1. Autoværksted

Værkstedet bliver drevet af entusiaster - for entusiaster. Vi har sammenlagt 98 års erfaring med Porsche og er Danmarks ældste Porsche værksted.

4,2

God

Porsche Boxster 718 2017

Har kontaktet Porsche Centrum da min Boxster 718 (982) har brug for et 80K service + lidt ekstra kærlighed. Kom i gennem uden problemer, og har fået et tid i uge 39. Super nemt, og der var god tid til at få en for mig vigtig "første gangs kunde snak" med Kim. Jeg vil opdatere denne anmeldelse efter mit besøg. Lige nu har jeg er rigtig god fornemmelse i maven. Så 5 stjerner p.t. for et super godt førstehånds indtryk.

24 Sep. Service klaret, super gode- og rare folk, der er fokus på opgaverne og ikke så meget lir. Hyggeligt og prof. sted. Prisen er lidt i den høje ende, men det er kvaliteten også. Alt i alt et godt sted, jeg godt tør anbefale.

11. september 2024

Besvarelse fra Porschecentrum

Hej Dan Tak for den fine anmeldelse, det sætter vi pris på.

Svarer ikke på henvendelser

Har skrevet mails til kontaktperson med spm vedrørende udførelse af arbejde på en Porsche. Har aldrig fået svar på nogen af dem. En besynderlig måde at drive forretning på.
Kommentar: Jeg har ikke været på Jeres værksted da I ikke har svaret på henvendelser. Jeg antager ikke man bare kan møde op. Og læs datoen ! 29. Februar er ikke igår

29. februar 2024

Hej Morten
Har modtager en mail fra en Morten i går.
Er det mon dig?
Hvis ja -så er det ud fra din anmeldelse tydeligt du aldrig har været på vores værksted.
Vi har højsæson lige nu og sidder ikke og tjekker mails hele tiden.
Du kunne jo også gribe knoglen og ringe.
Mvh Porsche Centrum Faxe

Hej Morten
Har nu været vores system igennem, og kan se Kim har ringet til dig d 30/2. Da han mente det var nemmere at svare dig direkte vedr. din Panamera.
Og så har du sendt en mail i fredags 28/6 som jeg nu - mandag 1/7 - ville kunne svare på, men går ikke ud fra det er relevant nu da du syntes vores måde at drive forretning på er besynderlig?
Mvh Porsche Centrum Faxe

5 stjerner til Porsche Centrum (man kunne ikke give flere)

Efter knapt to års tovtrækkeri hos et stort værksted på Amager, med grotesk mange fejl og brudte løfter, er det mig en kæmpe glæde endelig at lande det rigtige sted med min smukke gamle Porsche..

Man er ikke i tvivl. hele teamet hos Porsche Centrum elsker hvad de laver og man føler sig velkommen og i gode hænder.. Lige fra man ringer til Pernille på kontoret fornemmer man at kundepleje er noget Porsche Centrum går op i.

Kim Clausens enorme fagviden er unik og klart den lidt lange køretur værd (Specielt når man kører hjem i en bil der bare virker) :)

Hermed min ubetingede anbefaling .. Har du en Porsche.. Vil du gerne være glad..Så få den fixet hos Porsche Centrum. :)

30. maj 2024

Spitzenklasse Porsche Classic Værksted

Din Porsche er i trygge hænder når du overlader nøglerne ti Kim Clausen og hans team. Kim har 40 års erfaring i at servicere Porsche. Jeg føler mig ikke bare som en kunde, men som en ven af huset når jeg triller bilen ind på værkstedet. Kim og hans team af specialister interesserer sig både for at servicere bilen, men også for min køreoplevelse. Uanset hvem du er -så er du velkommen her. Porsche Centrum Faxe står på mål for at passe på din bil – og gør det til fair priser! Det er mere end 5 stjerner værd. Kim hjalp mig med at passe på min første 911 for små 30 år siden og jeg er så heldig, at han også er her til at passe på min ”nye” 911 fra 1984 i dag – Tak Kim 🙏😄🏁

3. oktober 2023

Hej Morten
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi måler os selv og vores kvalitet, på gengangere, og det må man sige vi godt kan kalde dig.
Porsche Centrum

Fantastisk service

Jeg har i hele ejertiden af min 996 brugt Porsche Centrum Faxe og kan kun give 5 stjerner, servicen er i top og priserne er til at klare. Når jeg er der venter jeg gerne de par timer det tager og får altid en rundtur og kigget på andre biler og en sludder med Kim og Pernille.

20. april 2023

Som altid super god behandling og kanon…

Som altid super god behandling og kanon service hos teamet fra Faxe. Absolut fair priser, og kanon hyggeligt at snakke Porsche med Kim. Skal ikke have lavet service andre steder.

18. september 2023

Hej Michael Tak for den flotte anmeldelse. Med venlig hilsen Porsche Centrum

Top kompetent

Top kompetent, god stemning, fair pris. 991eren kørte som en drøm hjem til Roskilde
Tak Kim

22. marts 2023

Hej Peder
Mange tak for de rosende ord.
Porsche Centrum Faxe

Sådan skal en værkstedsoplevelse være!

Kom ned med en Boxster 986, som skulle have stort service, men også havde bekymrende mislyde fra motor(ophæng) og bremser. Fejlene blev identificeret præcist og udbedret i første forsøg. Skjulte forsømmelser fra tidligere værkstedsbesøg (hos ikke-Porsche værksted) blev rettet.
Kunne køre derfra med en helt anden bil – både visuelt og mekanisk - og med en glæde over, hvor effektive de er hos Porsche Centrum. Ud fra den velspecificerede regning kunne jeg konstatere, at opgaverne ikke behøver, at tage lang tid, når man ved hvad man laver. Fik efterfølgende et opkald for lige, at bekræfte, at jeg var tilfreds og alt var som det skulle være.
Hvor er det fedt at opleve, at der (stadig) findes værksteder med ekstremt højt niveau af kompetence og en stærk passion for de biler de arbejder med. Bedre oplevelse end hvad jeg tidligere har oplevet på noget autoriseret værksted med Audi og BMW.

3. april 2022

En oase af viden

Har nu besøgt værkstedet 6 gange, senest på skrue-kursus.
Hver gang er jeg kørt derfra med ro i maven og fuld tillid til, at min bil har det godt. Kim og hans stab er en oase af viden om vore dejlige biler - kan kun anbefales!
Jeg kører i hvert fald gerne på tværs af Sjælland, både for min og for bilens skyld :-)

29. marts 2022

Besvarelse fra Porschecentrum

Hej Tommy. Mange tak for skulderklappet, og den flotte anbefaling.

SUPER service

For 2 år siden blev jeg den lykkelige ejer af en Porsche Boxter S, årgang 2000
Jeg har tænkt meget over hvor jeg skulle vælge at få lavet service og reparationer på bilen.
Valget faldt på Porsche Centrum i Faxe, og her den 26 juni 2019 var bilen så til eftersyn her.
Boxteren blev grundigt gået efter fra A-Z og enkelte dele udskiftet.
Bilen og jeg fik den bedste service man kan ønske sig og til en fair pris.
Selv om jeg bor i Nørresundby og må køre ca. 670 km t/r gør jeg det gerne igen, når det bliver tid til næste service besøg.
Jeg giver Kim og hans team min allerbedste anbefaling.

4. juli 2019

Hej Flemming.
Tak for den fine anmeldelse.
Mvh Porsche Centrum.

Service og rep

Havde købt en Porsche 911 996 i Tyskland (min første Porsche) Og den skulle have skiftet motorolie samt gearolie og nogen andre småting, Porsche centrum fik klaret det hele hurtigt og professionelt så der kan kun gives 5 stjerner herfra :).

6. oktober 2016

Hej Daniél

Tak for anmeldelsen

Med venlig hilsen Porsche Centrum

Dygtige, engagerede og ualmindeligt hjælpsomme

Som relativt ny Porsche-ejer har jeg haft et par mindre gode oplevelser med mekanikere. Så jeg spurgte mig omkring blandt andre ejere af klassiske 911’ere og fik anbefalet Porsche Centrum.

Jeg var nede med bilen i dag og kan kun stille op i koret af anbefalinger. Selv på tværs af alle mulige andre brancher og serviceoplevelser, har jeg sjældent oplevet så ualmindelig dygtig, venlig og engageret hjælp som den, jeg fik i dag.

Jeg kørte derfra med en forvandlet bil. Og jeg ved udmærket godt, hvem der kommer til at skrue på min Porsche de næste mange år.

4. september 2013

Hej Holger

Tak for anmeldelsen.

Med venlig hilsen Porsche Centrum.

Flot service og stor viden

Jeg er en glad, ny ejer af en Porsche 911 fra 1974. Porsche Centrum gennemgik bilen for diverse småting, hvilket blev en rigtig god oplevelse: god service og stort produktkendskab samtidig med, at man på værkstedet var meget hjælpsomme. Kan varmt anbefales. Min Porsche var klart i kompetente hænder.

22. maj 2012

Hej IH

Tak for anmeldelsen.

Med venlig hilsen Porsche Centrum.