Hyggelig ung gutt som ga meg den kjøpsopplevelsen jeg var ute etter. Fikk de varene jeg ønsket uten å oppleve at man blir prakket på unødveninge tilleggsvarer
Virksomheden har svaret
Kjøpt en liten TV med små ben som er upraktisk og gjorde at TV-en ikke-er bevegbar/ ikke kunne snues. Jeg lette etter en ny sokkel, helst med et godt hjul som gjorde at den kunne svinges. Slikt fant... Se mere
Virksomheden har svaret
Avdelingsleder lyd og bilde Power Hønefoss tok ansvar og ryddet opp i situasjonen der en b - vare flatskjerm ble levert til kunden uten kontroll med knust skjerm. Løsningen ble ny vare med fin pris og... Se mere
Hvervenmoveien 2a, 3511, Hønefoss, Norge

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Tok litt tid for hente pakken ble funnet. Ingen info om varen. Hva trenger man i tiden fremover.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Syns er helt greit! Jeg har fått som jeg trenger og det er behjelpelig for kunde.😊👍

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Bestilte en vare på klikk og hent. Ble syk og rakk ikke og hente ut varen. Får allikevel en faktura på hele kjøpesummen fra Resurs Bank 14 dager etterpå og varen står som utlevert på mine sider! Hvordan er det mulig????

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Veldig kunnskapsrik og serviceminded ekspeditør i Hønefoss.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Enkelt å greit handla på nett hentet vare i butikken super fornøyd

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Veldig lang ventetid (25 minutter) i supportdesken selv om det var mange på jobb i butikken. Her burde dette vært håndtert på en mye bedre måte. Men da jeg først fikk hjelp gikk alt veldig bra.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Fantastisk kundebehandler og har handlet med han før...

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Fantastisk kundeservice på butikken, dyktige hyggelige folka i butikken.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
God hjelp og Mathias var hyggelig og ga meg en god handel som vi begge ble fornøyd med.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Fikk veldig god hjelp i kassen han hjalp meg å sjekke om dere hadde et annet produkt så veldig bra👍men da jeg spurte i avd for gaming om hjelp sa han dere ikke hadde det det produktet jeg spurte etter men det hadde dere ? og at han ikke kunne gå ifra sin avd ? Men jeg så han gikk ned i telefon avd og spurte en kunde der om han trengte hjelp så følte nesten som han ikke ville hjelpe meg men ellers veldig fornøyd med power

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Personalet hadde ikke nok kunnskap, og feilinformerte.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Jeg fikk den infoen jeg trengte til et raskt og enkelt kjøp.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Alle jeg har snakket med har vært hyggelige mennesker, men: Jeg bestilte først en vaskemaskin på nettbutikken. Levering ble utsatt to ganger. Så kansellerte jeg i butikk og bestilte en annen maskin for å få hurtigere levering. Kanseleringen av den første maskinen, bestilt på nettet, gikk helt fint. Imidlertid, også denne gangen ble levering utsatt, så jeg kansellerte en gang til. Enden på det hele var at jeg tok egen tilhenger og kjøpte en lager-maskin i butikken. Etter dette måtte kundeservice og butikk kontaktes flere ganger før jeg til slutt stilte meg opp i butikken og truet med å ikke gå før siste avbestilte maskin var refundert. Fremdeles lå den sist kansellerte leveransen med melding om hjembringing i postappen i 1,5 døgn til. Heldigvis er alt i orden nå.
Det virket som om det var dårlig direkte kommunikasjon mellom kundeservice sentralt og personalet i butikken.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Veldig detaljert forklaring på det jeg kjøpte. Flinke folk. Veldig serviceminded.

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Klikk å hent fikk melding at jeg kunne hente varen.Når jeg komm får å hete så hadde demm ikke den varen jeg skulle ha men jeg ble tilbutt ett annett produkt som ikke hadde det samme krav. Så jeg måtte bestille på power no får å få tak i varen som jeg skulle ha

Besvarelse fra Power.no - Hønefoss
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.