POWER.dk - Ringsted Anmeldelser 1.431

4,3

Klosterparks Allé 10, 4100 Ringsted, DK

købte Ninja ismaskine som click and colleckt.maskinen var klar til afhentning næste dag fra åbningstid kl.9.00 flink ung ekspedient i power ringsted som tilbød ekstra bægre med samt fratrukket,optjen... Se mere

Virkelig god service i Power Ringsted, Skulle have nyt LG TV og soundbar og fik virkelig god vejledning. Derudover info om ex kalibrering af TV og aktuelle relevante tilbud. Der var mulighed... Se mere

Siger jeg har nogle point som kan trækkes fra, fint med mig, derefter spørger sælger om jeg vil ha forsikring med. Nej tak svare jeg. Jeg betaler og får så kvittering bagefter tilsendt på mail, hvor h... Se mere

Super søde og dygtige medarbejdere! Vi skulle købe flere hårde hvidevare, og vi fik en super god gennemgang af diverse modeller og mærker. Manden der guide os havde en stor viden om de forskellige mod... Se mere

1. nr. 53 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Klosterparks Allé 10, 4100, Ringsted, Danmark

• 70338080

4,3

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Rigtig god service i butikken

Rigtig god service i butikken, meget imødekommende personale. Desværre lever produktet ikke helt op til forventningerne

15. januar 2026

Hej Anonym,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du oplevede rigtig god service i vores butik i Ringsted og fandt vores personale imødekommende.

Jeg beklager, at produktet ikke helt lever op til dine forventninger. Hvis du har specifikke bekymringer omkring produktet eller ønsker hjælp, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Da jeg kom ind i butikken blev jeg…

Da jeg kom ind i butikken blev jeg taget godt imod. Jeg har bestilt min vare dagen før. Den lå også klar til mig.
Så det tog ikke lang tid. Jeg har nogle spørgsmål som også blev besvaret på en god måde.

15. januar 2026

Hej Jesper,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du blev taget godt imod i vores butik i Ringsted, og at din bestilling lå klar til dig som aftalt. Det glæder os, at vores personale kunne besvare dine spørgsmål på en tilfredsstillende måde.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Din feedback hjælper os med at fortsætte med at levere god service til alle vores kunder.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg skulle købe en ny Bluray afspiller

Jeg skulle købe en ny Bluray afspiller, men den model jeg havde kikket på var ikke på lager, jeg blev tilbudt en model lidt over det jeg havde besluttet mig for, men en god rabat løste det hele.

13. januar 2026

Hej Niels,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik en god oplevelse i vores butik i Ringsted. Det lyder som om vores medarbejdere fandt en perfekt løsning for dig med en bedre model til en god pris, selvom den oprindelige model ikke var på lager. Vi sætter stor pris på, at du valgte at handle hos os, og håber du bliver glad for din nye Bluray afspiller!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Ved afhentning blev der stillet…

Ved afhentning blev der stillet spørgsmål om hvorfor jeg havde købt denne telefon?. Skal du ikke have cover og oplader m.m.
Opfatter det som sælger pres, istedet for, at fortælle om telefonen og om der er spørgsmål til denne.

8. januar 2026

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse. Det er vi kede af at høre. Vi forstår godt, at det kan opleves som sælgerpres, når fokus ved afhentning bliver rettet mod ekstra tilkøb som cover og oplader, fremfor information om selve telefonen og dine behov. Det er bestemt ikke meningen, at betjeningen skal føles påtrængende.

Vores medarbejdere skal naturligvis tage udgangspunkt i kundens ønsker og være hjælpsomme med rådgivning om produktet – ikke skabe en ubehagelig oplevelse. Din feedback er vigtig og bliver delt internt, så vi kan arbejde på en mere balanceret og behovsorienteret betjening.

Super god betjening

10. januar 2026

Hej Kirsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med betjeningen i vores Ringsted butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

God og venlig service

9. januar 2026

Hej Kaj,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores venlige service i Ringsted. Jeres positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Vi fik en fantastisk service

Vi fik en fantastisk service. Og ekspedienten virkede meget professionel

7. januar 2026

Hej Karin,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du fik en så god oplevelse i vores butik i Ringsted. Det er dejligt at vide, at vores ekspedient leverede professionel service, der gjorde dit besøg til noget særligt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Stop jeres anmodning om anmeldelse

Oplevelsen af mit køb var fint.
Stop med at sende mig 30 anmodninger om anmeldelse af den.

3. januar 2026

Hej Tanja

Tak for din anmeldelse – og hvor godt at høre, at oplevelsen af dit køb var fin. 😊

Jeg forstår fuldt ud, at det kan blive irriterende at modtage gentagne anmodninger om at anmelde købet. Det skal naturligvis ikke føles som et “overfald”, og vi tager din feedback til efterretning, så vi kan justere, hvordan og hvor ofte vi sender opfølgende mails.

Ventetid

Jeg venter stadig på min købte bærbar. Havde ikke regnet med, at der var 16 dages leveringstid på den.

3. januar 2026

Hej Kristian

Tak for din anmeldelse – og hvor ærgerligt at læse om din oplevelse.

Det er bestemt ikke tilfredsstillende, at du måtte vente 16 dage på levering af din bærbar, især hvis du havde forventet en hurtigere levering. Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når man ser frem til at modtage sit køb, og leveringstiden viser sig at være længere end forventet.

Tak fordi du deler din oplevelse – sådan feedback hjælper os med at blive bedre til at informere om leveringstider, så forventningerne stemmer overens med virkeligheden.

Astrid/POWER

Ved mit besøg i butikken POWER RINGSTED…

Ved mit besøg i butikken POWER Ringsted oplevede jeg en opførsel, der på ingen måde lever op til, hvad man med rette kan forvente af en professionel virksomhed – og slet ikke fra en person i en ledende stilling.

Den medarbejder, som jeg efterfølgende blev gjort opmærksom på var butikschefen, udviste en direkte flabet, nedladende og grænseoverskridende adfærd. Situationen eskalerede yderligere, da han – efter at have set min e-mailadresse – tillod sig at komme med en upassende og helt irrelevant kommentar om mit arbejdssted. Denne bemærkning var ikke blot malplaceret, men også dybt respektløs og uacceptabel.

Jeg finder det stærkt bekymrende, at en butikschef i jeres virksomhed åbenbart mener, det er i orden at kommentere kunders arbejdsplads og personlige oplysninger på denne måde. Det vidner om manglende dømmekraft, professionalisme og forståelse for, hvordan man behandler kunder ordentligt.

Som kunde forventer jeg at blive mødt med respekt, saglighed og professionel opførsel – ikke arrogance og personlige kommentarer, som intet har med en handel at gøre. Den oplevelse jeg havde i jeres butik, står i skærende kontrast til dette.

Jeg forventer, at denne klage bliver taget meget alvorligt, og at der bliver fulgt op internt på den pågældende medarbejders adfærd. Jeg ser frem til en konkret tilbagemelding om, hvilke tiltag I vil iværksætte for at sikre, at andre kunder ikke udsættes for lignende behandling fremover

5. januar 2026

Hej Sara,

Det du beskriver fra POWER Ringsted, lyder som en virkelig ubehagelig oplevelse, og det vil jeg gerne beklage mange gange for. At blive mødt af en butikschef, der virker flabet, nedladende og grænseoverskridende – og ovenikøbet kommer med en personlig kommentar om dit arbejdssted på baggrund af din e-mailadresse – er på ingen måde acceptabelt.

Som kunde skal du altid kunne forvente respekt, saglighed og professionel opførsel, uanset hvem du taler med, og uanset hvor du arbejder. Personlige og irrelevante kommentarer om dine oplysninger har intet at gøre med en handel at gøre, og jeg kan virkelig godt forstå, at du står tilbage med en følelse af manglende professionalisme og tillid.

Vi tager det her meget alvorligt og bruger din oplevelse som konkret input til intern opfølgning. Vi tager butikken i Ringsted med ind over sagen, så der kan blive kigget nærmere på den adfærd, du beskriver, og hvordan vi sikrer, at andre kunder ikke står i en lignende situation fremover. Sådan en kundeoplevelse ligger langt fra det niveau, vi ønsker, at vores kunder skal mødes med.

POWER / Christian

Hej Gitte,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores ekspedient i Ringsted har gjort et godt indtryk på dig. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice.

Det betyder meget for os, når kunder som dig tager sig tid til at dele positive oplevelser. Vi vil sørge for at videregive din ros til teamet i Ringsted.

Tak fordi du valgte POWER, og vi glæder os til at se dig igen!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

En meget kompetent og venlig betjening…

En meget kompetent og venlig betjening hvor ekspedienten forstod at forklare, så vi kunne forstå vores nye muligheder med vores nye køb. Meget tilfreds.

6. januar 2026

Hej Yvonne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Ringsted. Det er dejligt at vide, at vores ekspedient kunne forklare tingene på en måde, så I forstod jeres nye muligheder med jeres køb.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Sådanne tilbagemeldinger motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

God service i butikken

God service i butikken

4. januar 2026

Hej Henrik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god service i vores butik i Ringsted. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste oplevelse, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

God betjening

God betjening

Hej Lana,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Ringsted butik. Vores team arbejder hårdt for at give den bedste service, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg skulle købe en barbermaskine

Jeg skulle købe en barbermaskine, jeg blev budt velkommen, med det samme, super

Hej Geert,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Ringsted. Det er dejligt at vide, at du blev budt velkommen med det samme og fik den service, du fortjener.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig vores team til at fortsætte med at levere den bedste kundeservice.

Håber du bliver glad for din nye barbermaskine!

nemt og hurtig betjening

30. december 2025

Hej lars,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede nem og hurtig betjening hos os i Ringsted. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre kunder.

God ekspedient

22. december 2025

Hej Hans,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores ekspedient i Ringsted. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team leverer god service.

Bestilte en vare d 22nov. 2025

Bestilte en vare d. 22nov. 2025 og har stadig ikke modtaget den. Der var leverings dato på 2-5 dage. Jeg har selv kontaktet Power da jeg intet hørte. Nu er leveringen sat til 11 jan. 2026

18. december 2025

Hej Mai,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om den lange ventetid på din vare – det er bestemt ikke den standard, vi ønsker for vores kunder. Vi forstår, hvor frustrerende det må være, når den oplyste leveringstid på 2–5 dage ikke overholdes, og når du selv har måttet tage kontakt for at få en opdatering. Vi håber dog at du har modtaget din vare nu, ellers hører vi meget gerne fra dig på 70338080.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse, da det hjælper os med at forbedre både vores leveringstider og vores kommunikation omkring forsinkelser fremover.

Godt tilfreds

Hej Kunde,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er godt tilfreds med din oplevelse hos POWER Ringsted. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Fin oplevelse

Fin oplevelse

28. december 2025

Hej nina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en fin oplevelse hos POWER Ringsted. Din positive feedback betyder meget for os og vores team.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service til alle vores kunder.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡