Jeg vil gjerne takke selgeren Mito hos Power Alnabru for utrolig god hjelp da jeg bestilte en ny AEG komfyr til min mor. Han var profesjonell, hyggelig og ga oss god veiledning gjennom hele proses... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg ble møtt av en blid og oppmerksom selger. Denne gangen skulle jeg bare kjøpe en overgang til en forsterker, men husket ikke hvilken TV jeg hadde. Selger husket uoppfordret kjøpet, selv om de... Se mere
Virksomheden har svaret
Betjeningen var fantastisk Informasjonen som ble gitt var klar og tydelig og gjorde valg av varer meget enkelt og effektivt. Kontakten var behagelig, verken for mye eller for lite i forhold til sit... Se mere
Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Norge

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
fått varsel om en vare å hente. Den kom til meg i forrige uke. Etter en påminnelse gjensendt i går, tok jeg meg tid og dro til butikk for å hente varen. Etter en drøy time venting uten noe som helst form for fortløpende informasjon har jeg fått opplyst at varen er ikke å finne i butikken. Det var ikke bloitt utvist en unnskyldning eller annen form for godgjørelse, kun beskjed om å komme en dag. Helt på slutt var det en som viste handlingskraft og tilbudt seg å levere vare på adressen min på førstkommende fredag (kun som estimat).

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Fikk raskt hjelp av ansatt som var behjelpelig og ga et godt tilbud.

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Bestilte via web shop og valgte click & collect fra butikken på Strømmen som viste at de hadde varen inne. Fikk så beskjed senere om at varen ikke var tilgjengelig allikevel. Ett døgn senere viser fortsatt status i web shop at varen kan hentes på Strømmen. Endte med å kjøpe samme vare på butikken på Alnabru som hadde styr på varebeholdningen sin og web shop. Opplevelsen på Alnabru var kun positiv

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
God plass i butikken, og lite kunder. Likevel var det ikke lett å finne fram til det jeg skulle kjøpe. Det tok også ganske lang tid før jeg fikk hjelp.

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Selgeren var veldig behjelpelig og hyggelig. Det var få i butikken så jeg fikk hjelp med en gang.

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Jeg opplevde veldig dårlig behandling hos dere. Jeg føler at jeg ble lurt, og saken har gjort meg veldig skuffet og frustrert

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Bestilte ett sett med stekepanner på nett. Click og Collect. Fikk etter kort tid beskjed om at varen var klar til henting. Når jeg kommer for å hente får jeg beskjed om at de er tomme for varen. Dette har jeg opplevd før fra samme Power butikk. Det er ganske irriterende. Det løste seg denne gang, jeg fikk varen. Det fikk jeg ikke forrige gang. Varen måtte bestilles opp.

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Han som leverte ut vaskemaskinen var utrolig hjelpsom og høflig. - litt uvanlig disse dager

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Bra utvalg men litt dårlig kundeservice. Det stod gjeng med venner og familie av en ansatt i sivilt tøy sammen med 1 ansatt i power uniform. De var mer opptatt med personalkjøp en kunder i kø. Hadde kjøpt på klick og hent .

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Enkelt å bestille og fikk hjelp i butikken til å bytte farge da jeg ønsket en annen farge da jeg skulle hente varen.

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Waited more than half hour and didn’t get any help. The employee was rude.

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Kjøpte en demovare (kjøttkvern) som i følge beskrivelsen var returnert, ellers i orden. Det viste seg at varen var reparert, og den var skitten! Hadde jeg visst dette i forkant, så hadde jeg aldri kjøpt denne!

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Bestillte click og hent, måtte go fram og tilbake mellom dataavdeling og kassa. Dårlig!

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
For lite betjening og lang ventetid. Vi var ikke mange i butikken men 2 av 5 gikk for det tok
For langtid

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Selvom det ble levert feil størrelse av hvitevarer ble det håndtert veldig effektivt og raskt. God kunde service på skranken på hvitevarer og på utlevering.

Besvarelse fra Power.no - Alnabru
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.