Wat een bijzonder (en bijzonder servicegericht) bedrijf met prachtige authentieke producten. Toen ik na aankoop van een nieuwe bank op zoek ging naar mooie bijpassende kussens kwam ik op de site van p... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Prachtige producten van goede kwaliteit, snelle levering en de prijs is echt helemaal top. Heb hier een Marokkaanse vloerkussen gekocht wat er echt fantastisch uitziet en qua kleur zeer goed overeenko... Se mere
Mooi gemaakt product (poef), je ziet dat het echt handwerk is en in het leer is een litteken zichtbaar, wat het product een mooi doorleefd karakter geeft. Klantenservice reageert ook snel en persoon... Se mere
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Allereerst om de prachtige kussens, mooie kleuren, heel stevig en ook het verhaal erachter is mooi. Daarnaast om de hele goede klantenservice en vriendelijke m... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Poufs&Pillows is een fair trade shop met ethisch ingekochte, ambachtelijk gemaakte producten van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Ons merk is een mix van cultuur en vakmanschap. Geïnspireerd door de schoonheid en elegantie van Marokkaans vakmanschap, bevatten onze collecties alleen zorgvuldig geselecteerde items die met de hand zijn gemaakt door getalenteerde Marokkaanse ambachtslieden, vaak met tientallen jaren ervaring. We hebben nauwe relaties opgebouwd met deze ambachtslieden, waardoor we met hen kunnen samenwerken om ervoor te zorgen dat ons doel wordt bereikt. Ons doel is de ambachtslieden te helpen het voortbestaan van hun coöperaties te garanderen en hun levensonderhoud veilig te stellen door toegang te krijgen tot nieuwe markten over de hele wereld. Wij doen dit door onze klanten in Europa kennis te laten maken met nieuwe producten uit een andere cultuur. Met elke aankoop zijn we in staat onze ambachtslieden de stabiliteit van een eerlijk inkomen te bieden, terwijl het traditionele vakmanschap behouden blijft.
Kontaktoplysninger
Holland
- poufspillows.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie pouf
Mooie pouf, netjes afgewerkt.
Keurig ingepakt en afgeleverd op de juiste dag en tijd!
Leuke en betrouwbare webshop.
Gisteren mijn pouf besteld en vandaag al ontvangen. Wat is die mooi😍. Zeer mooie en betrouwbare webshop. Dankjewel 🙏
Aanrader!!!!
Super gave kussens.
Mooi artikel en goede service
Het product kwam razend snel binnen en bleek, ondanks dat de kwaliteit mooi was, net niet helemaal de goede maten te hebben. Maar dit werd snel en efficient opgelost. Tevreden!
Was snelle bezorging
Leuk happy poef!
Super mooie kleur, nog wel wat vulling in gedaan zakte iets te ver in. Mooie kleur!
Fijn woonkussen (extra zitplekje) met…
Fijn woonkussen (extra zitplekje) met een oosters tintje, geeft een leuke sfeer, ik ben er blij mee.
Hele mooie pouf en snelle verzending!