Mooi gemaakt product (poef), je ziet dat het echt handwerk is en in het leer is een litteken zichtbaar, wat het product een mooi doorleefd karakter geeft. Klantenservice reageert ook snel en persoon... Se mere
Se, hvad kunderne siger
ik heb iets verkeerds besteld en dit werd onmiddelijk opgelost. kreeg een refund en mocht iets anders uitkiezen. werd voortdurend op de hoogte gehouden via whats app. top service en prachtige producte... Se mere
Eerst verkeerde kleur gekozen, telefonisch contact gehad toen de kleur die ik bedoelde ontvangen. Hij is prachtig en ze leveren goede, snelle service. Zeer tevreden mee!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Poufs&Pillows is een fair trade shop met ethisch ingekochte, ambachtelijk gemaakte producten van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Ons merk is een mix van cultuur en vakmanschap. Geïnspireerd door de schoonheid en elegantie van Marokkaans vakmanschap, bevatten onze collecties alleen zorgvuldig geselecteerde items die met de hand zijn gemaakt door getalenteerde Marokkaanse ambachtslieden, vaak met tientallen jaren ervaring. We hebben nauwe relaties opgebouwd met deze ambachtslieden, waardoor we met hen kunnen samenwerken om ervoor te zorgen dat ons doel wordt bereikt. Ons doel is de ambachtslieden te helpen het voortbestaan van hun coöperaties te garanderen en hun levensonderhoud veilig te stellen door toegang te krijgen tot nieuwe markten over de hele wereld. Wij doen dit door onze klanten in Europa kennis te laten maken met nieuwe producten uit een andere cultuur. Met elke aankoop zijn we in staat onze ambachtslieden de stabiliteit van een eerlijk inkomen te bieden, terwijl het traditionele vakmanschap behouden blijft.
Kontaktoplysninger
Holland
- poufspillows.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooi gemaakt product (poef)
Klantenservice reageert ook snel en persoonlijk op vragen.
Mooi product (leren poef)
Mooi product (leren poef), goede website en snelle levering.
Prachtig gemaakte poef van geitenleer
Prachtige kleur van deze poef. Heel mooi gemaakt van geitenleer. Vakmanschap!
Alleen de reactie van de leverancier was wat laat maar dat vergeef ik hem!
De poef is zwaar maar wel goed gevuld.
Good quality item and quick delivery.
Allereerst om de prachtige kussens
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Allereerst om de prachtige kussens, mooie kleuren, heel stevig en ook het verhaal erachter is mooi. Daarnaast om de hele goede klantenservice en vriendelijke mailwisseling. Een aanrader dus.
Zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam…
Zeer klantvriendelijk en leuke mooie spullen.
Persoonlijk contact en perfecte service!
Persoonlijk contact, snelle bezorging, extra service met vulling van een prachtig vloerkussen! Prachtig assortiment en ondernemen zoals het hoort! Top!
De poef komt kleurecht over met de foto
De poef komt kleurecht over met de foto. Ook met een degelijk zware vulling
Erg blij mee!
Goede service en snelle levering.
Eerst verkeerde kleur gekozen
Ontvangen op aangegeven datum
Ontvangen op aangegeven datum, ziet er prima uit. Kwaliteit ook goed. Niets op aan te merken.
ik heb iets verkeerds besteld en dit…
ik heb iets verkeerds besteld en dit werd onmiddelijk opgelost. kreeg een refund en mocht iets anders uitkiezen. werd voortdurend op de hoogte gehouden via whats app. top service en prachtige producten.
Snelle levering en heel erg blij met de…
Snelle levering en heel erg blij met de poef die we hebben ontvangen!
Snel, zorgvuldig en klantvriendelijk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.