Virksomheden har svaret
Prima ontvangst in de winkel. Snelle levering meubels. Netjes gebeld dat de meubels binnengekomen waren en dat er een afspraak gemaakt kon worden. 1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdv... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij de keuze en aankoop waren we al erg enthousiast, aardige verkoper die heel goed advies gaf De levering zou pas eind januari zijn maar we werden gebeld of het half december al kon want de meubels... Se mere
Virksomheden har svaret
Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.
Wageningselaan 66, 3903LA, Veenendaal, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij zijn heel prettig geholpen. Kregen de ruimte om eerst rustig zelf te kijken maar konden wel vragen stellen indien nodig. Daarna rustig met de verkoper de mogelijkheden bekeken en de verkoper had hier alle rust voor. Tot een goede koop kunnen komen. Echter we wachten nog wel op levering, dat duurt wel erg lang moet ik zeggen.

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Prima ontvangst in de winkel.
Snelle levering meubels.
1 dag vantevoren weer netjes gebeld met het tijdvak wanneer de meubels geleverd zouden worden, en op de dag zelf netjes binnen het tijdvak afgeleverd

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Tot nu toe was de ervaring met de verkoper goed… meer kan ik nog niet vertellen want er is nog niks geleverd.

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten nog geleverd worden, maar al met al zeker een erg goede eerste indruk. Groeten Monique

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
We zijn geweldig geholpen en ze namen alle tijd voor ons ,was een zeer prettige ervaring vr gr Dirk

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Fijn gesprek gehad toen we onze tafel kwamen kopen, we hebben altijd dezelfde verkoper en altijd goed nu in afwachting van de tafel we zijn benieuwd

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Zeer vriendelijk geholpen en goed advies gekregen wat mijn keuze heeft vergemakkelijkt

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vlotte en correcte levering.
Vraag via klantenservice mag klantvriendelijker.

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
De manier van andere bankstel laten zien met de wensen die ik had

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Bankstel gekocht op maat met een levertijd van 12 weken. Netjes thuis een nette leenbank gekregen totdat de nieuwe bank geleverd is.

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Laten de klant rustig rond lopen
Tot je zelf hulp nodig hebtniet opdringerig
Fijn

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Als je slechte service en en een bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt zoekt, zoek dan niet verder dan heb je het juiste bedrijf gevonden. Zoek je een goede service en goede gang van zaken waar je van op aan kunt scroll dan nog even verder. Dit bedrijf is niet oplossing gericht en geeft het gevoel dat je als klant blij mag zijn dat je er iets mag kopen. Jammer zo werkt het niet.

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Verkoper was rustig en niet opdringerig. Had veel ervaring en droeg dat op een rustige manier uit.

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vriendelijk ontvangen,veel keuze !
En in rust samen rondkijken

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Lekker rustig kunnen kijken.
Werden goed en vriendelijk geholpen.

Besvarelse fra Poppeliers Meubelen Veenendaal
Læs mere om andre typer anmeldelser.