Poppeliers Meubelen Veenendaal Anmeldelser 1.130

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Deskundig en vriendelijk

Heel deskundig geadviseerd. En bijzonder vriendelijk personeel. Zeer tevreden!

30. maj 2025

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo deskundig bent geadviseerd en dat ons team u vriendelijk heeft geholpen. We stellen uw tevredenheid zeer op prijs en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een goede eerlijke advies bij aankoopp…

Een goede eerlijke advies bij aankoop en geen enkele idee dat het op gedrongen wordt zeker hebben mij echt goed geholpen bij de keuze

2. juni 2025

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze advisering als eerlijk en ontspannen heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij het maken van een keuze, zonder enige druk.

kort maar krachtig.....

kort maar krachtig wat wij van deze winkel vinden is:

rustig geholpen, tijd voor je nemen, voor elke portemonnee, met je mee denken, en de service is goed en elke keer weer blij met de spullen die we hebben gekocht.

23. juni 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw warme woorden! Fijn om te horen dat u zich bij ons op uw gemak voelt en blij bent met onze service én uw aankopen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Maanden gewacht dus wij informeren of…

Maanden gewacht dus wij informeren of er al iets bekent was ....bel over 14 dagen maar eens terug!Blijkt dat het bankstel al maanden in de opslag stond alleen de stoel moest nog komen! Stukje service om de klant te informeren of was twee keer bezorgen te duur? Kortom slechte communicatie en begrip naar klanten zal u de details besparen en heb alles geannuleerd om dat ik weinig vertrouwen in deze zaak heb .Staan op hun strepen en begrip is ver te zoeken heb daarom 30 procent betaald bijna €700,00 dus weg gesmeten.Hoop dat ze er gelukkig mee zijn.Voor ons NOOIT geen Poppeliers meer!
Een reactie op uw bericht. Er is nooit sprake geweest dat alles in een keer geleverd zou worden.Weet u het word zoals voorheen een welles nietes spelletje,heb daar geen zin in.Meubels als nog leveren....u heeft voor het annuleren €700,00 ontvangen! Het bankstel is niet speciaal voor ons gemaakt dit liegt u weer alleen de stoel! U heeft nu alleen vette winst en verkoopt alles gewoon voor de volle prijs aan klanten. Wij dus niet met uw vinger naar ons we hadden geen vertrouwen!
Ps de aankoopbon is er nog dus zien we wie er de waarheid spreekt!

1. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste familie Vermeulen,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons om te horen dat u de communicatie als onvoldoende ervaren heeft. Bij de aankoop van uw producten hebben we een verwachte levertermijn met u besproken. Omdat uw bestelling uit meerdere meubelstukken bestaat, hebben wij zoals bij verkoop is afgesproken ervoor gekozen om alles in één levering bij u af te leveren. Wij hadden deze levering binnen de uiterlijke levertermijn van 3,5 maand (gerekend vanaf 13 januari 2025) bij u willen uitvoeren. Helaas wilde u op dat moment niets anders dan annuleren. Aangezien de meubelen speciaal voor u gemaakt zijn staan deze nog steeds voor u klaar in het magazijn. Wij willen u dan ook graag nogmaals de mogelijkheid bieden om deze te laten afleveren. We hopen hiermee uw vertrouwen opnieuw te mogen winnen, zoals dat ook het geval was bij het moment van aankoop.

Top zaak deskundig geholpen

Deskundig vriendelijk personeel

12. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u onze medewerkers als deskundig en vriendelijk heeft ervaren. We staan altijd voor u klaar.

Top verkopers

Werd bij binnen komst al begroet door de balie medewerker en naar mij toe kwamen vroeg naar mijn wensen
Kon op mijn gemak rond kijken en werd vriendelijk en vakkundig geholpen door meneer Ton.Had de verkeerde maat bank besteld werd de volgende dag met aan passingen vd leuning hersteld en ben geswitch van kleur .mannen jullie zijn
Top verkopers levering nog effe wachten 4 maanden

29. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u vanaf het begin vriendelijk en vakkundig bent geholpen door onze collega Ton. We zijn blij dat we snel de juiste aanpassingen konden doen zodat u tevreden bent met uw bank.

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht! Fijn om te horen dat u onze verkoper als vriendelijk heeft ervaren. We waarderen uw feedback zeer.

Leuk pareltje

Snel en professioneel geholpen. Overzichtelijke winkel met veel stylen aan meubels.

14. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u snel en professioneel geholpen bent en dat u onze winkel overzichtelijk vindt met een gevarieerd aanbod aan meubelstijlen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb alle meubelen gekocht van Poppeliers

Ik heb alle meubelen gekocht van eetkamer tot slaapkamer en decoratien. Heel fijn geholpen door verkoper Mike. Hij heeft alles laten zien qua mango meubels. Ook was er tijd voor een heerlijke cappucino en voelde me als koper erg gewaardeerd.
Ik kan Poppeliers dan ook met harte aanbevelen!!

7. maj 2025

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat Mike u zo goed heeft geholpen en dat u zich gewaardeerd voelde tijdens uw bezoek. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop van eetkamer-, slaapkamer meubelen en decoratie. Uw aanbeveling betekent veel voor ons!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Netjes geholpen personeel nam de tijd…

Netjes geholpen personeel nam de tijd en veel keuze

26. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat ons personeel de tijd voor u nam en dat u ons ruime assortiment waardeert. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rustig kunnen kijken en eventueel…

Rustig kunnen kijken en eventueel vragen stellen.

28. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u in alle rust heeft kunnen kijken en dat onze medewerkers klaarstonden om uw vragen te beantwoorden. We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Goed advies

Goed advies. Snelle handeling. Niks is te veel

21. april 2025

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw fijne woorden! We zijn blij dat u ons advies en de snelle service waardeert. We doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen — fijn dat dat is opgemerkt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deskundigheid en klantvriendelijkheid bij poppeliers

14 jaar geleden hebben we een bank bij Poppeliers gekocht. Service en kwaliteit waren goed. Zodoende nu weer naar poppeliers. Netjes en vakkundig geholpen. Nu nog paar maanden wachten op de nieuwe bank 👍

1. juni 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw trouwe vertrouwen in ons bedrijf, zelfs na 14 jaar! Wat fijn om te horen dat de eerdere ervaring u heeft doen besluiten opnieuw voor Poppeliers te kiezen. We zijn blij dat u opnieuw netjes en vakkundig bent geholpen. Nog even geduld, en dan hopen we dat u net zo lang van uw nieuwe bank zult genieten!

Hartelijke ontvangst

Hartelijke ontvangst. Meedenken met ons over onze wensen. Heel klantvriendelijke en behulpzame medewerker.

9. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u een hartelijke ontvangst heeft ervaren en dat onze medewerker met u heeft meegedacht. Klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal, en het is fijn dat dit zo is overgekomen.

Fijne service

Fijne service. Ik kwam er nadat we de bank gekocht hadden achter dat ik mijn oude bank ook voor een korting kon inleveren. Poppeliers heefy me alsnog die korting gegeven. Dit hadde ze niet hoeven doen. Verder fijn geholpen. Betrouwbaar bedrijf

2. maj 2025

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u onze service als prettig en betrouwbaar heeft ervaren. We doen graag dat beetje extra voor onze klanten, en het is fijn dat u dat waardeert. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Goed en gezellig !

We zijn goed en op een gezellige manier geholpen . Het bankstel is waarschijnlijk niet op tijd klaar toen is ons een leenbank aangeboden. Top !!

28. april 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat u goed en op een gezellige manier bent geholpen. We vinden het belangrijk dat u in de tussentijd ook prettig kunt zitten, en zijn blij dat de leenbank in de smaak valt.

Keurig geholpen.

23. maj 2025

Beste mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u keurig geholpen bent. We staan altijd graag voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kwaliteit van meubelstuk met prima levering !

Goed geholpen en bestelling kwam veel sneller !
Mooi meubel van goede kwaliteit.

15. maj 2025

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat de bestelling sneller binnenkwam dan verwacht. We zijn blij dat u tevreden bent met het meubel en de kwaliteit.

Vriendelijk

Vriendelijk, deskundig en niet opdringerig.

24. maj 2025

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw fijne reactie! We zijn blij dat u onze service als vriendelijk, deskundig en niet opdringerig heeft ervaren. Dat is precies de benadering waar wij voor staan.

Werde gelijk heel vriendelijk geholpen

Werde gelijk heel vriendelijk geholpen
Wij zochten een relax stoel en waren al in verschillende winkels geweest
We zochten een stoel die bij mijn vrouw paste
De verkoper begreep onze vraag gelijk en kwam met deze stoel
Perfecte pas maat top

16. maj 2025

Beste heer,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u direct vriendelijk bent geholpen en dat onze verkoper precies aanvoelde welke relaxstoel bij uw wensen paste. Geweldig dat de stoel zo goed bevalt, daar doen we het voor!

Team Poppeliers Meubelen

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.