Hyggelige kundeveiledere, mye bra utvalg, vet hva dem snakker om når det gjaldt visse varer. Fikk faktisk råd om andre butikker pga lang tid før varen kom inn slik at vi slapp å vente på at den skal d... Se mere
Virksomheden har svaret
Hadde mottatt noen kuponger a 400.- for å ha besvart noen forespørsler fra et nettsted. Kupongene hadde en kilometer med tall som måtte slås inn i kassen for å få aktiviter,t men vedkommende tok det... Se mere
Virksomheden har svaret
Veldig god service! Fikk spørsmål om hjelp av flere underveis i mens vi var i butikken. Ble informert om gode tilbud samt mersalg som var aktuelle.
Virksomheden har svaret
Står to stykker og "gjemmer" seg bak hver sin PC. Jeg som kunde føler at jeg avbryter og forstyrer når jeg etter å ha ventet 5 min på hjelp må gå og spørre om hjelp. Ingen andre kunder i området, alli... Se mere
Stokkamyrvn. 7, 4313, Sandnes, Norge

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
En nylig tilbudserie (bl.a. tørketrommel) gikk ut 18/1. Var i butikk 19/1, spurte etter nytt tilbud. ''Var ikke noen'', var svaret; fikk bare se noe rimelige ikke-rustfrie tørketromler som var eneste på tilbud. Vi kjøpte en Grundig tørketrommel til full pris. Vel hjemme (om tirsdagen) fikk mail/reklame om tilbud på tørketrommel (annet merke); redusert fra 11.000, - gode/bedre data, til 1.000 kr rimeligere enn den tørketrommelen vi kjøpte. Et svik mot oss som kunde, og det kostet 1.000 kr mer enn nødvendig. For å opprettholde et (godt?) navn og rykte for POWER kan Kundeservice bevilge 1.001 kr i ekstrarabatt på vårt dårlige kjøp. Bruk konto 3230.23.42600.

Besvarelse fra Power.no - Forus
Jeg hadde god og dårleg opplevelse samtidig. De ansatte hjulpet meg å finne en billig mobiltelefon men har gjort en feil å bytte min mobil ICE abonnement fra 60 Gb til 20 Gb , derfor jeg mistet mange mye mobil data da jeg rette feilen . Også dårleg opplevelse med kundeservice på butikken da skulle jeg bruke mobil bytte for å få rabatt på nye kjøp.

Besvarelse fra Power.no - Forus
Alltid god service og selv om det var litt problemer med å finne varen jeg skulle hente ordnet det seg fint

Besvarelse fra Power.no - Forus
Stavanger/Forus 12.januar 2026 Du vil ikke tro denne historien. Leverte inn en ''alt i ett PC'' merke Cepter da skjermen ble mer og mer fullt med striper og til slutt med ''stjerne/rose'' Vi hadde en tilsvarende PC med samme problem, denne maskinen ble kjøpt som erstatning. Var skeptisk da forrige PC varte i ca. 3år og det samme skjedde igjen. PC levert inn og dagen etter ble melding mottatt at PC kunne hentes. Ble overrasket ‘’positivt’’ for rask service, men den gang ei. Dette ble ikke dekket på garanti og skjermen var skadet og leverandør hadde sjekket. Jeg forsto straks at dette ikke kunne tilfelle og ba om dokumentasjon. Det Power hadde gjort var å sende et bilde av skjermen når maskinen ble startet opp og de konkluderte med at skjermen var blitt påført skadet. Selvfølgelig er dette bare vas. Jeg ba om dokumentasjon og da startet bråket. Vedkommende beordret meg ut av butikken. Jeg nektet før dokumentasjon var på plass og begynte å ta opp video av samtalen. Vedkommende klikket og truet med vekter og anmeldelse og forsvant. Jeg satte meg ned og ventet i 15 min, men til slutt måtte jeg gå da jeg ikke hadde tid til å vente. Normalt handler jeg ikke på Power, men hos en konkurrent. Kjørte direkte der til service avdelingen og fortalte historien. De ble like paffe som meg. Deres rutine er å sende inn for å få en diagnose da en skjerm bilde sier ingenting. Nå blir PC’en sendt inn for en nøytral vurdering. I mine 40 år som PC bruker har jeg aldri opplevd noe så vilt fra noen innen service og kundeservice. Denne karen er en skam for Power renommé. Saken vil bli forfulgt. Dette handler ikke penger. Ny PC blir kjøpt hos konkurrent så får vi vente på svar hva som er galt med den andre.

Besvarelse fra Power.no - Forus
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.