Brian Løkke Auto Anmeldelser 4

3,8

1. Autoværksted
  2. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Brian Løkke Auto har været aktiv i Oksbøl i Vestjylland i over 30 år og har 4 ansatte på værksted. Vi arbejder med almindelige biler og vores speciale er Porsche, som Brian Løkke har mere end 30 års erfaring med både fra Tyskland og Danmark. Vi h...

3,8

God

Altid en super service

Vi har i ca. 20 år fået repareret og serviceret vores biler hos Brian.
Har kun oplevet, at han er troværdig og utroligt service mindet. En aftale med Brian, er en aftale man kan regne med. Der bliver lavet det der er aftalt, er der mere som skal laves, ringer han altid.
Han finder altid en løsning, vi er rigtig glade for samarbejdet.

2. maj 2022

Nok den værste oplevelse jeg har haft

Nok den værste oplevelse jeg har haft, meget ringe kvalitetsniveau og meget dårlig service.
Min 987 Boxster havde fået vand i kabinen og en styre-box var kortsluttet.
Ved denne kortslutning havde bilen prøvet at åbne kalechen, hvilket den ikke kunne da denne var låst.

Opgave for Brian Løkke Auto
1. Skift styre-box
2. Nye stødstænger i kaleche mekanisme
3. Justering af kaleche.

Jeg skulle selv flere gange ringe og følge op på status på reparationen. De gange vi talte sammen gav Brian Løkke udtryk for, at han var usikker på om han kunne kode den nye styre-box. Da han som Porsche specialist burde være bekendt med dette problem (Vand i elektronikken), burde han have takket nej til at løse denne opgave da jeg kontaktede ham i første omgang.

Da jeg havde fået bilen hjem, var der følgende fejl på bilen.
1. Kalechen kunne ikke betjenes som den burde mellem 0-30Km/h.
2. Kalechen trak ikke til når den blev låst. (Kom ikke på plads)
3. Stødstænger som jeg havde fået skiftet ved BL Auto var bøjet under montage og skulle skiftes igen.
4. Klappen som åbner / lukker når kalechen betjenes, var ikke i position når taget var oppe og sad løs (kunne løftes mellem 50mm til 60mm).

For denne opgave betalte jeg ca. Kr20.000.-

Da jeg kontaktet BL Auto den følgende dag, talte han til mig på en måde jeg aldrig havde forstillet mig en selvstændig Porsche mekaniker ville tale til en kunde.

Da han foreslog at skifte en motor til 5000.- og en kaleche til 50.000.- og jeg sagde jeg ikke troede det var løsningen, fik jeg beskeden, ” når jeg nu var så pisse klog, kunne jeg jo lave min egen bil” og de havde hjulpet mig så godt de kunne… Men nu har jeg jo ikke betalt 20.000.- for at jeg selv skulle lave min bil.

Så det bliver nul likes & stjerner herfra til Brian Løkke Auto ”Porsche specialist”??

15. juni 2021

Er dette din virksomhed?