Poppeliers Meubelen Veenendaal Anmeldelser 1.130

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij zijn zeer prettig en ongedwongen geholpen.

Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had hier alle rust voor. Tot een goede koop kunnen komen. Echter we wachten nog wel op levering, dat duurt wel erg lang moet ik zeggen.

5. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u prettig bent geholpen en rustig de mogelijkheden heeft kunnen bekijken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettige ervaring van begin tot eind

Prima ontvangst in de winkel.
Snelle levering meubels.
1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdvak wanneer de meubels geleverd zouden worden, en op de dag zelf netjes binnen het tijdvak afgeleverd

10. april 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de ontvangst in de winkel, de communicatie en de levering van uw meubels. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tot nu toe was de ervaring met de…

Tot nu toe was de ervaring met de verkoper goed… meer kan ik nog niet vertellen want er is nog niks geleverd.

27. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw ervaring met onze verkoper tot nu toe positief is. We hopen dat de levering straks net zo goed bevalt.

Super fijn bedrijf

Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten nog geleverd worden, maar al met al zeker een erg goede eerste indruk. Groeten Monique

3. april 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review, Monique! Fijn om te horen dat u zich welkom voelde en tevreden bent over het advies en het meedenken in oplossingen. We hopen dat de vitrines en buffetkasten straks helemaal naar wens zullen zijn.

Denken mee

Snelle reactie op vragen.
Denken mee tijdens bezorging.

17. april 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze snelle communicatie en het meedenken tijdens de bezorging waardeert.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn geweldig geholpen en ze namen…

We zijn geweldig geholpen en ze namen alle tijd voor ons ,was een zeer prettige ervaring vr gr Dirk

6. april 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden, Dirk! Fijn om te horen dat u zich goed geholpen voelde en dat u onze service als prettig heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn gesprek gehad toen we onze tafel…

Fijn gesprek gehad toen we onze tafel kwamen kopen, we hebben altijd dezelfde verkoper en altijd goed nu in afwachting van de tafel we zijn benieuwd

6. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u opnieuw prettig bent geholpen door uw vaste verkoper. We wensen u alvast veel plezier met de nieuwe tafel en hopen dat deze helemaal naar wens zal zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk geholpen en goed…

Zeer vriendelijk geholpen en goed advies gekregen wat mijn keuze heeft vergemakkelijkt

10. april 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en goed advies heeft gekregen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat we kochten waren in voorraad

Wat we kochten waren in voorraad. Kwaliteit is perfect

1. april 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de producten op voorraad waren en dat u tevreden bent over de kwaliteit.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vlotte en correcte levering.

Vlotte en correcte levering.

Vraag via klantenservice mag klantvriendelijker.

16. marts 2026

Beste klant,
hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering vlot en correct is verlopen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De manier van andere bankstel laten…

De manier van andere bankstel laten zien met de wensen die ik had

7. marts 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het tonen van andere bankstellen goed aansloot bij uw wensen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bankstel gekocht op maat met een…

Bankstel gekocht op maat met een levertijd van 12 weken. Netjes thuis een nette leenbank gekregen totdat de nieuwe bank geleverd is.

10. februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de service en de leenbank tijdens de levertijd.

Snelle en goede service

Snelle en goede service. En goed klantvriendelijkheid.

5. marts 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze service als snel en goed heeft ervaren en dat u tevreden bent over onze klantvriendelijkheid.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen en meegedacht.

Goed geholpen en meegedacht.
Fijne verkoper.

23. februar 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en dat onze verkoper met u heeft meegedacht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze springen niet meteen in je nek

Laten de klant rustig rond lopen
Tot je zelf hulp nodig hebtniet opdringerig
Fijn

21. februar 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u rustig kon rondkijken en dat ons team klaarstond wanneer u hulp nodig had, zonder opdringerig te zijn.

prima geholpen goede service

prima geholpen goede service. over de prijs valt te praten

3. marts 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u prima bent geholpen en onze service goed heeft ervaren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nooit kopen zeer slechte service

Als je slechte service en en een bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt zoekt, zoek dan niet verder dan heb je het juiste bedrijf gevonden. Zoek je een goede service en goede gang van zaken waar je van op aan kunt scroll dan nog even verder. Dit bedrijf is niet oplossing gericht en geeft het gevoel dat je als klant blij mag zijn dat je er iets mag kopen. Jammer zo werkt het niet.

23. februar 2026
Uopfordret anmeldelse

Beste,

Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens was. Bij Poppeliers Meubelen streven we er altijd naar om onze klanten goed te adviseren, afspraken na te komen en een prettige winkelervaring te bieden. Het is teleurstellend om te lezen dat u het gevoel had dat wij niet oplossingsgericht waren.

We hebben eerder informatie bij u opgevraagd om het probleem te kunnen onderzoeken, maar helaas geen reactie ontvangen. Bovendien komt u niet voor in ons klantenbestand, waardoor het voor ons lastig is om uw situatie verder te verifiëren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkoper was rustig en niet…

Verkoper was rustig en niet opdringerig. Had veel ervaring en droeg dat op een rustige manier uit.

28. januar 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat onze verkoper rustig en deskundig te werk ging en zijn ervaring op een prettige manier met u deelde.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijk ontvangen,veel keuze !

Vriendelijk ontvangen,veel keuze !
En in rust samen rondkijken

26. januar 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u vriendelijk bent ontvangen, veel keuze heeft gezien en rustig samen kon rondkijken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lekker rustig kunnen kijken.

Lekker rustig kunnen kijken.
Werden goed en vriendelijk geholpen.

5. februar 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u rustig kon rondkijken en dat u goed en vriendelijk bent geholpen.

Team Poppeliers meubelen

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.