig lyshåret ung jente (Power ansatt) som tok parkeringsboten og skulle ta det opp med sin leder.

Ingen klage mot ansatte på Power Skøyen, men dårlig info ifm "Click&Collect", samt manglende parkering for bil med tilhenger.

29. juli 2026

Hei Runar,

Det er leit å høre om opplevelsen du hadde og at du fikk en parkeringsbot på grunn av dårlig markering og at det var kronglete med tanke på at du hadde med henger.

Allikevel er det godt å høre at den ansatte i butikk tok tak i dette og skulle ta det videre med varehussjef, forhåpentligvis får butikken løst dette med deg!😊

Uansett forstår vi at alt dette påvirker inntrykket og opplevelsen din, og håper at vi får løst dette med parkeringen og boten for deg, samt at du er fornøyd med varen du kjøpte hos oss!

Du er hjertelig velkommen tilbake til oss, ha en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER Skøyen

Eksemplarisk kundeservice.

24. juli 2026

Hei Cecilie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Skøyen, og at kundeservicen stod til forventningene.

Hei Hassan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen på Skøyen var så god, og at du ble møtt på en hyggelig og hjelpsom måte.

Bra service!

21. juli 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service hos POWER Skøyen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper å se deg igjen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Skøyen⚡

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.