Power.no - Hønefoss Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Hvervenmoveien 2a, 3511 Hønefoss, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hyggelig ung gutt som ga meg den kjøpsopplevelsen jeg var ute etter. Fikk de varene jeg ønsket uten å oppleve at man blir prakket på unødveninge tilleggsvarer

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fikk veldig god hjelp i kassen han hjalp meg å sjekke om dere hadde et annet produkt så veldig bra👍men da jeg spurte i avd for gaming om hjelp sa han dere ikke hadde det det produktet jeg spurte ett... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kjøpt en liten TV med små ben som er upraktisk og gjorde at TV-en ikke-er bevegbar/ ikke kunne snues. Jeg lette etter en ny sokkel, helst med et godt hjul som gjorde at den kunne svinges. Slikt fant... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Kontaktoplysninger

• Hvervenmoveien 2a, 3511, Hønefoss, Norge

• 21004000
Promotion box for Power.no - Hønefoss

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9.764 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hyggelig ung gutt som ga meg den…

8. august 2026

Hei Ester,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk en god kjøpsopplevelse i Hønefoss, med god hjelp og uten å føle deg presset til unødvendige tillegg.

Rask hjelp.God service

11. august 2026

Hei HAUGEN ELLING,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og god service hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fikk god hjelp fra en koselig dame /…

Fikk god hjelp fra en koselig dame / jente som hadde sin 4. dag hos Dere. Og det jeg kjøpte passet perfekt.

30. juli 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Hønefoss, og ekstra stas at kjøpet passet perfekt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Flinke

Veldig fornøyd!!!

6. august 2026

Hei Luba,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd og hadde en god opplevelse hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kjempeflott service og hjelp,av…

Kjempeflott service og hjelp,av hyggelig betjening.

5. august 2026

Hei Kirkeeng,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjempegod service og god hjelp fra hyggelig betjening hos POWER Hønefoss. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hyggelig og profesjonell hjelp med…

Hyggelig og profesjonell hjelp med kunskap om varene

2. august 2026

Hei Tone,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk profesjonell og kunnskapsrik hjelp i Hønefoss, og at opplevelsen var så god.

Jeg fikk så god hjelp

Jeg fikk så god hjelp

1. august 2026

Hei Somjit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk så god hjelp hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Følte meg godt ivaretatt og dette som…

Følte meg godt ivaretatt og dette som kunde. Mine behov var viktige for betjeningen.

29. juli 2026

Hei Kinga,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du følte deg godt ivaretatt, og at behovene dine ble tatt på alvor i Hønefoss-butikken.

Slike opplevelser betyr mye, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service

Fikk hjel til å få det vi skulle ha av en alle tiders medarbeider i denne butikken

30. juli 2026

Hei Rubina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og fant det dere skulle ha i butikken i Hønefoss.

support er alltid suverent

24. juli 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever supporten som suveren, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele det.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Veldig fornøyd og Veldig hyggelig…

Veldig fornøyd og Veldig hyggelig kundemotaker.

23. juli 2026

Hei Kjell,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Hønefoss, og at du ble møtt på en vennlig og god måte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye.

God service

God service selv om det var omfattende og tok lang tid.

7. juli 2026

Hei Kari,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på.

Det er hyggelig å høre at du opplevde god service, selv om prosessen var omfattende og tok litt tid. Vi tar med oss ordene dine videre.

Rask levering

Rask levering. Smilende betjening. God service. Ikke siste gangen vi har handlet der

10. juli 2026

Hei Lillian,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere opplevde rask levering, smilende betjening og god service hos POWER Hønefoss. Ekstra kjekt at dere ønsker å handle der igjen.

Svært god hjelp

Svært god hjelp, hyggelige, kunnskapsrike og serviceorienterte medarbeidere.

10. juli 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk svært god hjelp, og at opplevelsen i Hønefoss var både hyggelig, kunnskapsrik og serviceorientert.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Oppmerksom ansatt som kom for å spørre…

Oppmerksom ansatt som kom for å spørre om jeg trengte hjelp

4. juli 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt på en oppmerksom og hjelpsom måte i Hønefoss-butikken. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Utmerket service fra butikken

Utmerket service fra butikken. Spesielt fra varehussjef Hanne Bjørnrud ved kjøp av kjøkken og hvitevarer.
Takk for ditt engasjement 🤩

18. juni 2026

Hei buca,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk utmerket service i POWER Hønefoss, og at engasjementet rundt kjøp av kjøkken og hvitevarer ble satt pris på.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Avdelingsleder lyd og bilde Power…

Avdelingsleder lyd og bilde Power Hønefoss tok ansvar og ryddet opp i situasjonen der en b - vare flatskjerm ble levert til kunden uten kontroll med knust skjerm. Løsningen ble ny vare med fin pris og meget fornøyd kunde.

4. juli 2026

Hei rune,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at situasjonen ble ryddet opp på en god måte, og at du endte opp fornøyd med både løsning og produkt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Hønefoss.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd

3. juli 2026

Hei Vasile,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med opplevelsen hos POWER Hønefoss.

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt

28. juni 2026

Hei FRANK,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at opplevelsen var kjapp og enkel.

Hei Hans,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som kunnskapsrik og hyggelig hos POWER Hønefoss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Hønefoss⚡

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.